מסדר נוכחות

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאפשר לדעת את התאריך המלא

שלך?
אני פשוט מכניסה את זה ללוח אירועים:X

somegirl5

New member
עונה..

שם: ענבר תאריך לידה: 17.1.1990 גיל: 15 אזור מגורים: מרכז סרט אהוב של אורלנדו: קשה.. שודדי הקריביים דמות הכי אהובה: וויל טרנר פורומים נוספים שאני נמצאת בהם: קיבוצניקים (לשלטון!), משוטטת בכל מיני.. משו לספר: הסיבה לזה שאני לא ממש נמצאת כאן היא שיש לי עבודה בגודל של עשרים אלף פילים אפריקניים במתמטיקה ואני לא יודעת כלום ושאנחנו נמצאים בעיצומן של הכנות למחנה קיץ ע-נ-ק עוד שבועיים לתלמידי היסודי מהקיבוץ שבו אני גרה! על הפורום: באמת פורום חביב! תכנונים לחופש: לישון (בזמן שיהיה לי) עם כרית על האוזניים (בונים ליד החדר שלי!), להדריך קבוצות, לעשות פעולות, לעשות את העבודה במתמטיקה, לקרוא (ספרים, גבירותיי, ספרים)... בנתיים זהו, אבל אני מניחה שיהיה עוד זהו! חזרתי כרגע מטיול, היו קטעים... עוד שבועיים מחנה קיץ, שמתחיל בדיוק בזמן שבו בן דוד שלי מתגייס. וקונצרטים מפה ועד להודעה חדשה בשבוע הבא (אני מנגנת על פסנתר למי שלא ידעה.. בעצם, אני לא חושבת שאף אחת מכן ידעה!). ענבר

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

שם:
רוני תאריך לידה:
23.1 גיל:
15 איזור מגורים:
ת"א סרט הכי אהוב של אורלנדו:
שודדי הקאריביים דמות הכי אהובה של אורלנדו:
וויל
לא יודעת
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:
יותר מידי
משו שאתם רוצים לספר לנו:
כואבת לי הרגל מה אתם חושבים על הפורום?:
שולט
תכנונים לחופש?:
לישון הרבה
ולטוס לאיטליה

נוכחת ../images/Emo69.gif

שם: הדס
תאריך לידה: 2.10.90
איזור מגורים: מרכז
סרט הכי אהוב של אורלנדו: שר הטבעות -כולם-/שודדי הקאריביים
דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: הארי פוטר-הספר
משו שאתם רוצים לספר לנו: חופש זה טוב
מה אתם חושבים על הפורום?: גובל בשלמות
תכנונים לחופש?: מחפשת עבודה, ים, בריכה, חברות, סרטים, אורלנדו.. ים, ים, ים (אורלנדו, אורלנדו, אולנדו)

ringe lotte

New member
עונה...

שם: סוּף תאריך לידה: 23.3.86 גיל: 19 איזור מגורים: מרכז(ראשל"צ) סרט הכי אהוב של אורלנדו: קשה.. כולם! (שר הטבעות, ממלכת גן עדן, טרויה, שודדי הקריביים) דמות הכי אהובה של אורלנדו: ויל ובליאן. באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: בקסטריט בויז(מדהימים חתיכים מושלמים) ולא בתפוז: קהילת טולקין(זה שכתב את שר הטבעות) משו שאתם רוצים לספר לנו: החבר שלי ואני נפרדנו לפני לפני שבוע וחצי(טוב, הוא אקס לא חבר) ואני כבר מאוהבת בידידי שלי (שלא יודע את זה עדיין). מה אתם חושבים על הפורום?: אחלה פורום. התמונות מאוד מועילות לי ועושות טוב על הנשמה. תכנונים לחופש?: לא ידוע... לבלות...

ringe lotte

New member
כן, אפשר להגיד.

אני קוראת כבר כמה זמן ואפילו כתבתי פעם פעמיים.

אז אני מניחה ש...

צריך להגיד לך ברוכה הבאה!!!חחחחח... אני קארין...בת 16 וקצת...תהני פה זה באמת באמת אחלה פורום!

Galadriel 3000

New member
גם אני פה! :מתנשפת:

שם: מיכל תאריך לידה:10.6 גיל:16 איזור מגורים: מרכז סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו: לא החלטתי... באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: אממ רשמית כלבים. משו שאתם רוצים לספר לנו: סין סיטי זה סרט דוחה. מה אתם חושבים על הפורום?: אחלה פורום! תכנונים לחופש?: טיסה לאנגליה, שבוע מהיום.

ringe lotte

New member
לא נכון!

איך אפשר להגיד דבר כזה על עיר החטאים, זה סרט מעולה!

Galadriel 3000

New member
אנ'לא אהבתי... ../images/Emo58.gif

מעט מדי עלילה, יותר מדי שפיכות דמים, ואלייג'ה נטול ידיים ורגליים, ואז אלייג'ה נטול גוף.

ringe lotte

New member
מצטערת...

פשוט אני אוהבת קולנוע מאוד! זה מה שאני לומדת! אז זה סרט מופת, מחווה לפילם נואר! יש עלילה פשוט צריך להבין אותה. אז חסרים לאלייז'ה כמה אברים, אם זה היה שחקן אחר זה היה בסדר?

ringe lotte

New member
סחתיין!

זה מעולה... אחלה של דבר.. אבל לא מגיע לקרסוליים של קולנוע...

למעלה