פורים שמח!-שירשור תחפושות

kelly7i

New member
התחפשנו היום../images/Emo9.gif איזה מוזר שזה מתחלק השנה../images/Emo71.gif

כל השנים הקודמות עד עכשיו זה היה יום אחיד, ברור לכולם-> שבו מתחפשים בכל הארץ. עכשיו חלק היום, חלק מחר, חלק שבוע הבא. זה די מבאס האמת, כי גם לא היתה הרבה אוירת חג, וכל אחד יש לו פורים יום אחר, וזה כאילו מתפלג כזה הריגוש שלפני.. כל מקרה, אני התחפשתי היום ליפייפיה הנרדמת!
ושיניתי את הגירסא שלה טיפה
הייתי עם שמלה שחורה שמגיעה כמעט עד הברך, די קצרה כזאת, קשרתי מתחת לחזה סרט ורוד בהיר מסטן ועשיתי פפיוןXD היתי עם כובע של ההולכים לישון, שתפרתי אליו גם משו מסטן ורוד, והייתי עם נעלי בית שגם עליהם תפרתי את הסטן הורוד, [הלכתי לישון ב-2 וחצי בלילה בגל לכל זה!] החזקתי דובי, ועשיתי לי "חתכים בורידים" בגלל שבסיפור האמיתי היא נדקרה ממחט באצבע ונרדמה ל-100 שנה, אז בגירסא שלי היא "נחתכה" מסכין
ועשיתי איפור כזה שחור מעושן בעינים, ו.. חח לא יודעת אם יצא טובXD אמא, איך חפרתיXD אם אני ימצא תמונה שלי מהיום אני גם יעלה

Maddie

New member
וואווו איזה מדהים זה נשמע!../images/Emo185.gif

נשמע מהמם! מי יודע אולי אני אעתיק לשנה הבאה
את מרשה לי?*פאפיפייס*

just orr

New member
יאא איזה נחמד~

אהבתי את הרעיון חח מעניין איך זה נראה ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיום התחפשתי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני אספר הכל בשרשור של יום רביעי שאני פותחת עוד שניה
הנה התחפושת שלי
לא לצחוק!! שXDDD אוף פורים אחרון שלי
זה תמונה מאתמול XD או שלשום אבל היום בבוקר עשיתי בייביליסס עם תלתלים יפים כאלהה [למרות שחלק טבעיים] ויצא מהמם!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזהתחפושות מושקעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתן לא יודעות איזה תחפושות מושקעות היו.. הנה כל האלה מפו הדוב- אלה מהשכבה שלי
איזה יפה נכון?! אח אח

Maddie

New member
אני מה זה התלהבתי מזה!../images/Emo185.gif

תמיד כיתות י"ב משקיעים שנה שעברה היה אצלנו ברבי וקן או שיש לנו מורה עם אף ארווווך ופלולה, אז עשו מישהו שהתחפש למכשפה, כאילו היא, ועוד מלא ילדים כאלה וקראו לזה "הילדים של רודיקה" [המורה] יצא חזק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDD אחד ה-מגניבים!

אצלנו אנשים בקושי טורחים להגיע מחר או להתחפש..
מבאס. כאילו הלו! שנה אחרונה!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני וילדת הכאפות../images/Emo6.gif

אני נתתי לה ת'רעיון הזה. היא לא ידעה למה להתחפש אז אמרתי לה.. 'ילדת כאפות!!!' אז היא אמרה שכולם אהבו ת'רעיון שלי והיא אימצה אותו..א חח כפרעליי! XDDD מגניבבב [אוח השומנים שלי
]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo6.gif מגניבבב וגם ההיפית מאחורהXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, וגם החצאית המהממת של זאת

שמשמאלך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif'אין שידור'-נכון הצבעים האלה שיש

בטלווזיה שמשהו מקולקל.. ויש צבעוני כזה- אז הן התחפשו לזה XDD גם מהשכבה שלי
אני מראה לכן רק את התחפושות המושקעות והיפות חהחה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאעאע אני והחברה ההיפית שלי