הכירות

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שם: עדי. גיל: 14 וחצי ומשהו. מקום בחור שנקרא ישראל:
. איך אתה מרגיש היום: המממ נחמד
מה אכלת בארוחת עשר היום: היה לי את ה"ארוכת עשר" הזאת שזה קורנפלקס על חלב וקעקוע
. מה המקצוע שהכי חפרו לך: גיאוגרפיה
. ספרו משהו על עצמכם נונו XD
נשברה לי השן שלוש פעמים
.
אני במגמת תיאטרון, אבל לומדת גם רישום.
יש לי אובססיה לקלי קלארקסון
ובשביל הפרוטוקול, גם לפארמור
סתם נוXD. משמעם לכם? הממ לא ממש
. אוהבים את פארמור? לא. אני שונאת אותם. להקה מגעילה. מי הם בכלל?
.

mafakit

New member
../images/Emo65.gifD: אניאני |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם:דרור גיל:מחר 15!!!@#$%
מקום בחור שנקרא ישראל:אתם לא מכירים >> איך אתה מרגיש היום:מעולה!@# DDD: מה אכלת בארוחת עשר היום: סנדוויץ' עם גבינת זיתים ><' מה ה מקצוע שהכי חפרו לך:ספרות ><'''' ספרו משהו על עצמכם נונו XD המ.. מחר יש לי יומולדת ואני נוסעת עם חברים לת"א ויהיה הכי מאגניב שבעולם!@!# DD: משמעם לכם?כן ><' אוהבים את פארמור? כן~!@# להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD XDDD

ANGELUSPIKE

New member
גם אני עונה...

שם: רואי גיל: 24.5 מקום בחור שנקרא ישראל: חולון איך אתה מרגיש היום: עייף מה אכלת בארוחת עשר היום: ארוחת עשר lol מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: כנ"ל lol ספרו משהו על עצמכם נונו XD - אני דתי משמעם לכם? לא אוהבים את פארמור? פרימור אני מעדיף נסטי אפרסק
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD - נראה לכם שמישהו רציני פה בפורום.

ראיתם פה את צומי ?! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לא להתחרפן מהחירפון אני מתה מעייפות
שם: צופנת גיל: ב-10.6 בת 14 מקום בחור שנקרא ישראל: אמ. נתיבות סיטי ^^ איך אתה מרגיש היום: "ווואו איי פיל גוד. טונונונונו..." מה אכלת בארוחת עשר היום: לא אכלתי עד 1.30
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: גיאומטריה
ספרו משהו על עצמכם נונו XD סיימתי היום לשחק בבאבלס בלי להיפסל ! תנו כבוד. פעם ראשונה ב-13.5 שנים האחרונות. משמעם לכם? לא. מנסה לסיים עוד פעם לשחק בלי להיפס |": אוהבים את פארמור? לעעעעע \: מה לי ולהם ?!

Johnni456

New member
עונהנהנה ../images/Emo205.gif

שם: סתיו, נעים להכיר
מקום בחור שנקרא ישראל: חגור, כןכן אני יודעת אף אחד לא מכיר ><" איך אתה מרגיש היום: עייפה
איזה מזל שיש את שיעור ספורט כדי לישון
מה אכלת בארוחת עשר היום: פיצה
הביאו לבצפר
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: מתמטיקקה. -_- ספרו משהו על עצמכם נונו XD אממ.. עוד חודש בערך יש חיסון טטנוס ואני מתה מפחד ואני בטח אתעלף כמו שכמעט התעלפתי בבדיקת דם
משמעם לכם? כן. אני חושבת שאני הולכת לישון
אוהבים את פארמור? יאפ

אלוש 4

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: אלה גיל: 14 מקום בחור שנקרא ישראל: ראשון איך אתה מרגיש היום: סבבה מה אכלת בארוחת עשר היום: לחמניה עם שוקולדXD מה המקצוע שהכי חפרו לך: מתמטיקה אני פשוט שונאת מתמטיקה גררר ספרו משהו על עצמכם נונו XD: אממממ אין לי מושג מה לכתוב XD
משמעם לכם? בערך
אוהבים את פארמור? אמממממממממממממממ ברור!!!!! XD

Drowning Lovers

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שם: קארין גיל: 14 מקום בחור שנקרא ישראל: ת"א, ישראל זה לא חור
איך אתה מרגיש היום: סבבה
מה אכלת בארוחת עשר היום: כלום
מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: לא הלכתי לבצפר
ספרו משהו על עצמכם נונו XD אני בת
ואני זמרת
משמעם לכם? לא
אבל כן משעמם לי
אוהבים את פארמור? לא ממש, לא.
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD אבל אמרתי שאני לא

Drowning Lovers

New member
זה כי אני אדישה ומגניבה../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

נו סתם
אני כל כך מפגרת שהרסתי לי ת'מחשב
אל תשאלי
אבל חזרתי!

xXx Lilo xXx

New member
נו, לפחות חזרת XD../images/Emo29.gif

אני מניחה שעכשיו אני אמורה לומר לך שתזהרי לא להרוס תמחשב שוב. אבל אני לא איהיה רעה

Drowning Lovers

New member
לא נוטשת!../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

זה לא אשמתי שאני מפגרת!
לא נורא, חזרתי

../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 14.9 מקום בחור שנקרא ישראל: ראשון. איך אתה מרגיש היום: רע מאודמאוד. מה אכלת בארוחת עשר היום: לא אכלתי. XD ישנתי. מה ה מקצוע שהכי חפרו לך: לא הייתי בבית ספר.
ספרו משהו על עצמכם נונו XD הממ... משמעם לכם? לא,לא משמעם לי. XD אוהבים את פארמור? איייייייכככככ.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif קר לי.

שם: - מור. גיל: - 15+ מקום בחור שנקרא ישראל: - חולון. איך אתה מרגיש היום: - חרא. יש לי מבחן באינטרנט מחר וככה אני מתכוננת אליו XDD. מה אכלת בארוחת עשר היום: - כלום. מה מקצוע שהכי חפרו לך: - ספרות. שונאת[תתתת!] ת'מורה הזאת שלא מכתיבה ומדברת בקצב לא אנושי ושמכשילה כל אחד
ספרו משהו על עצמכם נונו XD - אני עוברת למודיעין שנה הבאה ואני פריקינג חוששת:< משמעם לכם? - לא. תקופת לחץ כזאת:/ אוהבים את פארמור? - אני אהיה מקורית ואענה פשוט ולעניין- כן.
להה?אתם לא רצנים אתם אוהבים אותם גם אני XDDDDDDD - שיבי לך :)

למעלה