הכירות

C h o p C h o p

New member
../images/Emo13.gif

קצת האיחור ... שם:נוי
מקום בחור שנקרא ישראל:חחח גדרה,זה באמת חור.
איך אתה מרגיש היום:לא משהו האמת...
מה אכלת בארוחת עשר היום:לא הייתי בבצפר!
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך:היסטוריה.
ספרו משהו על עצמכם נונו XD חחח אממ... סתם ,אני נורא אוהבת מוסיקההההה ואני רוצה לעסוק בזה בעתיד.
משמעם לכם?לא,עכשיו לא.
אוהבים את פארמור?אוהבת? חע! מתה על פרמור!

xXx Lilo xXx

New member
נו. שיהיה. גמני לא מכירה פה חצי../images/Emo29.gif

מסתבר XD ואני עוד מהקומונה
שם: ליאת
מקום בחור שנקרא ישראל: ראשון.
איך אתה מרגיש היום: חרא. ישלי חום וכאב גרון, אני צרודה כמו קרפדה, ובנוסף לזה, ישלי מחר מבחן בתנ"ך
לייף סאקס.
מה אכלת בארוחת עשר היום: תפוח.
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: תנ"ך
, היסטוריה (כמה צפוי אה?).
ספרו משהו על עצמכם נונו XD מה יש לי כבר לספר? תשאלי שאלות אני אספר לך XD
משמעם לכם? לא. יש לי מבחן בתנ"ך ואני לוקחת חופש מפלורה לאיזה חצי שעה.
אוהבים את פארמור? מה ניראה לך?
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם
כאילו כ"כ לא
אני לא מבינה מה אני עושה פה
(חחח סתםסתםXD) שיהיה לכם סופשבוע מהנה
ותתלבשו חם. ותשתו תה! ותאכלו בריא.

אני ^__- || לה לה לה לה לה P:

חזרתי מטיול שנתי. היה כ"כ כיייייייף ! :) שם: אור אליאאס :] גיל: 14 [ עוד חודש וחצי ] מקום בחור שנקרא ישראל: פ"ת איך אתה מרגיש היום: איי פיל גווווד P: מה אכלת בארוחת עשר היום: לא הייתי בבי"ס - בבית אכלתי קורנפלקס P: מה המקצוע שהכי חפרו לך: אממ.. מורששששת ! [ שונאאאת :S ] ספרו משהו על עצמכם נונו XD : שמננה P: משמעם לכם? לא D:: אוהבים את פארמור? אז לא D::

סהר ס

New member
אני רק אגיד ש...

קוראים לי סהר, ואני הכי קטנה פה :| [לא ידעתי שפארמור הם להקה חדשה... :O אם אנ'לא טועה, אני כבר שומעת אותם יותר מחודשיים XP]

בת כמה את ? ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

אוףף דווקא אני דיי אוהבת להיות הכי קטנה

May Music

New member
עונהP:

שם: מאי גיל: 15 מקום בחור שנקרא ישראל: שוהם איך אתה מרגיש היום: קקי מה אכלת בארוחת עשר היום: מין דונאטס-לחמנייה, משו מוזר
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: ספרותתתת והיסטוריההההה, הרסו לי ת'יד! ספרו משהו על עצמכם נונו XD אני מגניב
משמעם לכם? יאפ אוהבים את פארמור? בארוררררר להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD בטח שאני רציני!

גם אני לא מכירה פה כמעט אף אחד X__X

שם: איריס גיל: עוד חודש 15 :p מקום בחור שנקרא ישראל: להבים איך אתה מרגיש היום: רע.. אני מצוננת :( מה אכלת בארוחת עשר היום: פיטה עם גיבנה לבנה מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: הסטוריה ספרו משהו על עצמכם נונו.. חח אף פעם אין מה לכתוב פה.. משמעם לכם? מאוד אוהבים את פארמור? לא חרא של להקה בעעע (סתם סתם רק אל תהרגו אותי) להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני.. לא

להלה../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שיD: גיל: 16 מקום בחור שנקרא ישראל: אשדוד איך אתה מרגיש היום: נחמד מה אכלת בארוחת עשר היום: כלום מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: מתמטיקה ספרו משהו על עצמכם נונו XD נמ אני שי ואו משמעם לכם? לא אוהבים את פארמור? איכס לא.

למעלה