מסדר נוכחות

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifמסדר נוכחות../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

מסדר נוכחות לחודש יולי-2005
שרשור זה יפתח בתחילת כל חודש, פשוט מאוד תמלאו את הפרטים הבאים: שם: תאריך לידה: גיל: איזור מגורים: סרט הכי אהוב של אורלנדו: דמות הכי אהובה של אורלנדו: באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: משו שאתם רוצים לספר לנו: מה אתם חושבים על הפורום?: תכנונים לחופש?:

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

שם:הילה תאריך לידה:03.08.87 גיל:17 ו11 חודשים
איזור מגורים:פתח תקווה;[ סרט הכי אהוב של בלו:שר הטבעות
דמות אהוב של אורלנדו:לגולאס
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:מארון
,אורלנדו,בלו,MTV,מצעדים וביקורת מוסיקה,ורוניקה מארס,מטרופולין,קלי קלארקסון, משו שאתם רוצים לספר לנו:זכיתי בצבע לשיער
מה אתם חושבים על הפורום?:כפרע
תכנונים לחופש?:כמה שיותר מפגשי פורומים,ת"א,ניצנים
,ואולי חו"ל

ME

שם: אושר תאריך לידה: 19.1.1990 גיל: 15 וחצי איזור מגורים: קרית ים סרט הכי אהוב של אורלנדו: שה"ק דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר אבל אני מתחילה לפתח חיבה עזה מאוד לדרו ביילור
ררר
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: קולדפליי משו שאתם רוצים לספר לנו: אני עיפה
מה אתם חושבים על הפורום?: שהוא שולט
תכנונים לחופש?: בנתיים שומדבר חוץ מאילת ב-21 ליולי.. נראה כבר מה יהיה

*מתייצבת למסגר*../images/Emo69.gif

שם:קארין... תאריך לידה:25.4.89 גיל:16 חודשיים ו-8 ימים..
איזור מגורים:קריות.. סרט הכי אהוב של אורלנדו:אממ כולם... דמות הכי אהובה של אורלנדו:לא יכולה להחליט..
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:רק פה.. משו שאתם רוצים לספר לנו:life is a bitch!
..בעעע נמאס לי כבר...אני רוצה לברוח למקום אחר שלא מכירים אותי בו...
...החיים בזבל בקיצור...אהה ורק שתדעו שהמשפ הבא:happiness is just an illusion filled with sadness and confusion-המשפט הזה כ"כ נכון לדעתי..
מה אתם חושבים על הפורום?:הפורום הכי הכי בעולם!!!מתה על הבננות פה! תכנונים לחופש?:כרגע אין...חוץ מללכת הרבה לים וחוץ מנסיעה לניצנים אין כלום..

קמימונת

New member
יופי-די. ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

שם: קמה
תאריך לידה: 3.2
איזור מגורים: ירושלים
סרט הכי אהוב של אורלנדו: הממ.. ברגע זה שרה"ט
דמות הכי אהובה של אורלנדו: הממ.. ברגע זה לגולאס
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: The O.C, שרה"ט (אני כבר בקושי כותבת שם...
)
משו שאתם רוצים לספר לנו: אני רק רוצה להודיע לכם: שינוי זה דבר טוב. עזבו...
מה אתם חושבים על הפורום?:
תכנונים לחופש?: כל מני דברים קטנים...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifגמאני כאן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם:מיכל תאריך לידה:18.01.90 גיל:15 וחצי איזור מגורים:י-ם סרט הכי אהוב של אורלנדו:קצת קשה לבחור...אמממ...שודדי הקאריביים
...נד קלי<<סרט יפה
-דונט לזלזל>>...טרויה...נו הכל חוץ ממה שלא ראיתי
דמות הכי אהובה של אורלנדו:וויל טרנר הכ"כ נאיבי<<תגידו שלא>>...חחח
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:טוב..טלנובלה בע"מ..אבודים..בלו..אמטיוי משו שאתם רוצים לספר לנו:טוב..הנה סיפור מעצבן..את ביקשת..חח: אז ככה...לפני יומיים הלכתי עם חברה לראות בית השעווה עם צ'אד השווה
...אז כזה אני הולכת לכרטיסנית והיא עושה לי:"בת כמה את
"..טוב אמרתי שאני בת 16
..אז היא בקשה תעודת זהות...ואין לי
...למה אני לא בת 16
מה אתם חושבים על הפורום?:אחלה
תכנונים לחופש?:אין כ"כ
..רק לא לעלות לכיתה י'

