מסדר נוכחות-

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifמסדר נוכחות-../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif

מסדר נוכחות לחודש אוגוסט-2005
שרשור זה יפתח בתחילת כל חודש, פשוט מאוד תמלאו את הפרטים הבאים: שם: תאריך לידה: גיל: איזור מגורים: סרט הכי אהוב של אורלנדו: דמות הכי אהובה של אורלנדו: באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: משהו שאתם רוצים לספר לנו: דרגו את הפורום מ1 עד 10
: תכנונים להמשך החופש?: וסתם כי בא לי
חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם
:

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif;[

שם:הילה תאריך לידה:03.08.87 גיל:18 עוד יומיים [או יום בעצם
] איזור מגורים:פתח תקווה סרט הכי אהוב של אורלנדו:שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו:לגולס באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:אורלנדו בלום,מארון 5,ערוץ MTV,מצעדים וביקורת מוסיקה,להקת בלו,נו דאוט וגוון סטפני,אלישיה קיז,קלי קלארקסון..אין לי כוח להמשיך משהו שאתם רוצים לספר לנו:אני עייפה
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 9[?] תכנונים להמשך החופש?:עבודה,אילת
,יומלדת? וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:היפופטם

legolasr

New member
כאן

שם:רובי תאריך לידה:18.10.91 גיל:חחחח אתם לא יכולים לעשות 1+1 ולדעת ?ואם לא אז עוד מאט 14 איזור מגורים:זכרון יעקב סרט הכי אהוב של אורלנדו:כמובן שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו:legolas באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:אבודים אלייג'ה ווד שר הטבעות הסר והספר והארי פוטר הספר. משהו שאתם רוצים לספר לנו:אורלנדו בלום תותח דרגו את הפורום מ1 עד 10:9 תכנונים להמשך החופש?:ימית 2000 בריכה.. וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:מאיפה לי?

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo9.gif בלה.

שם: הומ. תאריך לידה: 27-5 גיל: תחשבו.
אני מעל 14! >< (נו. |מושפעת|) איזור מגורים: הקצה של הקצה
או כמו שאבא שלי הגדיר אתזה בדיוק- "סוף העולם... קצת אחרי."
סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט ושה"ק. דמות הכי אהובה של אורלנדו: בלה. לא כרגע. לא יכולה לבחור. באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: גילמור וזו"בי.. משהו שאתם רוצים לספר לנו: כן, אני נוסעת לארצות הברית
(מי מתלהבת? אני מתלהבת ><) דרגו את הפורום מ1 עד 10: 47474747474747474747474747474747 (ספיקינגאופוויצ', איזה פחד זהר, היום היה לי על הכרטיסים 470. וגל על איזה אוטובוס. ואתמול סבא אמר משו "אולי נביא לו 747400" (מטוס
) בלה.) תכנונים להמשך החופש?: לסוע לארצותהברית
וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוגר.
גע, תתעלמו, חוסר שעות שינה וכזה.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifלא יהיה צורך בקללות ../images/Emo98.gif

שוש, את היית עכשיו באנגליה

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifיש מצב ../images/Emo122.gif

אע כע, כבר הזכרתי חוסר בשעות שינה?
אנלא *ממש* מאופסת על עצמי בזמן האחרון ><

כן המפקד!../images/Emo69.gif

שם:קארין..
תאריך לידה:25.4.89...לא לשכוח! גיל:16 וקצת.. איזור מגורים:קריות... סרט הכי אהוב של אורלנדו:אממ כולם
דמות הכי אהובה של אורלנדו:עדיין לא החלטתי..חחחח באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:רק פה
... משהו שאתם רוצים לספר לנו:אמממ שיהיה טוב..
דרגו את הפורום מ1 עד 10:10!!!!! תכנונים להמשך החופש?:אין תכנונים..מה שיהיה יהיה... וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:קנגרורו..חיחיחי חמודדדד

