פורים שמח!-שירשור תחפושות

hooba

New member
../images/Emo80.gifווטפ??

מי החברה שלו עכשיו???????? מה הקטע?? מה את מנסה להגיד פה?? אה וכן, סיבות ממש ממש אבל ממש לא ברורות.

butbut

New member
../images/Emo126.gifסליחה? מה הקטע של ה" וכן, סיבות ממש ממש

לא ברורות"? מאיפה את יודעת מתי הייתי ידידה שלו ואיך זה נותק?חח.. נאמ- בכול אופן, הסברתי לאור למה התכוונתי. למה את ישר קופצת סתם? זה לא שאמתרתי לה משהו קיצוני. ><"

hooba

New member
../images/Emo80.gifלא סולחת../images/Emo11.gif

מתישהו אמרתי שאני יודעת מה היה ביניכם? מתישהו אמרתי שאכפת לי??
פשוט הדגשתי את המובן מאליו. אם את לא חכמה מספיק כדי להבין למה התכוונתי.... אז באסה לך. ואת יכולה להסביר לה עד מחר מצידי, זה לא משנה את זה שאמרת משהו מטומטם וחסר טקט. כן, חסר טקט. אבל מה לעשות שאין לך את זה... גם זה קורה. יש גם אנשים כאלה. וכן, אני קפצתי, קופצת ואמשיך לקפוץ. תגידי דברים מטומטמים שפוגעים באנשים שאכפת לי מהם, ואני אקפוץ. מושג שנקרא חברות. לא שאני מצפה ממך להבין מה זה אומר...

butbut

New member
../images/Emo126.gifאהא? טוב בסדר מה שתגידי

כבר אין לי כוח להתוכח עם אנשים שמתחילים. אני כתבתי משהו-פירשת אותו אחרת במוחך-זאת לא בעיה שלי טוב? סוף סיפור. חח וכן, גם אני הייתי עושה את זה בשביל חברה שלי- עם פחות תוקפנות. ול אכפת לי ם אכפת לך או לא- אני באתי מהתענות שלך לתענות שלי. וזהו. XD ולא פגעתי באף אחד- מה הבעיה שלך? אני בסך הכול אמרתי 2 מילים שפירשת אותם לא נכון. GOD.

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifאת יודעת מה? עזבי חח:]

זאת הייתה אי הבנה- אני חוזרת בי, באמת אולי הייתי צריכה לשאול את זה אחרת

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאומג כמה סקסיות בתמונה אחת../images/Emo99.gif

ביץ' אני לא אוהבת אותך.

Yu vi

New member
וואי ההוא שאמור להיות הסולן../images/Emo85.gif

יצא ממש דומה לו! XD עם המשקפיים והכובע וזה ^^ וגם כל השאר חחחחחח אהבתי תתחפושת <:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo192.gifיו,יו,יו הנה אני../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

פורים שמח בננות
אני היתחפשתי יחד עם חברה שלי לרקדניות רחוב-סטייל היפ-פופ! הצטלמתי איתה,אבל התמונות יגיעו יותר מאוחר.... בנתיים קבלו 2 תמונות שלי ואחת עם חברה

למעלה