פורים שמח!-שירשור תחפושות

butbut

New member
../images/Emo126.gifבפורים-פתאום כול הבנות מנצלות את ההזדמנו

ת להתלבש בצורה זנותית...רק כדי לעשות "רושם". ואני חושבת שזה מגעיל מאשר מלהיב...זה אפילו לא מושך כשזה נהיה המוני .

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifרציני, היום כשנכנסנו לבצפר ראינו

ילדה עם כאילו גוזיה ומכנם שרואים תבתחלה של התחת, גרביוני רשת נעלי עקב ופאה שחורה קרה ואז חברה שלי שאל(ברצינות):"מה זהההה?למה יש פה זונההה???" וזאת היתה ילדה פקאצה מהשכבה שלנו ובערך חצי שעהניסינו לפענך איך ההורים שלהן נותנות להן??דווקא השנה לאה היו הרבה..מלא מא התחפשו גם..אבל מה?? הגענו למסקנה שאמא להם היא כמא אמא של מאי מהבלוג או של רג'ינה מילדות רעות

sweet shir

New member
חחח לקחתן קשה~

זה פורים - חג הזונות. זה לא היה אותו החג אם לא היינו מתלבשות בצורה זנותית. XD כאילו, זה היום שכל הבנות יכולות ללבוש לבוש מינימאלי ואפחד לא יאמר להן כלום. שאני רואה מישהי לובש 2 פיסות בד (
) אני חושבת לעצמי ש: "סחטיין על הביטחון העצמי!!".. לודעת, אני חושבת שזה שבנות קוראות לבנות אחרות זונות רק נותן לבנים לגיטימציה לקרוא להן גם כן ככה.

DoLi it is Me

New member
ביטחון עצמי?צרי להשמיד אותן XD

איך הן בכלל מעיזות לצאת מהבית ככה?מה, רק בגלל שיבאו ויתחרמנו עליה?מה אינלכן חיים...זה דוחה אותתי..

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה רק בגלל שאני רואה בראייה של המגזר

הדתי..XDD בתכלס?גם חברות שלי מחכות לפורים כדי להתחפש לפרוצות[אע? יותר טובXDD] אממ...אבל טוב, כול אחת תעשה טוב עם הגוף שלה.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD בטחון עצמי מופרז יש לומר../images/Emo9.gif

אני לא קוראת להם זונות כי הם פקאצות, הן פשוט אכרה התחפשו לזונות זה הכל

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני קוראת לזה "חיפוש תשומת לב" לא יודעת

מה איתך-אבל לי זה נראה ככה.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifברור, כל דבר שהבנות האלה שהתחפשו

מהשכבה שלנו עושות זה לצומת לב..מחפשות לריב תמיד ו%$#&%$#

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח *תשומת לב

אממ...חפיף מה אכפת לך? העיקר שאת לא עושה דברים בשביל ה"שיפוני" [הופעה\מראה\שואו]... להתחפש בשביל עצמך זה הכי סטיילXDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDנכון../images/Emo70.gif

וכן, זה כבר יוצא לי בכוונה בעניין עם התשומת לב, כי ככה כתבתי כל היסודי עד שקלטתי אבל אני כבר רגילה=\

OneStepCloser

New member
שבנות קוראות לבנות אחרות זונות רק נותן לבנים

לבנים לגיטימציה לקרוא להן גם כן ככה. חחחחחחחחחחחחח זה מילדות רעות XD ואמממ
מסכימה איתך
.

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח גם אני ישר חשבתי על זה. ../images/Emo6.gif

[שזה מילדות רעות] איך חרשתי על הסרט הזה....

O0NoNi0O

New member
מה אכפת לך? חח 'חיה ותן לחיות'.

