התפקדות חודש מאי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo3.gif

שם: אלכס.
תאריך לידה: 7.8.90.
מקום מגורים: בת-ים.
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected].
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: הוו המוןן, היה חודש טוב: - טיול שנתי אחרון לאילת !@#$%^
- חופשת פסח שכללה הופעות של הדג נחש ובית הבובות
- סיימנו את הביוטופ! DDD: - התקבלתי למסלול 'רקיע' בצבא. - כל מיני יציאות וימי הולדת של חברים.
למה אני מחכה בחודש מאי: - רוק עצמאות לייק דה! - סיום בגרויות בביוטופ, מעבדה, בע"פ באנגלית ואת הכל בערבית ולסיים עם המקצוע הזה לכל החיים! טחחח - המוני חזרות לטקס סיום. מה? זה כייף.. ><" - ל"ג בעומר!! [כחג האחרון שכולנו ביחד..
]
מסר לאומה: בטחה. XDDDD [בדיחה פנימית
]. ותמונה של עצמי כי אני כזאת צומי [קפה הילל, אבן גבירול] ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gifקסם|'סה מגניב זה שיש לנו

כמעט אותו תאריך לידה חהחה חבל שאת גדולה ממני ביומיים
XDDD וכן... צריך לקבוע, וואי אני חייבת לבוא לבת ים, יש לי שם ידיד מאמריקה
ואותך דה
יא כוסית, חכי שאני אהיה לידך את תהיי מגה כוסית... יא.. יא...כוסית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני זה BTW כזה, משהו משני..

><" תבואי תבואי! נכיר לך קצת ערסיאדה! DD: כוסית את בעצמך אנחנו צריכות לעשות סיבוב בארים שכזה XDD כוסית.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif וופי מתפקדת../images/Emo70.gif ../images/Emo14.gif../images/Emo210.gif

שם: סייייייייייייייייייייייייייייון D:
תאריך לידה: 10.10
מקום מגורים: חיפה
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל:
מפגש
למה אני מחכה בחודש מאי: נמנמ.... מחר אני נוסעת לבוט ושלי
יום העצמאות
יומולדת לטומי
מסר לאומה: תשקיעו בלימודים
זה משתלם! ולצערי, החודש התחיל בצורה לא משמחת במיוחד....
נזכור ולעולם לא נשכח

Dirty wings2

New member
אתאתאתאתאתאת !!!

את מזניחה ;[ שלחי לי הודעות במסן מתישהו!:( יא כוסית

rox love BSM

New member
אניD:

שם:אמילי(רוקסן)
תאריך לידה:19.9.1991
מקום מגורים:עין הים (ליד חדרה)
מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל:חופש
למה אני מחכה בחודש מאי:כלום
מסר לאומה:בלע.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאיזה תאריך לידה מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: דנה,חומוס סקוטי,דנצ'ה,דנוש..וכו' וכו' XD
תאריך לידה:31.10
מקום מגורים:ת"א
מסנג'ר\אייסיקיו: במסר
הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: -אני וגילי נפגשנו עם נועה וטל ואמ..לא זכור לי עוד משהו ספציפי
למה אני מחכה בחודש מאי: 1.שהוא ייגמר
ומהר... 2. טיול שנתי..
מסר לאומה: ציפיות יש רק על הכריות..

Dirty wings2

New member
מתפקדת ../images/Emo98.gif

שם:קורל ^^ תאריך לידה:2.7 גיל:14 מקום מגורים:בית אריה חור XD מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 212596668 הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: אמ לא נראה לי שכלכך קרה..יותר דברים רעים :( למה אני מחכה בחודש מאי: לא יודעת XD מסר לאומה: תאכלו גזרים עם לימון ומלח! זה טעיםXD

just orr

New member
חודש מאייייי DDD:

שם: אור תאריך לידה: 18.5.1992 גיל: עוד שבועיים בערך 16 ^^ מקום מגורים: מושב במרכז. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: מממ... הרצליה, צבענו את הבית, בגדים ובכלל פסח DDD: למה אני מחכה בחודש מאי: ליום הולדת ^^ (למרות שיש לי יום אחרי זה מתכונת ><) וליום העצמאות :) מסר לאומה: אין משו שנון... פשוט.. תזכרו את אלה שמתו בשבילכם.

sweet shir

New member
מתפקדת ^^

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 15 וחצי. מקום מגורים: רעננהD: מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: פסח וכל מה שהיה בתוכו :) למה אני מחכה בחודש מאי: יום העצמאות? אני די מפחדת מהחודש הזה. הפצצה של מבחנים. מסר לאומה: לא לשכוח ולא לסלוח.

גמני פה (עדיין../images/Emo3.gif)

יאללה! עוד שנה וחצי צבא :> שם: טל תאריך לידה: 11.7.1989 גיל: 18 וחצי .... עוד חודשיים 19 :) מקום מגורים: הרצליה-חיפה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: ביצ'ס:) + חבילה מצ'אסי (ספר שאאווה של ארסנל) למה אני מחכה בחודש מאי: שיגמרו המבחנים ושההורים יקנו כבר כרטיסי טיסה #^@^@#&*^% מסר לאומה: תאהבו את טומפלטצ'ר. הוא יותר טוב מגלידה.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאאאאאתתתתת!!!!!!!!! *אצבע מאשימה*

מי טו מיס יו
תחברי תתחת שלך למסן!!! ><"

MyTearsDontFall

New member
דאממ;; D:

שם:עדי תאריך לידה:15/10 גיל:15 ו7 חודשים!! מקום מגורים: מודיעין<: מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש אפריל: מילה אחת - BoomBamela!!!!!!! למה אני מחכה בחודש מאי: יומעצמאותD:: מסר לאומה: אין דבר שעולה על בומבמבלהD:

למעלה