פורים שמח!-שירשור תחפושות

YoureMyHeroine

New member
בא לי טוב בא לי

לא התחפשתי אבל היי תראו אוונג'ד סבנפולד! > [טל, שחר, נדב, איתמר.]

butbut

New member
../images/Emo126.gifOMG OMG OMG!!! את מכירה את שחר

ואיתמר?!?!?!!!!?!!!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifאמ..

שחר חבר שלי ואיתמר ידיד טוב שלי..חח אומג אומג אומג מה ההתרגשות?

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוקיי פאק לשנייה חשבתי שאת מישהי אחרת><"

גאש.. אממ, וואלה את חברה של שחר? מגניב- ואני כבר תהיתי מי באמת חברה שלו עכשיו חח, הרבה זמן לא דיברתי איתו LOL אני מקדימה-פעם הייתי ידידה טובה שלהם, הקשר שלנו נותק מסיבות לא ברורות חח

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifחחח כן אני יודעת שאת מקדימה

והוא אמר לי שהוא מכיר אותך ואת אחותך... ואני מניחה שקשרים פשוט מתנתקים...קורה..חח

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifוכשאני קוראת שוב את ההודעה שלך

מה פשר העניין- מי חברה שלו עכשיו? את נשמעת כמו כל הילדים האלה שאומרים לו שהוא מחליף חברות כמו גרביים. אין לנו דרך להסביר לכולם כמה זה יותר אמיתי מרוב הקשרים שהיו לו, זה הכל. סתם קצת קפץ לי לעין.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח לא../images/Emo70.gif הקטע שהפליא אותי זה שאת

החברה שלו- בגלל שאת יותר גדולה ממנו בשנתיים חח...לא בגלל שהיו לו מליון חברות XD LOL הקטע האו שהוא נהיה קצת סנוב><"...אולי בגלל זה הקשרים לא מתהדקים שוב. בכול אופן-מזל"ט=]

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifאוקי כמה דברים.

1- ההבדל בינינו ממש לא מפריע. 2- בקטע של הסנוב תני לי להסביר לך את זה מהנקודת מבט שלי קודם, ואז מהנקודת מבט שלו: זה לא שהוא נהיה סנוב, הבנאדם הזה, יש איזשהיא תופעה סביבו כרגע בבצפר\באזור שלנו\ בארץץץץ והוא פשוט לא מתמודד עם זה. בנות בכיתה ז' מוסיפות אותו למסנג'ר סתם, אנשים מתרגשים מלדבר איתו ופאק למה הפכתם אותו?! >< תאמיני לי שלא פעם דיברנו על זה ואני רואה אותו בבצפר ובאינטרנט במיוחד הוא מקבל הרבה תגובות מחמיאות וסבבה זה כיף אבל באיזשהו שלב קשה לו להתמודד עם זה. הוא אמר לי לא פעם שהוא מנסה להיות הכי נחמד בעולם ולא סנוב וכל כך משתדל שלא לנפנף אף אחד. כל הקטע הזה נשמע ממש מפגר כי וואלה איזה מתבכיין כולם אוהבים אותו מה הוא רוצה...אבל אני רואה את זה מהצד וזה באמת כבר מעיק עליו [וגם על איתמר...] אז במצב כזה נורא קשה לשמור על קשרים. ועוד משהו אחרון, הוא השתנה מאוד. ומעגל החברים שלו השתנה...קשה לשמור על קשרים עם המון אנשים ואני מבטיחה לך שיש עוד הרבה אנשים שהוא לא שמר על קשר איתם. ועזבי רגע את שחר, לי זה נראה טבעי בכללי. האמת הזאת נשמעת מופרכת \ מפגרת \ פלצנית או וואטאבר אבל זאת האמת ותאמיני לי שיצא לנו לדבר על זה... אם נורא נורא חשוב לך לשמור איתו על קשר אז תעשי את זה. הוא לא זה שצריך ליזום תמיד. אבל להגיד שהוא סנוב? כל כך ל א! ! ! הוא הבן אדם האחרון שאפשר להגיד עליו את זה, ואם הייתם ידידים כל כך טובים את צריכה לדעת את זה [ או שלא הייתם? ] בקיצור, חפרתי, אבל היה לי חשוב להבהיר את העניין הזה, ואולי זה דפוק שזה על גבי הפורום אבל ככה יצא. ותודה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifנאמ, אני לא חולקת איתך- מאז שהוא החליק

ת'שיער הוא בהחלט נהיה פופולארי יותר-זה קצת הלחיץ. אבל בסדר- מתרגלים.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifטוב בסדר

תאמיני לי שאני לא חושבת שיש טעם להמשיך להתווכח על זה.. אולי באמת כמו שנועה אמרה יש סיבות לזה שהתנתק הקשר..אם היה אחד כזה בכלל.. העניין סגור מבחינתי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifנאמ-מזל"ט וזהו לא באתי להתוכח על כלום=]

O0NoNi0O

New member
וואי מה רע בסנוב? חחחחחחח שיהיה קצת סנוב.

זה לא בהכרח רע חחחחחחחחחחח הכי טוב זה להיות סנוב. [יו כול כך לא בקטע רע, אני מחמיאה לך]

Sharon Kez

New member
חחחח אנלא קשורה - אבל אם מישהי הייתה קוראת

לחבר שלי סנוב זה לא היה עובר לה ממש בקלות.
חוץ מזה היא לא כתבה ספציפית על זה, היו כמה דברים שהיא רצתה להבהיר. <:

O0NoNi0O

New member
חח ברוורר

אני לגמרי בעדגה חח הכוח עם אור אבל סתם ציינתי שסנוב זה טוב, כך שגם אם בת-אל חושבת שהוא סנוב זה לא בהכרח רע.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח תמיד יש לכול אחד בחירה איך לקרוא

הודעה. אפשר בדרך השלילית-ואפשר להוציא מזה חיובי. כול אחד בוחר לעצמו לפרש דברים.

למעלה