מסדר נוכחות

PikachU6

New member
../images/Emo70.gif

שם:עמית! תאריך לידה:16.6 גיל:12 איזור מגורים:תל אביב והסביבה.... סרט הכי אהוב של אורלנדו: שר הטבעות הכל כולל הכל.... דמות הכי אהובה של אורלנדו: ... באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: הארי פוטר הסרט, הארי פוטר הספר, הילרי דאף והשמינייה... משו שאתם רוצים לספר לנו:נראה לכם.... מה אתם חושבים על הפורום?: ... תכנונים לחופש?: ...

SAMAR

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: כתלה סמרה תאריך לידה: 10.12.88 גיל:16 וחצי איזור מגורים: ירושלים סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקארייביים דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: לינקין פארק, גוד שארלוט, ג'קאס, גרין דיי
משו שאתם רוצים לספר לנו: כלום
מה אתם חושבים על הפורום?: אני מעיין נעלמתי לי, והרבה הצטרפו! ועדיין יש עידכונים וזה ממש מגניב!!! כבלו כול ח"ח!!! תכנונים לחופש?: טיסה להולנד....עבודה, ללמוד ולנוח
יום טוף לכולם!!!!

איימ באק../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שם: שחר תאריך לידה: 1.3.90 גיל: 15 איזור מגורים: מיתר סרט הכי אהוב של אורלנדו: שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו: בייליאן/וויל באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: כותבת קבוע בנירוונה, חלום אמריקאי, ורוניקה מארס, וקומונת גאנז. קוראת בהמון. משו שאתם רוצים לספר לנו: אני עייפה וכואב לי הגרון מה אתם חושבים על הפורום?:
תכנונים לחופש?: ניצנים ניצנים ניצנים
ועוד שבועיים קורס מסכם! ואז... מקבלים הדרכה וכל זה

למעלה