הפרק היומי

../images/Emo110.gif../images/Emo41.gif הפרק היומי ../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אני מקווה שזה פסדר שפתחתי את השירשור הזה.
כל התגובות לפרק, השערות וכו' ... בהודעה הזו
מי אתם חושבים שתנופה היום
מה נראה לכם
ובבקשה - שימו
כי יש כאלה שלא רוצים לדעת
התקציר - מגיע עוד מעט ...
[אגב יעל, אם את רצית לפתוח את השירשור וזה מוקדם מידי אז תמחקי ת'הודעה
]

../images/Emo110.gif../images/Emo58.gif התקציר לפרק:

26/8/2004 - יום חמישי 21:15
הנערות שמתפשטות
הבנות מתלבשות בבגדי אופנה עלית, ומנסות להתנהג כמו גברות מגונדרות במהלך ארוחת ערב בחברת אריסטוקרטים צרפתים; רובין נוהגת בבנות בגסות, ובנוסף היא ושאנון מסרבות להצטלם בעירום.

Dark Force

New member
היי בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

ממה שאני יודע יהיה היום פרק פצצתי ביותר, אני מקוה מקוה מקוה מקוה וכמעט בטוח שרובין |כלבה| תנופה
(אמן) איליס המלכה

יש אני שמחה../images/Emo122.gif

לא אהבתי אותה אים שהיא מתנהגת לאחרות...
שאנון חייבת לזכות

SShiRaS

New member
יש גבול עד כמה אפשר לסרב להוראות

את בתחרות.. את באת לדגמן.. הגיע הזמן לעזוב באמת אם כל זה לא התאים לה. חבל-מישהי שהגיע לה והיה אכפת לה יותר להגיע עד לשלב הזה יכלה להיות במקומה.

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifהסקר../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

הרוב היה פה אחד שחשב שרובין תנופה.. והיא באמת נופתה. מישהו אחד חשב שאדריאן תנופה 2 חשבו שאיליס תנופה 3 חשבו ששאנון תנופה. מי תנופה שבוע הבא
לכו ותצביעו

The Charmed Boy

New member
הממם...

קשה לדעת... או איליס או שאנן. אדריאן בטוח מקום ראשון! אני אישית מעדיף את איליס.. אבל יש לי הרגשה שהיא תנופה שבוע הבא.

KiShKooSh

New member
אהבתי תפרק../images/Emo9.gifמוטי

טוב מי שלא יודע האייקון הזה
שמו מוטי והוא בעלי
אז אחרי כל פעם שאני משתמשת בו אני כותבת מוטי ובקשר לפרק... אהבתי לאללה את הפרק, אליס ואדריאן יצאו מדהים בתמונות, ושאנון הולכת אחרי רובין רובין עלתה לי על הפיוזים
מילא עם התמונות, אבל עלק "ליידי" איזה חוצפנית

EvanescencE3

New member
הפרק היה מגניב ומצחיק

אני נקרעתי בקטע הזה שאדריאן עשתה את שאנון אם החיוך חח ושטיירה שרה"ראפ" חחח אני חושבת שרובין מגעילה בגללה הפוסטמה הזאתי איליס בכתה טוב שרובין סוף סוף עפה היה עוד קטעים מצחיקים שאדריאן ןאליס הצטלמו במכונת צילום וגם שהם קפצו אל המיטה היה מגניב שאנון היה בסדר חמודה כזאת לא יותר מי זה ואדיראן פשות מלכה התמונה בערום היתה מדהימה לדעתי וגם שבסוף היא באה עם השמלה השחורה והשופט הזה זרק לה פרח חחח היה פרק מאוד יפה ו מצחיק חבל שרובין הרסה קצת!

NoWords

New member
טוב, אז ככה...

אני ממש לא עצובה שרובין עוזבת, מגיע לה, היא הגזימה עם הפוזה של האמונה, עכשיו היא אכלה אותה
נראה לי ששאנון הלכה בעקבות רובין רוב הזמן, עובדה שהיא רצתה לנסות את הסרטים בצילום של העירום למרות הסירוב של רובין שדיברה לפניה, עכשיו שאנון תשתחרר יותר כשאין לידה את הדמות השמרנית-רובין
חבל שרובין לא יצאה בשלבים קודמים יותר בתחרות, אם היא הייתה יוצאת, לדעתי היינו רואים את שאנון מצטלמת ומקבלת ביקורת על התמונה הכי טובה, כמו אדריאן ואיליס
הממ...אדריאן ואיליס שיחקו אותה
אדריאן הייתה ממש ליידי, היא נראתה מדהים בשמלה
ועם זאת זרמה עם הבחורים - הייתה כנה, נחמדה, ומצחיקה
לא שמענו הרבה מאיליס בפגישה עם הבנים, לא חושבת שהיא פתחה את הפה יותר מדי אבל היא אכלה קצת מהכל והייתה נחמדה (לא כמו רובין הסנובית, שעיצבנה אותי כל הפרק)
היה ממש נחמד מצד איליס להתלוות לאדריאן, בסוף הן בכלל לא מצאו את הקבר, ביאס
ולא ראיתי ששאנון ורובין חזרו עם שקיות למלון
אההה
והייתי ב
שג'יי (ככה קראו לו
) וטיירה (ה
) סיפרו על מה שרובין עשתה, פשוט לא האמנתי
כל כך לא מתאים לה כמהההההה אני כותבת... בטח גם שכחתי כל מיני דברים
מעניין מה יהיה שבוע הבא, Can't Wait

T a l14

New member
איזה פרק מושלם!!!

כל פרק אני רק אוהבת יותר את אדרי ואיליס. הם כל כך מושלמות ביחד..הם סול מייט! דאמט איי סו לוב דם
! והיה ממש עצוב כשאיליס בכתה
בגלל הכלבה הזאת (גררר..)מזל שהיא עפה! וכשאדרי הרימה את איליס באוויר זה היה כ"כ ...|נהמה|
וממש לא יכולתי להאמין שרובין הקדושה תשקשק (
חחחחח)את ציציצייה. הרי היא "נוצריה"... בקיצ' פרק כ"כ יפה ומצחיק...מיסטר אנשים (
חחחחחחחחח)

היא ניסתה לגרות את ג'יי או משהו..

הוא חמוד אבל לא פחות ולא יותר רובין עשתה את זה
נו טובבב..

גלתו

New member
הכי לא ברור היה שהיא גם...

ניסתה לחפות על עצמה, לתרץ את זה מול טיירה. עד כמה צבועה את יכולה להיות?!

למעלה