משחק ההימורים, סיבוב2.

liaush

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo120.gifמשחק ההימורים, סיבוב2.../images/Emo11.gif../images/Emo129.gif

שלום לכל המהמרים
. וברוכים הבאים למשחק ההימורים הגדול של הפורום חלק 2!
אתם כבר מכירים את החוקים. כל אחד מכם מתחיל להמר מ600 ש"ח. והפעם זה כולל את lol280791 ואת הנסיך מהאגדה (מילקי). אתם יכולים להתחיל להמר מ600 ש"ח. בלי הגבלה. רק קחו בחשבון שהשאלות רק ילכו ויהיו קשות יותר. גם המהמרים החדשים מוזמנים להשתתף ולהמר מ600 ש"ח. (הסברים נוספים רק במסרים) בהצלחה לכולם ושתיהיה לכם חופשה נעימה

liaush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלהתחיל להמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo120.gif../images/Emo41.gif

השאלות יתפרסמו בשעות 17:00/18:00. ובינתיים תתחילו להמר!

liaush

New member
../images/Emo127.gif

סכום ההימור אושר. להתחיל לענות במסר

liaush

New member
אתה מגזים=/

יש לך המון כסף אתה לא צריך להגזים.. תן גם לאחרים

liaush

New member
תקשיב..

המטרה של המשחק הזה זה להגיע למליון לאט לאט!. ולא אחרי סיבוב ראשון. יש גבול. הבנתי שאתה יודע הכל וזו לא בעיה בשבילך להמר אפילו על 100 מליון אבל זה לא הולך ככה. הסיכויים של כולם צריכים להיות שווים!. לא כולם יודעים *הכל* כמוך. אני לא מאשרת לך את ההימור הזה זה מוגזם מבחינתי. כי אם ההימור הזה אתה לוקח את המשחק ולא יהיה טעם להמשיך אותו בכלל. כי אתה תנצח מרוב. הקטע הוא ללכת לאט להמר בקטן וככה שלב אחר שלב להגדיל את סכום ההימור ולא להוציא הכל בסיבוב הראשון! יש כמה אנשים שכבר חושבים שנצחת מראש ובגלל זה הם מתייאשים. אני לא אומרת שאתה לא יכול להמר על סכומים גדולים אבל בלי הגזמה!. ואם כבר כולם היו מהמרים על סכומים כאלה אז מיילא אבל זה רק אתה. אני לא רוצה כאן הפליות לכולם צריכים להיות את אותם הסיכויים לנצח!. לפחות בהתחלה! וזה לא נראה לי הגיוני שכולם יהמרו על סכומים כמו 800 ורק אתה משום מה תקפוץ על 50 מליון ולמה? רק בגלל שאתה יודע הכל אז זה אומר שלא צריך לתת צ'אנס לאחרים? מצטערת אתה צריך להתחשב גם באחרים ולהמר בהתאם!

liaush

New member
בכל מקרה אני צריכה להתחיל לפרסם שאלות..

ובמקום להתווכח יכלת פשוט לשנות את סכום ההימור לקטן יותר.. אני באמת רוצה שתבין שאין כאן שום דבר אישי. אני פשוט רוצה שלכולם יהיו אותם סיכויים לנצח! בלי לקיים אפלייה! פנו אליי כמה משתתפים (לא אנקוט בשמם) ורצו לעזוב את המשחק בגלל שהם בטוחים שאתה תנצח והם מתייאשים. נכון שאמרתי שאתם יכולים להמר על כל סכום אבל תתחשבו גם בחברים שלכם שגם רוצים לנצח! תהמרו על סכומים גדולים כמו 10 אלף ומלאה אפילו אבל 50 מליון?! הגזמה פרעית זה אפילו לא ניתן לשיקול.. ואנחנו רק בהתחלה!. אני לא מבינה את הלחץ שלך הסיכוי שלך לנצח הוא ממלא גדול גם אם תהמר על 200 וגם אם תהמר על מליון הסכום שיש לך בכיס הוא סכום גדול מאוד+פנטאהוס ששווה הון!. וממך הייתי מצפה להתחשבות.. אני מאוד מקווה שתהיה מספיק בוגר בשביל להבין שאין כאן שום דבר אישי אני פשוט רוצה שלכולם יהיה את אותו הסיכוי לנצח!. ושיהנו מהמשחק ושלא יתלוננו לי במסרים שיש כאן אפליות =/!.

בסדר וגם בגלל שאני במצב גבוהה

ולא ממש אכפת לי הניצחון אני לא השתתף הסבב הזה

liaush

New member
החלטה בוגרת ../images/Emo45.gif

אני שמחה שהתחשבת. כי יש אנשים שיודעים פחות ויש אנשים שיודעים יותר אבל לפחות בשלבים הראשונים הסיכויים לנצח צריכים להיות שווים ובשביל שהמשך ימשך כמה שיותר כולכם צריכים להיות רחוקים מהמליון.. ואני אשמח אם תצטרף בסיבוב השלישי
בהצלחה

liaush

New member
כיוון שיש כמה מהמרים שעדיין לא הימרו

אז השאלות ינתנו לכם בסביבות הערב. בינתיים מי שלא הימר שיזדרז..

למעלה