2007 - המוזיקה שעשתה לי את השנה

העכביש2

New member
תודה לך חן- השנה הזאת גדולה הרבה בזכותך

את אשת מוזיקה מהדרגה הראשונה

Akay4

New member
לירן יש מצב לרשימה המלאה? ../images/Emo4.gif

אממ והמצעד נראה סבבה, אני לא מכיר מלא שירים

Akay4

New member
......

40. Timbaland - Apologize (Feat. onerepublic שיר ממש טוב, שמח שדירגת
39. JustinTimberlake - What Goes Around סינגל טוב מאוד, מיקום סבבה 38. Little Man Tate - This Must Be Love לא מכיר 37.(Timbaland -The Way I Are (Feat. Keri Hilson & D.O.E אחלה יציאה... 36. The Energies - Life Begins לא מכיר 35. Keane - A Bad Dream חביב... 34. טל שגב- יום אחרון שיר יפה
33. אוהד חיטמן - סתם עוד יום חביב... 32. Nelly Furtado - Say It Right מיקום סביר... 31. אוהד בן-אבי - היום שלי לא מכיר

Akay4

New member
מגיב...2:

20. Travis - Closer סבבה, מאוס ... 21. The Fray - Look After You אחלה! 22. Scott Matthews - Dream Song שיר טוב... 23. Ryan Adams - Two לא מכיר 24. אריק ברמן- יום חדש נפלא אחלה שיר 25. סינרגיה - אשם שיר טוב שלהם 26. Amy Diamond - It Can Only Get Better חביב... 27. KT Tunstall - Hold On שיר טוב, SMF יותר טוב... 28. Decemberadio - Drifter לא מכיר 29. Rod Thomas - your love is tease חמוד, לא הכי התחברתי 30. Pat Monahan - her eyes שיר יפה, מפתיע במיקומו הנמוך

Akay4

New member
מגיב...3 ואחרון:

שיר השנה 2007: Patrick Watson - Luscious Life לא מכיר אותו
מקום 2: Incubus - Love Hurts שיר מעולה! מיקום מוצדק מקום 3: Newton Faulkner - All I Got שיר יפה מאוד מקום 4: Scott Matthews - Passing Stranger לא מכיר... מקום 5: Manic Street Preachers - Indian Summer חמוד מאוד, את הסינגלים האחרים אהבתי יותר מקום 6: Incubus - Dig מעולה! אלבום פגז מקום 7: Arcade Fire - Keep The Car Running חביב ... מקום 8: Goldenhorse - Maybe Tomorrow לא מכיר מקום 9: Rob Thomas - Little Wonders נחמד מאוד... מקום 10: Keane - The Night Sky חמוד... 11. Kaiser Chiefs - Ruby מעולה! 12. James Morrison - Undiscovered לא רע... 13. Dolores O'riordan - Ordinary Day שיר טוב מאוד! 14. Manic Street Preachers - Autumnsong מעולה... 15. Skillet - The Older I Get לא רע... 16. Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent שיר טוב מאוד! 17. Maximo Park - Books From Boxes חמוד מאוד... 18. Eros Ramazzotti - Sta passando Novembre לא מכיר 19. John Mayer - Belief לא מכיר את זה ספיציפית, אבל השירים שלו לא רעים אחלה מצעד לירן, דווקא הכרתי די הרבה יחסית

למעלה