2007 - המוזיקה שעשתה לי את השנה

The Human

New member
שיר חביב של סקוט מתייוז..

שיר שכיף להעביר איתו את הזמן..

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif אלבומי השנה- מקום 2 ../images/Emo27.gif

אלבומי השנה-מקום 2: Newton Faulkner - Hand Built By Robots ניוטון פולקנר דווקא מצליח מאוד בבריטניה בימים אלה, אבל בארץ אני ספק אם מישהו שמע עליו מעבר לכותלי הפורומים של תפוז ואם כן אז זה מעטים. וזה דווקא מאוד חבל, כי פולקנר, מוזיקאי אנגלי צעיר ומאוד מוכשר, הוציא את אחד האלבומים הכי טובים שיצאו ב-2007. מספיקה האזנה בודדה בכדי לקבוע קביעה שכזו, וגם אם אתה לא הכי חובב הז'אנר (אקוסטי), יש סיכוי שתאהב לפחות שניים שלושה שירים. כי הוא מנגן פנטסטי וכי הוא לא דומה לשום דבר אחר ששמענו בשנים האחרונות מבחינת יצירה מוזקלית כוללת. פשוט לשבת ולהתענג על הצלילים.

The Human

New member
אלבום מצויין

גם אחד מאלבומי השנה.. יש לו קטעי פולק חזקים באלבום הזה.. כולל קאבר טוב מאוד ל-teardrop של מאסיב אטאק.. אחלה בחירה.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 3 ../images/Emo41.gif

מקום 3: Newton Faulkner - All I Got כל מי שעקב אחרי בחודשיים האחרונים יודע שאין מצב אחר. ניוטון פולקנר שאת אלבומו תמצאו מסוקר כאן במקום השני באלבומים, הוא אחד היוצרים היותר טובים ששמעתי השנה ואני נותן לו את כל הכבוד. מלבד העובדה כמובן שהשיר הזה שהה בצמרת (ראשון, שני) כ-5 שבועות ומכאן המיקום הגבוה כ"כ. ובכל מקרה- שיר כזה יפה לא שומעים כל יום- ממש כמו הרבה שירים אחרים באלבום שלו. מקום 3 השנה- זהו ניוטון פולקנר האנגלי, גיטריסט בזכות וזמר משובח.

The Human

New member
וזהו בהחלט

אחד הסינגלים הטובים שיצאו השנה.. שיר נהדר שלו ובכלל יש לו אלבום אדיר

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 2 ../images/Emo41.gif

מקום 2: Incubus - Love Hurts ובכן - זהו הסינגל השלישי שיצא לאינקובס מהאלבום "לייט גרנדה" והשיר הכי הכי טוב ממנו. וכדי להמחיש לכם את העניין אגיד ככה: זה שיר הצמרת היחידי שעבר את רף 100 הנק' בשכלול המצעדים ולא הוספתי לו אפילו נקודה שחוקה אחת. שיר מצויין, ששמעתי המון המון השנה ובמיוחד בתקופה שיצא, המיקום מוצדק. ולמעשה- עד אתמול בערב היה השיר הזה במקום הראשון. מה קרה אתמול בערב?!?! עוד כמה דקות תגלו למה "לאב הרטס" לא מקום ראשון.... ובכל מקרה-
גדולה כמובן

TheRasmus

New member
חשבתי שזה יהיה שיר השנה שלך../images/Emo3.gif

חבל.. השיר הכי מיינסטרימי בכל הקריירה שלהם התגלה כשיר הכי נוגע ללב מבין כל הסינגלים שהוציאו.

The Human

New member
שיר בינוני..

אפשר לומר שזהו השיר האמריקני הכי יישראלי שיצא לי לשמוע השנה.. לכן אני מניח שכל כך הרבה אהבו אותו פה בארץ.. אני לעומת זאת ממש לא התלהבתי.. א. Dig הרבה מאוד יותר טוב ממנו.. לא רואה אותו ממטר.. ב. מוסיקה בנאלית, חסרת מעוף ומאוד ישראלית.. וגם הליריקס כאלו.. אם הייתי שומע אותם ככה בפעם הראשונה הייתי מניח שהם ישראלים.. לסיכום לא משהו מי יודע מה.. שיר שנכנס לי מאוזן אחת ויוצא מהשנייה בלי בעיות.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif אלבום השנה - מקום 1 ../images/Emo47.gif

ואלבום השנה שלי לשנת 2007, אחרי הרבה התלבטויות הוא: Lifehouse - who we are לייפהאוס הם באמת משהו מיוחד. ואומנם, לכל אחד יש את האומנים שהוא הכי אוהב ככה שזה בסופו של דבר עדיין אינדיבידואלי, אבל בכל זאת- כשמשהו כנה ואמיתי מגיע, בתוספת יצירתיות אמיתית ומגניבה, אי אפשר להישאר אדישים. וללייפהאוס יש מכל אלה. עוד מהאלבום NNF היה אפשר לראות במה מדובר. אבל היום כבר אי אפשר להכחיש – לייפהאוס היא אחת מלהקות הרוק האמריקאיות הכי טובות בשנים האחרונות. והאלבום החדש מוכיח את זה. אם חשבנו שכבר אין מה לחדש במעטפת של ג'ייסון ווייד וחבורתו אז האלבום הזה מראה לנו שלייפהאוס כאן ובמלוא הכח. כששומעים את האלבום כמקשה אחת, קשה להצביע על חלקים חלשים. בתנאי שאתם אוהבים את הסגנון כמובן. היפה הוא, שלייפהאוס משלבים בין רוק, פופ ובלדות ונותנים מענה לכל סגנונות המוזיקה המרכזיים. אחד האלבומים הטובים של השנה.

Miss Small Talk

New member
../images/Emo99.gifלייפהאוס../images/Emo99.gif

האלבום היחיד שהצלחתי להשיג שלהם. היא הלהקה שאני הכי אוהבת וניתן לראות את זה גם בלאסט FM שאני שומעת את לייפהאוס המון המון. לחנים מדהימים, מילים יפהפיות, קול טוב... צריך עוד משהו כדי לעשות שיר טוב?

The Human

New member
אלבום טוב.. קצת מאכזב אבל טוב..

יש שם כמה שירים אדירים לצד כמה שירים לא כל כך אדירים כמו First Time שאני לא אוהב.. בכל זאת יש שם גם כמה שמחפים על זה.. בכללי - אלבום טוב.

למעלה