Bloody Hell-It's Sunday

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifאאעהההה לדיר מריה יש קליפ?!?!?!?!?!?../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לא ידעתי!!
יוםמשעמם >< הדבר היחיד הטוב זה שבבוקר היה לי תור לרופא שיניים והורידו לי את הריבועים למטה :] ושמו לי מין פס מתכת כזה והוא ממש מציק :\ לא נורא! אני נטולת ריבועים!! (למטה
) ועליתי היום על הגג של הבית!! D: זה היה ממש מגניב חח אבל הירידה הייתה ממש מפחידה, אבל ירדתי אותה באומץ
ואז הייתי איזה שעתיים בחוץ עם אמא שלי ואח שלי ומיציתי בערך כל משחק אפשרי שאפשר לשחק עם האמצעים הדלים שלנו XDD (קפיצה בחבל, חישוק, משחקי כדור ואכלית חמאת בוטנים
) מחר חוזרים ללמוד
ולא בא לי לא מיציתי את החופש הזה ב-כ-ל-ל ובקשר לשאלה.. ברור שחסה!! XDD אני חולת סלטי חסה XDD חסה לשלטון |אייקוןשלחסה| שבוע טוב לכולן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כבר היו ימים מעניינים יותר.. ><

מחר מתכונת בע"פ באנגלית. אז אחרי שכתבתי את כל מה שאני אמורה לספר על עצמי במתכונת, אני עכשיו מנסה ללמוד את זה בע"פ. אני מרגישה כ"כ סתומה ^^ ואחרי זה יש לי ללמוד על הפרוייקט שלי [שעשיתי על מק'
] ויום שלישי מתכונת על הביוטופ ויום רביעי מתכונת מעבדה
שמישהו יושיע אותי אוה, וגם אני רואה הופעה חיה חדשה של פוב ב-MSN. פטריק
אם מישהי רוצה קישור, אני מקווה שיעבוד: http://msninconcert.msn.com/music/FallOutBoy/he-il/video.aspx?playvideo=mms://a232.v87252.c28731.g.vm.akamaistream.net/7/232/28731/v0001/msnent.download.akamai.com/8725/DBA90618/published/Video/controlroom/falloutboy/falloutboy_fullshow_2_cr_1206.wmv קצת ארוך..
תשובה יומית שניהם טעימים, אני מעדיפה כרוב כי חסה לבד זה לא משהו ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני מקווה שישאלו אותך יותר

על הפרויקט... יעני שהתעניינו לא כמו אצלי =\ XD והם בקושי שואלים חחחח זה הכי קל בארץ יאוו בהצלחהההההה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif המורה שלי אמרה שאנחנו צריכים

להתחיל פשוט לדבר על עצמנו ולמשוך את זה כמה שיותר כדי שהבוחן/ת לא ימשכו את השיחה וישאלו שאלות כמו 'מה דעתי על המצב הבטחוני בארץ' או משהו כזה כי יש להם נטייה להכשיל. אז חפרתי על עצמי כל מיני דברים ועל הפרוג'קט אני יודעת רק להסביר למה בחרתי בנושא הזה, חוויה אישית [חחח זה נשמע מטומטם כשהם הנושא אבל כתבתי איך הכרתי אותם וזה] וקצת להסביר על הלהקה. אז מצד אחד אני רוצה שיתעניינו כי ישבתי על העבודה הרבה זמן אבל מצד שני כל התשובות שלי ארוכות [איזה קאברים הם עשו, על כל האלבומים שלהם ועל כל אחד מהם באופן אישי] ואני לא ממש ידע לענות
חפרתי ><" אניווי, תודה מאמי בהצלחה לך בספרות!

Yu vi

New member
../images/Emo26.gif|צומי|כנסו$%|צומי|../images/Emo85.gif

הגלרייה שלי~~ http://www.shareapic.net/userfull.php?user=Yu_vi יש פה הרבה מקפליי... וכל הסקרין קאפסים הם שלי, אני הוצאתי אותם ~זכויות שמורותXD~ ככה שאיןמצב שראיתם אותם במקום אחר... משום מה. אני מוסיפה דברים חדשים כמעט כל יום מממ וזהו, תהנו ^^' היום היה משעמם. בלהבלהבלה מחר בצפר. ישלי מבחן 100 מושגים$#^$% קקה >: שאלה יומית~ לא חסה ולא כרוב XD שונאת סלטים, ירקות.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיפה יפה חח דווקא

נגיד סקרין קאפס כמו של IBO יש לי כבר בול כאלה חחחחחח עוד מלא עושות כאלה דברים... יהיה נחמד לבדוק מה חדש לפעמים

Yu vi

New member
כן, אנדעת שעושים כאלה../images/Emo85.gif

וזה ברור לי שאנלא היחידה XD אבל יש הרבה קליפים שדווקא לא ראיתי קאפסים שלהם וגם לא ממש מצאתי אתר שיש בו קאפסים מסודרים. גם ככה לוקח לי 5 דקות להוציא אותם אז זאת לא בעיה

sweet shir

New member
חסרת חיים כפרע ../images/Emo23.gif

יום ויבוא ואולי תשיגי קצת. (חיים)

Yu vi

New member
שונאת אותך. ../images/Emo85.gif

באבי, סתמי ותגידי תודה.
למה מי העלה לך את באסטד?! אני או טל העצלנית?!

N e r d y

New member
היי היי, לטל העצלנית יש חיים!

וחוץ מזה אני לא מצליחה להעלות קבצים לזיפ, ניסיתי להעלות גם ת'שירים של טיקט למיקי ולא הצלחתי. בכלמקרה אני לא עצלנית,לך פשוט יש יותר מידי זמן פנוי :] קפרע

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif החופש נגמר ../images/Emo7.gif

אווף..החופש היה קצר מידי,לא מיציתי אותו..פשוט ביזבוז
עצם זה שהחופש נגמר אומר שהלחץ מתחיל...בערך 13 מבחנים בזמן הקרוב שבין מבחן למבחן יש הפרש של יום
אז מחר יש לי מבחן בביולוגיה
וברביעי בהיסטוריה
והרשימה עוד ארוכה... מחר בצפר.....
שאלה יומית
סלט כרוב...בלחץ. אני שונאת חסה אני בחיים לא יאכל חסה..בעע
זה נוראי.. בכלל,כל דבר ירוק חוץ ממלפפון אני לא אוכלת
שבוע טוב

נוי78

New member
חחחחחחחח אני עדה לאי אכילת חסה שלך!

חחחחחח הייתה פעם אחת שניסית לאכול את החסה והיא לא נבלעה לך או משהו כזה D=

למעלה