משחק ההימורים, סיבוב2.

liaush

New member
תקשיבי..

אני באמת מצטערת שאני לא יושבת מול המחשב 24 שעות ומחכה לתשובות שלך. הרי הודעתי שאני לא יהיה ביום שישי בבוקר ולא בצהוריים אלא רק בסביבות הערב. כמו שאת לא יכלת להגיע אתמול כי היית בחתונה. כמו שאני לא באה בטענות אלייך אל תבואי בטענות אליי. אני מוכנה לקבל את התשובות שלך רק בגלל שאת מתעקשת ומשקיעה אבל בפעם הבאה אם אני מציבה זמן לכם זמן מסויים אתם תשלחו את התשובות בדיוק בזמן הזה ואם לא אז אל תבואו אליי בטענות. הפעם אני אקבל אבל לא אני זו שלא בסדר אלא את! שבת שלום

yifati XD

New member
היי

אני לא אמרתי שאת לא בסדר ולא באתי בטענות!! פשוט הבנתי שאפשר לשלוח תשובות עד היום בערב זה הכל... בסך הכל ביקשתי שתקבלי את התשובות שלי

liaush

New member
טוב רק אמרתי לפעם הבאה..

יכול להיות שהייתי צריכה לציין את הזמן המדוייק שבו אני כותבת תוצאות. אבל במקרה ואתם רואים שכבר פרסמתי את התוצאות אז תדעו שכבר מאוחר מידי בשביל לשלוח את התשובות. (וזה לגבי כולם). וזה ממש לא נורא אם מפסידים שלב הכסף שלכם לא נפגע מזה הוא פשוט נשאר כמו שהוא. בכל מקרה זה מאחורינו ומזל טוב על הסכום החדש
באמת כל הכבוד לך!

liaush

New member
../images/Emo41.gifוהרגע שלו חיכיתם יומיים!!! התוצאות!../images/Emo41.gif../images/Emo98.gif

ראשית רציתי להגיד שהחישוב קצת משנה. כי גיליתי שאני לא מחשבת נכון את הסכומים שלכם וכעט החישובים הם כאלה: במידה שהימרתי על 800 ש"ח ויש לי 1200 אני כופלת את סכום ההימור-800 ב2 יוצא 1600 ואת ה1600 אני מוסיפה לסכום שהיה לי ל1200 וכך יוצא 2800 נכון זה קצת מסובך אבל זה החישוב הנכון וכך צריך לחשב מזל שגיליתי את הטעות בשלב השני ולא בשלבים האחרים
. ועכשיו נעבור לתוצאות! mai angel המקורית- טעית בשאלה 8,10 , 8- אירנה אמרה לנדב בהצלחה חתיך, 10- נעמי מכונה "הכפית" סכום ההימור שלך היה 650, עד היום היו לך ש"ח 1700 וכעט יש לך: 1,050. לא נורא פעם הבאה תצליחי
lool280791- ברכותי
10תשובות נכונות מתוך 10 שאלות. הימרת על 700 וכעט יש לך 1,951400. בירכותי
linoy- בירכותי!
10 תשובות נכונות מתוך 10 שאלות. הימרת על 800 את ההימור כופלים ב2. ומוסיפים לסכום שלך ויוצא לך 3,300 בירכותי
אושRת- בירכותי!
10 תשובות נכונות מתוך 10 שאלות! הימרת על 200 ולכן יש לך 550.
ברכות!!
randu- בירכותי 10
תשובות נכונות מתוך 10 שעלות! הימרת על 1200, הסכום נכפל ב2 והוסף ל1800 שלך ולכן יוצא לך 4200. בירכותי!
S c h n i t z e l- קודם כל ברוכה הבאה למשחק. לצערינו טעית בשאלה ראשונה. והתשובה הייתה. הרב איפרגן. ולכן מה1000 שיש לך מורידים את סכום ההימור שלך 750, כעט אתה עם 250 ש"ח. לא נורא
פעם הבאה תצליח. אנחנו רק בסיבוב השני רבותיי!
ואתם מתקדמים מעולה. לא נורא אם קצת מפסידים פה ושם. הסכומים שאתם מפסידים הם קטנים
!. ולא מזיקים. יפעתי ומילקי לא שלחו תשובות. ולכן הסכומים שלהם נשארים אותו דבר. 3000 ש"ח.-yifati XD -( יפעתי אני יודעת שלא שלחת בגלל שהייתה לך שאלה, אבל אמרתי אתמול שאני לא יהיה ביום שישי רק בסביבות הערב המוקדמות ולכן לא יכולתי לענות לך על השאלה) אז את ממשיכה איתנו מהסביב השלישי. נסיך מהאגדה (מילקי)- 180,0000 (פעם הבאה יש לחשוב טוב טוב על הסכום שאתם מהמרים, הכי חשוב להמר בשכל! ולא לסמוך על המזל שרגע הוא לצידכם ורגע עוזב אותכם). תודה רבה לכל המהמרים הקבועים והחדשים שהצטרפו
ונתראה בסיבוב השלישי ביום שני!
! ושהיה לכם שבוע טוב וחופש נעים!

מזל טוב וכל הכבוד לכולם! ../images/Emo98.gif

ישלי 250 ש"ח, יאי אני עשיר XD לא סתם, עכשיו אני יודע איך כמה להמר לפעם הבאה. כל הכבוד לכולם

liaush

New member
חחחחח טוב שאתה לוקח את זה ברוח טובהXD

רגע רגע זה לא אומר שבפעם הבאה אתה צריך להמר על סכומים קטנים חח. סכומים קטנים עומנם עוזרים במקרה של הפסד כי מחסרים סכום קטן יחסית אז זה לא משפיע. אבל בשביל להרוויח צריך לפעמים לקחת סיכונים. אני לא מדברת על סכום כמו 50 מליון שמילקי ניסה להמר. אני מדברת על כמה אלפים סכומים סבירים שלא ישאירו אותכם באותו המקום למשך כל המשחק
נהנת לפחות?=]

חחח אוקיי..

כן ברור שנהנתי, אני מכיר את עצמי אני אתמכר למשחק הזהXDDD ואחלה תודה על הטיפ, אני כבר אחשוב על כמה להמר.

liaush

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב חח =]]

ורציתי להודות לך גם על התמיכה שלך ועל העידוד =]

liaush

New member
yifati XD -בדקתי את התשובות שלך..

10 תשובות נכונות מתוך 10 שאלות הימרת על 1800 כעט יש לך 6,600 וזו הפעם האחרונה שאני בודקת לכם תשובות אחרי הזמן. באמת שזו כבר חוצפה אם אתם לא יכולים לענות בזמן אז לפחות אל תבואו בטענות שלא בודקים לכם!

למעלה