Bloody Hell-It's Sunday

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג! זה הסלב מ-"באג לייף"!!!../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDDD המקלון ההוא שבסוף לאיודעים איפה הוא כי הוא נראה כמו ענף של עץ XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח יתכן, אני כבר זקנה אני לא זוכרת

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDD מיצי טורקי ../images/Emo6.gif

אשכרה צחקתי בקול חחחחחחחחחחחחח אבל בגלל הגבס הפסדת את החלק הכי כיפי בטורקיה- המגלשות!
לונורא, שמחה שנהנית

talosh1234

New member
../images/Emo6.gif

וכה גמני הצטערתי על זה =/ אבל לונורא בטח יהיו עוד הזדמנויות

kurtkitty

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo207.gif בלוג למען בעלי חיים

זה קצת לא קשור אבל זה באמת חשוב. פתחתי בלוג למען בעלי חיים: את הכסף מהכניסות אני אתרום לצער בעלי חיים ברחובות ואגודות אחרות. אתם מוזמנים להכנס:) http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=4pets

sweet shir

New member
הלכתי לביצפר. היה נורא ><

החופש היה ממש קצר איכס :/ וברור שסלט חסה.

ענבז

New member
../images/Emo108.gifאחת החופשות הטובות+מלא בשורות,כנסו../images/Emo70.gif

אוקיי נתחיל מהבשורות - - אני פאקינג נוסעת לקריביים בקיץ :) - אני מקבלת משקפי שמש אופטיות של דיור\גוצ'יליום הולדת (שחל שבוע הבא ב10 במאי XD) - אני טסה לניו יורק באוקטובר - אני עושה מסיבת sweet 15 חח הכי מגניבה בעולם: סופשבוע שלם עם החברים הכי טובים באוהלים על החוף:) אוכל, גיטרות, ים , מי צריך יותר מזה?! ונעבור לשאר.. היום לחברה שלי היה יום הולדת, נסענו לים והיה כל כך כיףףףף והיום בערב יש אפטר מימונה - משמע, חברה שלי עושה מלא מלא אוכל של מימונה (היא מבשלת כל כך טוב, היא עשתה מלא התמחויות) ואני לא הולכת :(:(:(:(:(:(:( כי רק לפני רבע שעה ככה חזרתי מת"א מהנמל.. ולשאלה היומית : סלט .. חסה ! זהו :) תגיבו 3>

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifוואו מגניב../images/Emo70.gif

פאקינד מגניב לך
ד"ש להשרדות
OMG מגניב חח תחדשי:] אני מחפשת משקפי שמש שיפו תעליי כבר שנים
ולא מוצאת
ניו יורק
היומולדת שלי באוקטובר
OMG ס'כיף תהנננננננננננננננני
:)

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום טוב כ"כ../images/Emo99.gif

קניתי כפכפים יפים מפוקס כי הקודמים נקרעו לי
קניתי בפוקס גם שתי גופיות פסים ירוקה וסגולה
מאוחר יותר הלכתי לראות את "סופר-הירו" עם חברה וזה סרט כ"כ מ-צ-ח-י-ק-!
דרייק
וקניתי לק אדום-בורדו וזהו
מחר בצפר
זה ממש מבאס, החופש היה כ"כ קצר בגלל הקטע של השביתה שהחזירו לנו ימים :\ בקשר לשאלה- חסה XD

rox love BSM

New member
הלכתי לבית ספר ../images/Emo11.gif

למרות שממש לא רציתי אבל הכריחו אותי! ומחר יש לי מבחן,ועבודה להגיש,ועוד לא התחלתי אותה בכלל. והיום היה מעאפן-שונאת בצפר ולקום מוקדם! אבל אח"כ חזרתי הביתה והיה בסדר.
ואמ לשאלה היומית לא זה ולא זה!

yael0000

New member
זה אומר שמחר חוזרים לצבא../images/Emo211.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

kelly7i

New member
סלט כרוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

מתה על זה! מה זה סלט חסה? חברה שלי היום אמרה לי משו על סלט חסהXD מחר.. מחר.. חוזרים לבצפר
מה אני ילבש?! ><" יום רביעי מתכונת במחשבים!=0 בלעכס. אכלית עכשיו מלון ממש ממש טעים. הוא היה מתוק כזה ושווה
למלון הקודם שאכלתי, היה טעם של אציטון.
אז זה היה בהחלט פיצוי

LiMcFLY

New member
../images/Emo187.gifיום אחרון :(

לא הלכתי היוםXD למי יש כוח נו אבל מחר=/ אני צריכה עוד חופש כזהXDDDD או החופש הגדול עוד חודשיים. מקווים שנעבור את זה מהר חחחחחחחח והשאלה- אממ, נראלי סלט חסה XD כי בחיים לא שמעתי על סלט כרוב O__o

למעלה