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifאין לי כותרת מקורית../images/Emo10.gif

שם: רונית
תאריך לידה: 8.2 גיל: 13 וחצי איזור מגורים: ירושלים סרט הכי אהוב של אורלנדו: שה"ק דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: ממ אין כוח לפרט.:/ משו שאתם רוצים לספר לנו: לא:X מה אתם חושבים על הפורום?: ואהאה הפורום שהכי כיף להיות בו
תכנונים לחופש?: לטוס לחו"ל וממ.. לההשתעמם?:X

גמאני../images/Emo9.gif

שם: שולה
סתם נו
שקד אם אני זוכרת נכון
תאריך לידה: 24.1.1992
לי אין כוח
) איזור מגורים: צפון
סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים בסט
דמות הכי אהובה של אורלנדו: בייליאן
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: ג'וני דפ, סרטים מצויירים ודיסני וקצת מופע שנות ה-70, סדרות מצויירות, הארי פוטר הספר והסרט. משו שאתם רוצים לספר לנו: אמממ שנייה... *חושבת* ראיתי ביום רביעי מליון דולר בייבי וזה סרט יפה וזכרתי את הבמאי שם מהסרט הטוב הרע והמכוער והוא נראה כה זקן אבל בול אותו דבר רק עם קמטים והיה שם עוד אחד שהייתי בטוחה ששיחק בפולי (
) אבל בסוף הסתבר לי שלא
אהה וכבר סיפרתי לכם את זה אני יודעת
מה אתם חושבים על הפורום?: כבר אמרתי ודעתי לא שונתה! הפורום הכי טוב שיש עם הילדות הכי חמודות שיש
תכנונים לחופש?: סבא וסבתא בעיקר
אולי גם נקפוץ לאחים... לסבא יש יומולדת אז עושים יום צימרים כזה כל המשפחה

"מספיק בנאדם,"../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

"לזכור." שם: זהר. תאריך לידה: 6.8.89 ואם תשכחו [זה עוד חודש ו-5 ימים!] לא יהיה טוב
איזור מגורים: מרכז. סרט הכי אהוב של אורלנדו: שר הטבעות [שיבת המלך] דמות הכי אהובה של אורלנדו: לגולאס
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: זהות בדויה [עשיתי קאמבק], כוכב נולד. משו שאתם רוצים לספר לנו: כל החברים שלי נסעו למחנ"ק. ועצוב לי ככה!!
ואני אראה אותם רק ביום שישי ביום ביקור הורים במחנה
מה אתם חושבים על הפורום?:
תכנונים לחופש?: מחנה אימונים שבוע הבא, עבודה, מחנה אימונים שבוע בקיבוץ באוגוסט, יומולדת [
] ואממ. ת"א, סרטים, מקס ברנר לפחות עוד פעם אחת

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifיא.

יום לפני שאני אסע- אם אני אסע.
בסוף אני גם בטוחבטוח אהיה פה להומולדת של הילע. לשלך לא בטוח, בטח אני אהיה בת"א. :X כולם מתקמבאקים לפורום זוב"י. גמאני. :X

VIVIAN3

New member
../images/Emo45.gif

שם: אביה תאריך לידה: 8.3.91 גיל: 14 איזור מגורים: *חסוי* סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים דמות הכי אהובה של אורלנדו: בליאן
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: קולדפליי
משו שאתם רוצים לספר לנו: עייפה
מה אתם חושבים על הפורום?: שולט
תכנונים לחופש?: כלום

Funky Fish1

New member
אני.../images/Emo9.gif

שם: אלה. תאריך לידה: 26.10 (לשנן ולזכור.
. חחח סתאאם
) גיל:14 וחצי. איזור מגורים: צפון. סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים.
דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר.
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: אמ...קוראת סמויה בפורום בנות. משו שאתם רוצים לספר לנו: אני רעבה בשעות הקטנות של הלילה.
מה אתם חושבים על הפורום?: לאבלי.
תכנונים לחופש?: אמ...חברות, בריכה, ים, מחשב, טלוויזיה, בית, ספרים...הדברים הרגילים...