היי! זה הלוגו שלי../images/Emo9.gif

שם: אושר תאריך לידה: 19.1.90 גיל: 15 וחצי איזור מגורים: קרית ים סרט הכי אהוב של אורלנדו: שה"ק ושרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: קולדפליי, כוכב נולד מדי פעם, מגרש ביתי
משהו שאתם רוצים לספר לנו: לאדעת
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10!!!!1111
תכנונים להמשך החופש?:אין לי מושג.. יהיה מה שיהיה [אני עוד אשנה?
] וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: ארנב

../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שם:רותם תאריך לידה:7.7 גיל:13 איזור מגורים:במרכז
סרט הכי אהוב של אורלנדו:שרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו:לא יודעת זה קשה לבחור באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:מיכאלה,טב"ע[לפעמים] משהו שאתם רוצים לספר לנו:eek:.O !o_O דרגו את הפורום מ1 עד 10:תשע,אני לא נמצאת פה יותר מידי
אבל אחלה פורום תכנונים להמשך החופש?:סופרלנד,ימית 2000,נחשונית מחרתים מיני גולף(!?!?) וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:ר..רקון
?

.

שם: רותם תאריך לידה: 30.8 גיל: בתמצווה איזור מגורים: מרכז. רמלה. סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו: לגולאס באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: אלייז'ה ווד, ג"ד, ס"פ וקוראת בעוד כמה. משהו שאתם רוצים לספר לנו: אני יודעת לכתוב סנופקין באנגלית! דרגו את הפורום מ1 עד 10: 11 תכנונים להמשך החופש?: לראות שוב את צ'רלי והשוקולדה וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: הממ. ראשן
אני מקורית או מה?

קמימונת

New member
נוכחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: קמה
תאריך לידה: 3.2
איזור מגורים: ירושלים.
סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט
דמות הכי אהובה של אורלנדו: לגולאס
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: The O.C, שרה"ט- הסרטים (שקצת ירדו עלינו אבל לא משנה..
).
משהו שאתם רוצים לספר לנו: יש לי אינפקציה
באוזן
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10
תכנונים להמשך החופש?: לא הרבה.. אולי אני אסע לכפר-סבא..
וסתם כי בא לי-חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: קרקל.

VIVIAN3

New member
כפר סבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יאיי../images/Emo70.gif

בקרי אותי
אבל רגע. מה אפשר לעשות בכפר סבא

קמימונת

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת אבל יש לי כמה חברות שם ואני וכמה חברים מתכננים לנסוע אליהם..

יהייייייייייי אני../images/Emo9.gif

שם: עדיין שקד
תאריך לידה: 24.1.1992 גיל: 13 וחצי פחות או יותר איזור מגורים: צפון סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים דמות הכי אהובה של אורלנדו: בייליאן באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: ג'וני דפ, סרטים מצויירים ודיסני, מופע שנות ה-70 וגם בה"פ הסרט והספר אבל עכשיו אני לא נכנסת אליהם בגלל הספר ה-6 משהו שאתם רוצים לספר לנו: כן, לפני הרבה מאוד זמן בעט בי סייח במקום מאוד לא נעים
זה קרה לפני מלא זמן אבל עוד לא יצא לי לספר דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10 ובלי חנפנות כן?
זה פורום מעולה תכנונים להמשך החופש?: אין משהו מיוחד ממש... בינתיים... יש לחגוג לסבא יומולדת וללכת לסבא וסבתא ומסיבה פרידה לחברה שלנו שעוברת
ואולי איזה בילוי כל החברות חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: שועל

מימושוש

New member
אני!

שם:מעיין תאריך לידה:1/9 גיל:17 איזור מגורים:חיפה סרט הכי אהוב של אורלנדו:חחחכרגיל כולם ובייחוד טרויה דמות הכי אהובה של אורלנדו:כולןן אהובות באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:שנות ה-70 אבל ממש מדיי פעם משהו שאתם רוצים לספר לנו:מממ משעמם לי דרגו את הפורום מ1 עד 10: 9 תכנונים להמשך החופש?:לנוח!!!! וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:ממוטה(?)

למעלה