מטוגן

אני רוצה ללכת לסרט הזה..

אולי אני אלך בום חמישי הזה...גרר אני כבר לא יכולה לחכות לראות אותו...באמת נשמע מעניין...

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif!!!

אני חייבת לדעת מה יהיה בסוף התאריך למפגש... פשוט אני צריכה להתחיל לסדר עם המורה שלי לכינור שיעורים, והוא על בטוח ירצה לעשות את זה בשבועות הקרובים, ככה שאני חייבת לדעת מתי *בדיוק* יהיה המפגש. שלא נדבר על, שמבחינה שהיא לא רק שלי, אם המפגש יהיה באחד התאריכים 8,9,10,11 לאוגוסט, זה אומר שזה יהיה ממש שבוע הבא או בשבוע וחצי הבא... מה שאומר שצריך כבר לקבוע
ככה שקצת יותר מחמישה בנות ירשמו מה נוח להם בשרשור מפגש, גם אם זה כל התאריכים, כדי שגם קצת יותר מחמישה בנות יבואו לזה. אם אתם צריכות שיכנועים ללמה לבוא למפגש או להורים ללמה זה בטוח, אז אפשר לארגן גם איזה מפגש צ'אט ולשוחח על זה. (או אולי מפגש צ'אט בלי קשר?
). ובקיצור, שנתחיל כבר עם הרשמיות ומתי המפגש על בטוח
תודה ולהתראות.

צודקת!

באמת צריך להתחיל לארגן..אממ אצלי כלום לא יהיה בטוח עד הדקה ה90 אז אני אתן לכן לקבוע ובמידה ויצא לי להגיע מה טוב..
ואממ אני בעד מפגש צ'אט בלי קשר..חחח כמו שהיינו עושות בקיץ שעבר זוכרות איזה כיף היה מפגשי צ'אט???יאיי פליז בואו נחזור לזהההה

../images/Emo39.gif הו כן!!! אני זוכרת!!

עם המצלמות והכל...
וקונטקט...
באמת צריך לעשות שרשור לקבוע ימים..

נכון..

היה כזה כיףףף..*נזכרת*
היינו בצאט עד מאוחר מאוד ואז היו כאלה שנוטשות והיה מזה מצחיקקק...אני רוצה שובבבבב אני מבטיחה להפעיל מצלמה אפילווו..ומצידי שיהיה כל יום בשבועעע

../images/Emo6.gif

בתהליכי גסיסה??החופש את מתכוונת??חח יש לנו עוד חודשששששש..
..ה עובר מהר אבל זה די הרבה זמן

../images/Emo39.gif כה....החופש....../images/Emo7.gif

כל השנה חיכיתי לזה...ועכשיו זה עובר בטיל!!! ושנה הבאה בטח תהיה קשה...
ואין לי כוח אעעעעע

משנה לשנה זה קשה יותר...

אבל אל נורא.עובריםםם..את תרגיי ת'שנה עוברת ו-הופה!כבר החוםפש הגדול הבא..גם אם קשה עוברים..אין מה לעשות..מתגברים..

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאני מבטיחה לא להפעיל מצלמה:X

למאו, בפעם האחרונה שניסיתי... זה לא נגמר בטוב
יסמינ הייתה צכה לסמס לי מה לעשות! >< |בורה|

kittycatbone

New member
לדעתי את צריכה לנסות שוב:X

פשוט תעשי את זה עם אבא או משו... XD ככה לפחות אם משהו יקרה הוא לא יוכל להאשים אותך בזה... :-#

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז מפגש צ'אט ב8 בערב...
מקסימום 9.. פשוט החלטתי שאני הולכת לישון מוקדם.. כי אני מתעוררת מאוחר מדי בימים האחרונים וזה דופק לי את כל היום..
במיוחד אני צריכה עוד אנרגיה בשביל המסיבאפי
בכל מקרה.. אני יודעת שאני אהיה שם ב8 בצ'אט!! מקווה שגם אתן! בואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נפלת על השכל?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

טלנובלה בע"מ, כאילו? כפיר, רננה, נשיקה? שיואו.

אני בטח לא אוכל לבוא../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אז תתאמו תאריכים ואני כבר אבדוק אם אני יכולה לבוא...

ממ, מכל מיני סיבות../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אממ.. עכשיו אני מדריכה כבר [
] וברגע שחברת צוות שלי תחזור מחו"ל, אנחנו נתחיל בעבודה וזה הרבה עבודה... חוצמזה שאין לי הרבה כסף ואני מעדיפה לשמור את הכסף לנסיעה לים עם חברים שלי [אל תעלבו
] וגם! תמיד המפגשים הם בעזריאלי וכאלה ואני צריכה לנסוע ברכבת לבד, כי אף אחת לא גרה באיזור שלי... ואמא שלי ממש לא אוהבת את זה. וזה יקר. אז זה די באסה. אבל כשיהיה תאריך אני אנסה להתגמש ולאסוף כסף ולהגיע...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל נדמה לי שיסמין יכולה להגיד:"אני את בגרות שלי בלשון עברתי.."..חחחחח

kittycatbone

New member
חצי בגרות.. :$

ונכון.. זה חמש בנות..
רק שבעקרון אמורים להגיד חמישה אנשים. כי זה צריך להיות בנסתר, אני לא באמת יודעת אם יבואו רק בנות...0=-) חח סתםסתם
אבל זה התבלבל לי אחד עם השני

למעלה