יוהו../images/Emo9.gif../images/Emo125.gif

שם:
שי תאריך לידה:
16.11.87 גיל:
17 וחצי *בהכחשה* איזור מגורים:
צפון סרט הכי אהוב של אורלנדו:
שר הטבעות
דמות הכי אהובה של אורלנדו:
לגולאס
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:
רוכבים צעירים, אליהו, אמנות הצילום, גרין דיי, סוסים, זיהוי שירים משו שאתם רוצים לספר לנו:
שומדבר מיוחד מה אתם חושבים על הפורום?:
תכנונים לחופש?:
לונדון, סוסים...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

שם: לא השתנה הרבה. אור. תאריך לידה: גם לא נראלי שהשתנה. 27.5 גיל: זה דווקא השתנה. 14. איזור מגורים: לצערי הרב מאודמאודמאוד, לא השתנה. רמתהגולן. סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט כרגע. דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל. לגולאס. באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: בנות גילמור, זהות בדויה. מדי פעם אני מבקרת במארון. משו שאתם רוצים לספר לנו: לא, לא ממש. מה אתם חושבים על הפורום?:
|
תכנונים לחופש?: לישוןלישוןלישון, לעבוד, לישון, לעבוד, ואם יהיה מזל גם לסוע לארה"ב.

liron430

New member
אני

שם:לירון תאריך לידה:30.7.90 גיל:עוד חודש 15 איזור מגורים:כרמיאל סרט הכי אהוב של אורלנדו:שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו:לגולס באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:אממ כל מיני משו שאתם רוצים לספר לנו:לא ממש מה אתם חושבים על הפורום?:מעניין בהחלט תכנונים לחופש?:לישון הרבה

../images/Emo103.gifלהלהלה

שם: רותם. תאריך לידה: 30.8 גיל: 12 וכמה חודשים. איזור מגורים: middle of nowhere. סרט הכי אהוב של אורלנדו: שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו: לגולאס, אלא מה
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: מממ. אלייז'ה ווד, גרין דיי וסימפל פלאן [כןאניפאקצה]. וקוראת בעוד כמה פורומים. משו שאתם רוצים לספר לנו: משעמם לי. מה אתם חושבים על הפורום?: גורג'אס [נא להגות במבטא בריטי כבד.] תכנונים לחופש?: אין.

1Foxy Lady1

New member
MOI

שם:אוריה תאריך לידה:11.1 גיל:15וחצי איזור מגורים:צפון סרט הכי אהוב של אורלנדו:ממ...ליודעת...קשה להחליט דמות הכי אהובה של אורלנדו:ממ...באיליאן?...*נראה מ-ע-ו-ל-ה* באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: בטופ מודל הבאה... משו שאתם רוצים לספר לנו:אני מממשששששש עייפה ולא יודעת למה מה אתם חושבים על הפורום?: אחלה!!... תכנונים לחופש?: ממ..כל מיני ומיני...

מימושוש

New member
עונה...

שם:מעיין תאריך לידה:ספטמבר 88 גיל:אוטוטו 17!! איזור מגורים:חיפה סרט הכי אהוב של אורלנדו:כולם אהובים!!!!טרויה בעיקר וגם ממלכת גן העדן בעצם הכלל!! דמות הכי אהובה של אורלנדו:פאריס...ורובן אהבות חוץ מלאגוגלאס למרות שהוא חמוד מאוד עדיין הוא נראה שם דוגרי כמו בת:( באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:שנות ה-70 משו שאתם רוצים לספר לנו:אממ לא מה אתם חושבים על הפורום?:אחלה פורום אחלה תמונות אחלה אנשים!!:) תכנונים לחופש?:אממ לנוח לקרוא ספרים ולהנות..נו כרגיל!:)

למעלה