../images/Emo44.gifאוקי כמה דברים.
1- ההבדל בינינו ממש לא מפריע. 2- בקטע של הסנוב תני לי להסביר לך את זה מהנקודת מבט שלי קודם, ואז מהנקודת מבט שלו: זה לא שהוא נהיה סנוב, הבנאדם הזה, יש איזשהיא תופעה סביבו כרגע בבצפר\באזור שלנו\ בארץץץץ והוא פשוט לא מתמודד עם זה. בנות בכיתה ז' מוסיפות אותו למסנג'ר סתם, אנשים מתרגשים מלדבר איתו ופאק למה הפכתם אותו?! >< תאמיני לי שלא פעם דיברנו על זה ואני רואה אותו בבצפר ובאינטרנט במיוחד הוא מקבל הרבה תגובות מחמיאות וסבבה זה כיף אבל באיזשהו שלב קשה לו להתמודד עם זה. הוא אמר לי לא פעם שהוא מנסה להיות הכי נחמד בעולם ולא סנוב וכל כך משתדל שלא לנפנף אף אחד. כל הקטע הזה נשמע ממש מפגר כי וואלה איזה מתבכיין כולם אוהבים אותו מה הוא רוצה...אבל אני רואה את זה מהצד וזה באמת כבר מעיק עליו [וגם על איתמר...] אז במצב כזה נורא קשה לשמור על קשרים. ועוד משהו אחרון, הוא השתנה מאוד. ומעגל החברים שלו השתנה...קשה לשמור על קשרים עם המון אנשים ואני מבטיחה לך שיש עוד הרבה אנשים שהוא לא שמר על קשר איתם. ועזבי רגע את שחר, לי זה נראה טבעי בכללי. האמת הזאת נשמעת מופרכת \ מפגרת \ פלצנית או וואטאבר אבל זאת האמת ותאמיני לי שיצא לנו לדבר על זה... אם נורא נורא חשוב לך לשמור איתו על קשר אז תעשי את זה. הוא לא זה שצריך ליזום תמיד. אבל להגיד שהוא סנוב? כל כך ל א! ! ! הוא הבן אדם האחרון שאפשר להגיד עליו את זה, ואם הייתם ידידים כל כך טובים את צריכה לדעת את זה [ או שלא הייתם? ] בקיצור, חפרתי, אבל היה לי חשוב להבהיר את העניין הזה, ואולי זה דפוק שזה על גבי הפורום אבל ככה יצא. ותודה.