התפקדות חודש מאי

../images/Emo118.gif

שם: מור תאריך לידה: 29.11 גיל: 12 וחצי מקום מגורים: מרכז
מסנג'ר/אייסיקיו: 249338527 \ [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: נראלי 1 באפריל . XD למה אני מחכה בחודש מאי: עדיין לא ידוע . O: אולי שההורים שלי יגידו לי כבר תאריך מתי אני טסה לחו"ל . מסר לאומה:

עונננה ( :

שם: יובל תאריך לידה: 8.3 גיל: 14 מקום מגורים: מודיעין :) מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] אבל אני יותר באייסי , אז מי שרוצה ת'אייסי שלי שיבקש ( : הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: החופש , [ : למה אני מחכה בחודש מאי: לטיול שנתי XD ושלושה ימים אחרי זה אני נוסעת לאילת ( = מסר לאומה: תחייכו הכלללללל לטובה ( :

JuSt My LuCk

New member
עונה../images/Emo6.gif

שם: עדי XP תאריך לידה:4.8.92 גיל:15 ו- 8 חודשים מקום מגורים:כפר תבור מסן: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה לי החודש: אממ... ת"א
למה אני מחכה בחודש מאי: ל"ג בעומר
ויום העצמאות
מסר לאומה: כשאתם מרגישים שבא לכם למות תזכרו שיש דברים הרבה יותר גרועים ואם רק מנסים חיוך פותר הכול (מניסיון כן?) |

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלשניה אחת ממש בתמונה היית דומה ל..

המ..אני אמתח אותך קצת.. ... תופים.. מיילי סיירוס! XDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDD זה פסדר, היא כוסית../images/Emo8.gif

העיקר שבאופי לא תהיי כמוהה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני חשבתי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

יוו,איזה קטע
אני פותחת את התמונה,ואומרת כזה: "יו,זאת מיילי סירוסXD" קטע
את ממש ממש חמודה

JuSt My LuCk

New member
ואוו ../images/Emo2.gif אני לא דומה לה XD

אבל אם אתן אומרות... XD אז אה.. תודה? XD

ligalosha

New member
עונה וגם... יש לי את ה-DVD של מקפליי!!!

טוב אז קודם עונה ואז אני אספר על הדיוידי... שם: ליגל \ ליגלוש \ליגלושה \וכו'... תאריך לידה: 26.11.93 אהאה 4 ימים לפני דאגי !
גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ת"א מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל:אמממ התחלתי לאהוב את מק
הצטרפתי לפורום חופש
למה אני מחכה בחודש מאי: אממ לא משהו מיוחד נראלי... חוץ מלהיפגש ד-ח-ו-ף עם מור וטל!!!! מסר לאומה: קנו את ה-DVD של מקפליי! מה שמביא אותי לדבר הבא... קניתי אותו ,והוא מושלם!!!! טוב אז אני אספר עליו קצת למי שאין אותו ומעוניינת לדעת... אז יש שם הופעה עדכנית שצולמה בלונדון אם אני לא טועה ,שזה ההופעה המצולמת שלהם הכי אחרונה... והיא ממש מדהימה ,והם שרים את כל הלהיטים הכי טובים שלהם או שמא אומר "Greatest Hits" ... יש את כל הקליפים של הלהיטים הכי גדולים שלהם וכל הסינגלים ויש אקסטרז באקסטרז יש קטעים (קורעים) מאחורי הקלעים שפשוט יפילו אתכם מצחוק אם תראו אותם ויש גם 2 שירים בלייב מההופעה של וונדרלאנד טור בקיצור הוא ממש מדהים והוא עולה .... רק..... 80 שקל!!!! שזה לגמרי זול אז אקיצר למי שעדיין אין אותו ,תקנו!!!!

rox love BSM

New member
XD את קצת בדיילי

הDVD ייצא בתחילת השנה ואת האקסטרות שמו ביוטיוב לפני כמה חודשים XDDD ואנחנות יודעות שמוכרים אותו בארץ. אבל עדיין תתחדשי

m o r 1 0 2

New member
אווו,גמאני חייבת איתך../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ועם רונה בדחיפות
בחופש הגדול ניפגש מלא,אני בטוחה
תחדשי מאמי

RockStar2

New member
מתפקדת~!מחר יש צפירה :(

גם לי לא אכפת שרק מחר זה ה-1 במאי ואני אענה~~~~!!!! שם:אורלי תאריך לידה:1994\2\19 גיל:1100.....סתם 14 XD מקום מגורים:טונהלנד לצערי......אבל השם האמיתי זה ר"ג...מקום בו תמיד תמצאו סיגריות על הריצפה ואולי גם דברים אחרים.....XD מסנג'ר\איי סי קיו:[email protected] לאי סי אני פשוט לא מתחברת.... הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש אפריל:אממממממ שהיה את החופש XD למה אני מחכה בחודש מאי:קודם כל ל****...ולכל החזרות האלה לוינטר~~!!זה בטח יהיה מזה כיף מסר לאומה:תפסיקו להיות כאלה טונות!ותהפכו העולם ליותר נעים ויותר מגניב~!! ותביאו את מקפליי,וילה ואלו,אבריל לאבין ומייכמיקל רומנס לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!!!! להלהלהלהלהלהלהלהללהלהלהלהלההלהלהלה...איזה שיר יפה אני שרה....להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה D:

white in Angel

New member
../images/Emo19.gif מתפקדת....XDDD ../images/Emo195.gif

שם: הדר
תאריך לידה: 6/9 כולם להוסיף ביומנים...!!!
מקום מגורים: הרצליה
מסנג'ר/איסי קיו: 305070193 [email protected]
הדבר הטוב שקרה לי בחודש אפריל: נמנמנמ....מפגש פורום
למה אני מחכה בחודש מאי: אמ.... לסוף המבחנים שלי ולתחילת חזרות לטקס הסיום.
מסר לאומר: "...אם תירצו אין זו אגדה.." [מושפעת]

למעלה