משחק ההימורים, סיבוב2.

liaush

New member
../images/Emo127.gif

למרות שקצת חבל הסכום מאוד קטן. (אבל זכותך המלאה) בהצלחה=]

liaush

New member
../images/Emo127.gif

בהצלחה=] להתחיל לשלוח לי במסר את התשובות

liaush

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo41.gifוהשאלות של הסיבוב השני!../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif../images/Emo65.gif

ראשית כל אני מזכירה שאת התשובות יש לשלוח לי במסרים בלבד. מי שלא הימר לא יוכל לענות על השאלות. (אם כל הכבוד היה לכם כבר מספיק זמן). והשאלות הן!:
1. איך קראו לרב ששיתף פעולה עם המתנקש? 2. איפה ניסו לרצוח את ברוך אסולין? 3. למה מכור אחיו של ברוך?. 4. מה הקשר בין נדב לבין מיכל (העובדת הסוציאלית שפותחת לו את תיק האימוץ) האם היה ביניהם איזה שהוא קשר בעבר? נמק. 5. מהי דעתה של אימו המאמצת גילה, על פתיחת תיק האימוץ? 6. ממה נפטר אביו המאמץ של נדב?. 7. מהי הבעיה הרפואית של ענבל? 8. מה אומרת אירנה בפעם השנייה שהיא פוגשת את נדב בבית אסולין השלימו את דבריה.. בהצלחה.. ____.. 9. צטט אחד מהמשפטים של ברוך אסולין. 10. כיצד מכונה נעמי אסולין?
לאחר שאתם שולחים לי במסר את התשובות אתם מסמנים
, ה-וי הזה אומר שעניתם ואתם מוכנים לכך שאבדוק. כל עוד לא סימנתם
לא אוכל לבדוק את התשובות.., כל עוד לא סימנתם
אתם יכולים להתחרט, או לתקן את התשובה אך ברגע שה-
סומן אין דרך חזרה!!!
וואעאעאעאעא D: בהצלחה מהמרים!

אני רצה לאחל בהצלחה לכל המהמרים ../images/Emo98.gif

אל תכנסו לחובות! ותאמינו לי שמי שיכנס לחוב ולא יחזיר חבל על הנשמה שלו ויש לכם ד"ש מפבל הוא צופה בכם עכשיו ומתפלל להצלחה שלכם.. מסכן הוא במעצר בית

הנשמה של בן אדם היא בידיי האל!../images/Emo197.gif

ולנו כאנשים אין סמכות להתערב במשהו שבין האל לאדם!. ידוע לך שאדם מתחת לגיל 40 שווה לנו מליון דולר?.. לא ככה חינכתי את פבל ואותך כשהייתם בני 14!

כן אסולין הכל מובן..

אבל אסולין.. פבל! הוא נמצא עכשיו במעצר בית!!! אני לא יכול לעשות הכל לבד. אני צריך אנשים!, לסדר עיניים, יש הרבה הוצאות אני צריך את פבל שיעזור לי.. אז אולי אתה בכל זאת מוכן לשקול לדחות קצת את מעצר הבית של פבל.. ככה לחודש חודשיים עד שאנחנו נסתדר.. אני מאוד הודה לך אסולין! אתה כמו אבא בשבילי ובשביל פבל הכנסת אותנו לביתך בגיל 12!.

היי! ניקולה בוא בוא רגע

תקשיב... אני רוצה שתברר לי על העיגל הנצי הבן נצי הזה
מאיפה הוא בא?, ומאיפה אבא שלי מכיר אותי. אאממ בהצלחה לכם כן??
בקיצור ניקולה מה אתה אומר? אתה מוכן לרחרך ככה?

תקשיב אבי..

אני לא יכול לעשות הכל לבד.. ופבל.. פבל במעצר בית אתה מבין אביי?. אני כאן לבד עם כל העסקים וקשה לעבוד ככה אז חשבתי לי ככה אולי תדבר עם אסולין ככה כמו בן אל אב ותנסה לשכנע אותו לדחות קצת את המעצר של פבל לפחות לכמה חודשים. ואז אני מבטיח לך אבי, אני אעשה בשבילך מה שאתה רוצה. עשינו דיל?

דיי כבר עם הפבל הזה דיי!!! אכלת לי ת'ראש!

פבל פבל פבל פבל
מה אכפת לי מהפבל הזה !!!!!
אני רוצה לדעת פרטים על הנצי הזה! זה ברור לך?!?!?!?!?!

למעלה