הכירות

LiHiLuSh

New member
../images/Emo11.gifהכירות../images/Emo98.gif

למה אני לא מכירה פה חצי אה
D:
שם:
איך אתה מרגיש היום:
מה אכלת בארוחת עשר היום:
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך:
ספרו משהו על עצמכם נונו XD
משמעם לכם?
אוהבים את פארמור?
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם
גם אני XDDDDDDD נירא לי שזהו אבל עם יש עוד משהו אל תפחדו להגיד XD והנה עוד פורום של פארמור http://paramore.do-talk.com/index.htm וגם הבלוג http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=508777 הם די חדשים הם מחפשים מעריצים אז? תפציצוו וסתם לא קשור.... תמונה XDD והתמונה הזאת -- היא החתימה שלי בפורו םשהכנתי לא לגנוב XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16. מקום בחור שנקרא ישראל: ראש העין. איך אתה מרגיש היום: סבבה. מה אכלת בארוחת עשר היום: טוסט עם גבינה מלוחה ותירס. מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: מתמטיקה.. אני פשוט יושבת ב-5 יחידות והממ.. יושבת. זהו. בסוף הכיתה עם התיק על השולחן והפלאפון ביד חחחח ספרו משהו על עצמכם: נמנמנמנמ. אני גבוהה. משמעם לכם? לא כלכך. אוהבים את פארמור? מה פתאום
חחחחחחח סתם. ברור שכן!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדרור.

יווווו עכשיו שמתי לב שגם את מראש העין
את בבגין? י"א או י"ב? אני ב-י'...

LiHiLuSh

New member
חח D:

חשבתי שהשם משפחה שלך זה טל כי עם כן הייתי מכירה אותך D: ולא חח אני כבר לא לומדת בראש העין ^^ ואני בי'א ^^ אני לומדת במקום אחר באיזה איזור את? XDD

LiHiLuSh

New member
שיטט שכחתי מין נקבה או זגר../images/Emo9.gif תוסיפו../images/Emo6.gif

LiHiLuSh

New member
אני אשים תמונה שלי עם אתם תשימו D:

שם:היילי\ליהי גיל:17 מקום בחור שנקרא ישראל:ראש העין איך אתה מרגיש היום:נמ נחמד כצת כואב לי הראש ובקרוב שעור גיטרה D: מה אכלת בארוחת עשר היום:חצי לחמנייה על גבינה צהובה D: מה ה מקצוע שהכי חפרו לך:חח היסטוריה כי זה בינתיים הדבר היחידי שאני לומדת כי יש לי שבועה הבאה בגרו תבזה XD יענ יאני במרתון XD ספרו משהו על עצמכם נונו XD:לא יודתע יש הרבה או כלו םXD תישאלו
משמעם לכם?לא אף פעם לא D: אוהבים את פארמור?יאפ:)מוחעחע להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD:כן^^" XDD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif;

שם: אור גיל: 17 ו-9 מקום בחור שנקרא ישראל: ישראל זה לא חור
. צורן זה חור. איך אתה מרגיש היום: חרא תאמת מה אכלת בארוחת עשר היום: כלום מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: ספרות וחיבור ספרו משהו על עצמכם נונו XD שששש משמעם לכם? לא אוהבים את פארמור? באמא להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD טוב אחי

LiHiLuSh

New member
טוב אחי?OO?אולי אחותי ?XD ולא נרוא בטח יעבור

המצב רוח החרא D:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאני אומרת לכולם טוב אחי חח

לכל המינים... זכר, נקבה, טרנסג'נדרים, מורים, חיות..מה שתרצי.. לא אישי <: ותודה, כן, יום אחד יעבור.

mcfly danna

New member
עונה!!

שם: דנה גיל: 14 ומשו.. מקום בחור שנקרא ישראל: ספיר.
ח"ח למי שמכיר.. איך אתה מרגיש היום: רע. אני חולה
מה אכלת בארוחת עשר היום: סנדוויץ' עם גבינה לבנה.
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: אזרחות
ספרו משהו על עצמכם נונו XD משעמם לכם? מאוד.. אוהבים את פארמור? אכן. מוזר הא? להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD

A t a s h i

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

שם: בר. גיל: 17. מקום בחור שנקרא ישראל: מודיעין. איך אתה מרגיש היום: סביר למדי.
מה אכלת בארוחת עשר היום: סנדוויץ'? XD מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: היום? אע. מתמטיקה. ספרו משהו על עצמכם נונו XD לא רוצה ולא רוצה.
משמעם לכם? תמיד.
אוהבים את פארמור? גאד, לא. o0

גאאאאאד השם שלך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כזה יאאפה !
גמאני רוווצה כזזזזזזזזזזזזזזה \= *מקנאתמותימקנא*

Bleed for Me

New member
ME

שם:דניאל גיל:18.8 מין: נקבה מקום בחור שנקרא ישראל:ר"ג איך אתה מרגיש היום:סבבה מה אכלת בארוחת עשר היום:לחמניה מה ה מקצוע שהכי חפרו לך:כבר לא תלמידה.. ספרו משהו על עצמכם נונו XD מה את רוצה לדעת?
משמעם לכם?כן אוהבים את פארמור?לא,אני סתם פה....
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD חחחח

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 מקום בחור שנקרא ישראל: ת"א איך אתה מרגיש היום: סבבה חברה שלי פה עושה אורגיה עם הכלבות שלי מה אכלת בארוחת עשר היום: פיתה עם חביתה וחסה D: מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: אהה.. ספרות |: ספרו משהו על עצמכם: האימיול שלי לא עובדדדדד;;;;;; משמעם לכם? לא אוהבים את פארמור? דה

../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: עוד מעט 13 מקום בחור שנקרא ישראל: גבעתיים איך אתה מרגיש היום: טוב! מה אכלת בארוחת עשר היום: פיתה עם חומוס ומלפופנים חמוצים
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: אמג, במת' המורה החליטה לעשות דיון בגלל ש14 ילדים [כולל אני
ובגלל שכולם אמרו שהם לא הבינו את השיעורים רק אני אמרתי "סתם, לא היה לי כוח למת'" אז היא החליטה שזה יותר פחות בסדר מהאחרים
] לא הכינו שיעורים... ספרו משהו על עצמכם נונו XD המממ... ביום שני בבר אילן כזה באתי לילד חמוד כזה ודי ודיברתי איתו כל השיעור והפרעתי לו מתי שהיינו צריכים לעבוד ואז שהמורה באה לצרוח עליי אמרתי לה "יפעת!! גדי כל הזמן מדבר אליי ומפריע לי לעבוד!" ואז היא צרחה עליו ^^ משמעם לכם? מאוד! אוהבים את פארמור? אה
פאראמור

עונה [ווהו!~ חורף!]../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי ^^ גיל: עוד מעט 17 מקום בחור שנקרא ישראל: ראשון לציון איך את מרגישה היום: בסדר
מה אכלת בארוחת עשר היום: אהמ, לא זוכרת
מה המקצוע שהכי חפרו לך: היסטוריה ותנ"ך. פוי. ספרו משהו על עצמכם נונו XD סגול זה מאאאאאגניב. משמעם לכם? כן, "משמעם" לי. גם לך, אה?
אוהבים את פארמור? לא, מה פתאום, מאיפה הרעיון המטופש הזה הגיע?

למעלה