אני מזמן הבנתי שאני לא אבא של העוטלם ולא אלוהים וזה שאני אתעצבן או אנסה להסית אנשים אחרים נגדם ממש לא יעזור. אני חושבת שאם בנות מרגישות ככה בנוח שילבשו מה שהן רוצות, אני לא חייבת לאהוב את זה אבל אני אני שאטיף להן? חוץ מזה חצאית מיני וסטרפלס זה לא כזה נורא חח אני אוהבת, עם נעלי בובה זה פצצה.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif עוד תמונה ^_^...

ואל תשימו לב לבאלגן בחדר><..... אה ומה שמזכיר לי.. איזה אחת שמיניסטית או שישיסטית התחפשה לאחד מהמטריקס זה היה כזהההההההה מאגניב אינלי מושג איפה היא השיגה את החליפה הזאת אבל היו לה בדיוווקקק ממש בדיוק אותם בגדים כמו האלה ממטריקס גם מאותו בד אפילו וזה... וגם הייתה תספורת שלהם וגם משקפיים שהיו להם זה היה מאגניב. ואיזה שתי זיינוקיות התחפשו לבנני ובנון זה היה מצחיק חח.. ומי שזכו במקוןם הראשון זה היו בנות שתחפשו ל'מעשה בחמישה בלונים' כ אחת לבשה צבע אחר מחמשת הילדים האלו ולכל אחת היה בלון בצבע שלה והכי מאגניב גם שלכל אחת היה קרוקס מתאימות XD...וחברה שלי התחפשה למרוקאית ועוד איזה אחת התחפשה לתימניה עם הבגדים של החינה O_O..זה היה מאוד מוזר><... וזהו סה"כ...

kelly7i

New member
ח גם חברות שלי התחפשו למעשה בחמישה בלונים../images/Emo71.gif

ושמו אולסטאר

גרבע

New member
מעפן XD ראיתי את הארי 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שונאת אותך מחשב!מוות! עכשיו אני צריכה לכתוב את זה שוב ): באסה!הוא מחק לי!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה\= מהתחלה XD היום- לילנה נאבד הטלפון,אז עמדתי וחיכיתי לה עם הפאלפון השני שלה,ופתאום!!!!!!!!! ראיתי אותו. עומד לו.[ ומשוחח עם מישהו שהתחפש למשה מהישרדות- הארי. אומגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג הוא היה כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!! וחטפתי שוק!!!!הוא כל כך דומה להארי!כל כך!!!!!!!!!!!!
#%^$&! ואז ילנה באה,והכרחתי אותה לעזור לי לצלם אותו בחשאיXD אבל זה לא הלך, הוא כל הזמן היה עם הגבXDואזXD הלכתי אליוXDוככה זה הלך: אני:"אממ סליחה?אפשר לצלם אותך?" הארי 2:"אממ למה ?!" אני :"אממ כי אתה דומה למישהו שאני מכירה.." הוא"אהה טוב"
אני "אתה יכול לבוא לצל?" הוא"אהא" וחברירם שלו מתים מצחוקXDוילנה כל הדרך הביתה ירדה עלי XDD @#$%^&$!
אומגגגגגגגגג XD הוא היה כזה חמודXD וחתיךךךךךXD ומהמם!!! השביעיסת הכי בריטי שקיים
ויש לי את התמונה XDDDD! ק ילנה צריכה להעביר את זה מהטלפון שלה.. והנה אני היום [בקישור כי זה לא עולה] http://img210.imageshack.us/my.php?image=imgp0147hv4.jpg לא מצאתי למה להתחפש אז סתם צבעתי את השיער לסגול בקצוות[לא ממש רואים את זה] צבעתי גם בשחור אבל השיער שלי התחיל להתקשות XD והנה השללhttp://img254.imageshack.us/my.php?image=imgp0135eg0.jpg בתקווה שזה יעבוד.. ויש לי גם תמונה של המורה XDהיא התחפשה לתינוק XD אני רק צריכה את התמונות מהזה של ילנה..

kelly7i

New member
ראררררר../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

מאיפה כל השלל?
אני ממש חושקת בקליק הזה
גמאני רוצה!!
ותעלי את התמונה של הארי הזה שיהיה לך, סיקרנת אותיXD

למעלה