מטוגן

א-י-ן צדק בעולם!!../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

איך?! איך לעזאזל שמישהו יסביר לי איך נעמה נפלה ואוהד עלה. איך?? הוא כזה אפס! הוא זייפן! הוא פשוט ל-א יודע לשיר! והיא פשוט.. מלכה! איזה ביזיון. ביזיון פשוט..... עד עכשיו השלישיה שלי לגמר הייתה שיר, מישה ונעמה. עכשיו אחרי שהיא עפה אני רוצה את שיר מישה ועמרי.... רק שאוהד לא יגיע לגמר, אלוהים!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo32.gifווווואעאעאעאעאעאעאעא

קודם כל, סורי שלא הייתי פה בימים האחרונים (למישי אכפת בכלל? ><), המחשב שלי די התחרפן והאינטנט (רואה שאימצתי יסמינ
) לא עבד
ואתמול והים הייתי בת"א. אז כן. אני טסה לארה"ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהמ כן.
#$%*@)#%)@#*%@#*%@&*^#$&*^#)%#$&%^$%^*$)^%#* פ*קינג ש*ט
>< אז זה אומר ש, רגע. אני אהיה פה להומולדת של הילע, של זהר נראלי גם, אבל של רותם ומעיין לא
אני אגיד לכן מזלטוב כשאני אחזור, promise
(לא אומרת לפני התאריך.) ואנלא אהיה במפגש
תצלמו, והרבה!!!!
אאעאעאעאעאעאעאעאעא.
אע, וחזרתי.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאבל בשבת האינטנ שלי מת אז לא

יכולתי לבוא
אבל בשבת הזו אני אכין לך
כי אני אסע רק מאוחר בלילה לת"א... (הטיסה שלי בחצות וחצי. כמה מצחיק זה? >< *נוסטלגיה לאיזה מפגש צ'אט עם דורית*) ובלה, נו אני מבטיחה לחפש internet-cafe thingy (><) כדי להגיד לכן מזלטוב
ואני גם אגיד לך שאני אחזור
פרומיס! ><

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifייאייי ../images/Emo9.gif

הו, אני אכין לך סלט אולרייט
(ספיקינג אוף חוסר קשר מוחלט לחיים
><)

אורעעעעעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחיבוק|

תהני בUSA אווו כמה שגם אני רוצה
שיהיה לך ברור... אם את טסה גם לדיסנילנד אני סוקלת אותך קשות
סתם נו
יש סיכוי שאני אתגנב לתוך המזוודה
אווווו ארה"ב חלום חיי
חוץ מזה... מזאת השאלה הזאת אם למישהי בכלל אכפת שלא היית פה?!
את ארוסתי... למה שלא יהיה לי אכפת?!!??!?!
חוץ מזה... לכולן אכפת...
נכון בנוץ?!!?!!?!
סתם נו אורע אבל כולנו אוהבות אותך

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif

אכן אני הולכת לדיסנילנד
נקווה רק שזה לא יהיה כמו היורו דיסני שלכל דבר היו תורים שצריך לחכות בהם שנים בשביל רבע שניה מתקן
*חולמת* בלה, טנקיו לאב
אוהבתותך גם

את טסה לדיסני לנד?!?!?!?!?!!??!?!?!

*חרם* ולא! אל תנסי אפילו לדבר איתי
סתם נו אורע... אבל... אבל... דיסני זה חלום... החלום שלי
לא נורא לפני הצבא אם יהיה זמן... אטוס לשם
*אשליות* ו... אל תתפלאי אם פתאום המזוודה תזוז... זאת תיהיה בסה"כ אני... אם יישאלו... תגידי שפלאפון שלך רוטט... שמעבירים את המזוודות בדבר הזה... אני אצא לשנייה ואחזור... וככה אני אגיע לארצות הברית דיי בחינם
אהה בקשר לתורים? טוב... תתכונני... אני יודעת שאני מבסת... אבל בני דודי החביבים היו בצרפת וזה היה מוי ארוך... תחשבי בארה"ב?
אנד... I LOVE YOU YE YE YE!!!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifbut ofcorse!../images/Emo2.gif

ממילא אני הולכת להיות בCA רוב הזמן >< ובלה, אניא נסה למצוא כזה אמ נמר גדול כזה! >< נו כמו שאמרתי לך שאני רוצה. ><
ובלהבלה, בואי, בשמחה
ובקשר ליורודיסני, זה הקטע, דיברתי מנסיון... גמאני הייתי שם, וזה היה די מאכזב to tell u the truth....
למשל אני ואמא שלי ואחותי חיכינו אישה שעתיים רכבת הרים (הראשונה שעשיתי! >< ובערך נפלתי, הייתי קטנה מדי והחגורה לא עזרה בכלל
אמא הייצתה צכה להחזיק אותיכל הזמן שאני לא אחליק לתוך ה"אגם"!
הו, ממוריז... ><) וגם אחותי ואמ אחותי השנייה (היא הייתה בת שניים או משו) חכו איזה שלוש שעות בתור לעלות על דמבו
אני לא צוחקת! אבל בסוף הן נהנו אז אה.

הלוואי שיכולתי לבוא../images/Emo10.gif

אה... ונמר גדול כזה????
את מגרה אותי אז אני אגרה אותי
סתם נו אורע... אבל... אבל... USA גאד דמאט!!!!!!!! הלוואי שתמצאי נמר כזה גדול ויפה
אבל הכי הלוואי שתמצאי פלארב
(אם את עדיין רוצה כמובן...) לא לא סליחה... היכ הלוואי שתמצאי אלכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא רגע.... הכי הלוואי... שתמצאי אותי! במזוודה שלך
סתם נו
וזכרי שהבטחת לא לבגוד בי
אלא אם כן תפגשי איזה אלכס או פלארב... אבל יותר מזה לא מרשה לך
אווווו ארצות הברית כמה שגם אני רוצה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo119.gif

בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" תתארח בפורום התוכנית ד"ר גילת לבני – רופאת ילדים במרכז הרפואי שניידר ותענה על שאלות בנושא רפואת ילדים.
ד"ר עמלה עינת, ד"ר לליקויי למידה האחראית מזה עשור על הטיפול הרגשי בסטודנטים לקויי למידה במרכז התמיכה במכללת תל-חי, תתארח הערב בשעה 18:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה על שאלות בנוגע לתחום הרגשי, ההתנהגותי והלימודי אצל תלמידים לקויי למידה בגילאים השונים. שרשור השאלות אליה נפתח כבר, ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם.
הערב בשעה 19:00 ד"ר מירה חניק תענה לשאלות בנושא נשים, קריירה והשיבה לעבודה בפורום נשים לאחר לידה.
עופר שכטר, מנחה טלוויזיה וכוכב התכנית המצליחה "טלנובלה בע"מ" יתארח היום בתפוז אנשים בבלוג TV. האירוח יתחיל מיד לאחר שידור הפרק היומי, בשעה 20:50 באירוח ישתתפו גם זוכים מפורום טלנובלה בע"מ
לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35500 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד בבלוג TV: הלהקה, הרצועה הקבועה בימי רביעי בשעה 21:30, בה אנו מציצים אל מאחצורי הקלעים של להקת הבית "נובה": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
רוצים לקבל כרטיסים להופעת הבכורה של איריס פרחי
לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35726
ענו נכונה על 2 שאלות ותוכלו לזכות בסינגל "ככה זה טוב" חתום ע"י 845 אקספרס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35736

למעלה