מסדר נוכחות-

R o n i t k a

New member
../images/Emo33.gif

שם: רונית תאריך לידה: 8.2 גיל: 12 וחצי (הכי קטנה פה לא?) איזור מגורים: ירושלים סרט הכי אהוב של אורלנדו: שה"ק. דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל טרנר. באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: נו, מלא. משהו שאתם רוצים לספר לנו: עוד יומיים יהיו לי עדשות!!!!11
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10
תכנונים להמשך החופש?: לטוס לחו"ל, לישון. וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: ראשן?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifנממ...

שם:
רוני תאריך לידה:
23.1.90 גיל:
15 וחצי
איזור מגורים:
ת"א סרט הכי אהוב של אורלנדו:
שודדי הקאריביים
דמות הכי אהובה של אורלנדו:
וויל טרנר
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:
הממ... לרוב המורדים, קטנטנות ופלוריסיינטה, אבל יש עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו:
יום חמישי אני נוסעת לאיטליה
דרגו את הפורום מ1 עד 10:
אממ... נראה לי 10
תכנונים להמשך החופש?:
לטוב לאיטליה ביום חמישי
וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם:|צפרע|רקון

liron430

New member
אני../images/Emo20.gif

שם: לירון תאריך לידה:30.7.90 גיל:כבר יומיים 15 איזור מגורים:כרמיאל סרט הכי אהוב של אורלנדו:שר הטבעות דמות הכי אהובה של אורלנדו:בליאן באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:כל מיני משהו שאתם רוצים לספר לנו:אממ לא ממש דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10
תכנונים להמשך החופש?:לטייל הרבה וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: אממ למה

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אממ למה" חשבתי שאת שואלת, למה?
אני כה סתומע.

A Radcliffe

New member
Er...

שם:עמית תאריך לידה:16.6 גיל:12 איזור מגורים:ת"א והסביבה סרט הכי אהוב של אורלנדו: Er... דמות הכי אהובה של אורלנדו: Er... באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:הארי פוטר הסרט,הארי פוטר הספר,הילארי דאף,חברויות משהו שאתם רוצים לספר לנו:אני בורה מטומטמת שיודעת להגיד רק Er.... וחיה באשליות.... דרגו את הפורום מ1 עד 10: 9 תכנונים להמשך החופש?: Er... וסתם כי בא לי... חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: עכבר
תרנגול

../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif../images/Emo20.gif

שם:תאיר שמואלוב.... תאריך לידה:11.3.1992 גיל:13 וארבעה חודשים ועשרים ושניים ימים.... מספיק מדויק? איזור מגורים: יבנה או מרכז סרט הכי אהוב של אורלנדו:שודדי הקריביאיים דמות הכי אהובה של אורלנדו:וויל טרנר באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: של ג'וני דפ ואם אני אמצא אז גם בשל פו הדב (הוא כזה דוגמן הורס....)! משהו שאתם רוצים לספר לנו:אני יודעת..... אני צמחונית (עוד 13 ימים שלושה חודשים בדיוק...) דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10 ברור זה הפורום הכי שלוט בעולם ומי שלא מסכים סתם מקנא.... תכנונים להמשך החופש?: שופינג בתל אביב (זה כיף לבזבז כסף-למרות שאני חייבת להפסיק עם המנהג הזה), לעבוד בביביסיטר ולחסוך לשר הטבעות הגרסה המורחבת ... כן כי גם בי פגע החץ של לגולאס 849 פעמים... חיחיחיחיחי עזבו... וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: תמנון ...! אבל אני בכל זאת מעדיפה כלבים..!
אולי אם היו קוראים לי כרמל ... אני יודעת...

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif התכוונתי....

שודדי הקאריביים התבלבלתי בין האותיות אה... כן ואם כבר מדברים אלף שנה לא נכנסתי לפורום ואין לי מושג אם היה או לא היה מפגש פורום אשמח מאוד אם יעדכנו אותי... ותשתדלו לא לבאס אותי ולהגיד שאתן טסות לחו"ל..... אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
.... ותהינו כל אלה שנוסעות.... בייייי

VIVIAN3

New member
נוכחת. ברוכה השבה לי../images/Emo4.gif

שם: אביה תאריך לידה: 8.3.91 גיל: 14 איזור מגורים: כפ"ס סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים
דמות הכי אהובה של אורלנדו: בליאן
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: במשחקי סימס וסים סיטי משהו שאתם רוצים לספר לנו: יש לי קלקול קיבה
דרגו את הפורום מ1 עד 10: 10
תכנונים להמשך החופש?: כלום
וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: היפופוטם

ברוכה השבה....../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif...למרות ש...

אין לי מושג למה... לא היית כאן הרבה זמן אולי...בטעות? לאדעת, קיצר ברוכה השבה ואנלאדעת למה אבל לא משנה גם אני לא הייתי פה מלא זמן ... בעצם לא- בערך שבוע!!
בעצם אולי זה הרבה?
טוב לא משנה העיקר שהבנת את הפואנטה....
welcome bake (<= נראה לי שככה כותבים...חיחיחיחי)

Funky Fish1

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם: אלה תאריך לידה: 26.10 (לשנן ולזכור
חח סתאאם) גיל: 14 וחצי איזור מגורים: צפון סרט הכי אהוב של אורלנדו: שודדי הקאריביים. אחרי 10 פעמים שראיתי אותו הגעתי למסקנה שהוא הפייבוריט שלי
דמות הכי אהובה של אורלנדו: וויל ובליאן...חחח הוא כל כך שקסי!!
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?: אמ...קוראת סמויה בכלמיני פורומים..
משהו שאתם רוצים לספר לנו: אני רעבה
דרגו את הפורום מ1 עד 10: בינתיים...5
תכנונים להמשך החופש?: הומ. המון. אפילו עשיתי רשימה!! חחח וסתם כי בא לי חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלכם: אממ...ארנב?

Funky Fish1

New member
אאוייי!!! עשיתי טעות נוראית!!!../images/Emo12.gif

סליחה!!! "דרגו את הפורום מ1 עד 10: בינתיים...5
" חשבתי שהתכוונו לחופש!! אני כל כך מצטערת!! הדירוג לפורום:9 (צריך עוד כמה שרשורים גדולים שכיף לקרוא...
) ומי שקראה-שרשרי
(כי אני רעבה
)

למעלה