מסדר נוכחות-

Galadriel 3000

New member
טוב נו, אני פה...

שם: מיכל תאריך לידה: 10.6.89 גיל: 16 איזור מגורים: מרכז סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו: מה אני יודעת... באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: כלבים, נראה לי... משהו שאתם רוצים לספר לנו: הייתי באנגליה :) ויש לי מבחן אדיוטי בפיזיקה עוד שבועיים וחצי ואני לא יודעת כלום. דרגו את הפורום מ1 עד 10: 9 תכנונים להמשך החופש?: מבחן. וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: מדוזה.

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gif אני כאן אני כאן אני כאן../images/Emo70.gif

שם:מיכל תאריך לידה:18.01.90 גיל:15.5 איזור מגורים:י-ם סרט הכי אהוב של אורלנדו:קשה קשששהה...אהבתי אותו בקינגדום...גם בשודדי הקאריביים...אתם מצפים ממני להחליט
דמות הכי אהובה של אורלנדו:וייייללל
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:טלנובלה בע"מ..אבודים..בלו...בעיקר משוטטת ולא מגיבה כ"כ.. משהו שאתם רוצים לספר לנו:הרגע ראיתי ב-vod ספיישל הראל סקעת והוא כזה מאממי
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10 וחצי
תכנונים להמשך החופש?:מה שבא ברוך הבא וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:מה מתחיל באות מ'
...מאיפה לי?

חזרתי הביתה../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שם: שחר תאריך לידה: 1.3.90 גיל: 15 איזור מגורים: דרום סרט הכי אהוב של אורלנדו: שרה"ט דמות הכי אהובה של אורלנדו: ווילי באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: קומונת גאנז, קוראת בטב"ע, אביב גפן, עברי לידר ונירוונה משהו שאתם רוצים לספר לנו: בע דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10 חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: שבלול

למעלה