איליס..
ק קוקו המושלם New member 27/8/04 #45 אדריאן../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo18.gif
ק קוקו המושלם New member 27/8/04 #46 ../images/Emo68.gifאחרונה-טיירההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תודה נעה
T T u r n e r 1 New member 27/8/04 #49 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif רבה על התמונות! לא יצא לי לראות אותו אתמול אבל אני אראה היום ולפי כל בתגובות שקראתי כאן זה בהחלט הולך להיות פרק מעניין!
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif רבה על התמונות! לא יצא לי לראות אותו אתמול אבל אני אראה היום ולפי כל בתגובות שקראתי כאן זה בהחלט הולך להיות פרק מעניין!
ז זינזאנה2 New member 27/8/04 #47 ואיייי תודה רבה על כל התמונות!!!! תודה@@!! איזה מושלמתתתתתת אדריאןן גאדדדד
R rotemi26 New member 27/8/04 #50 פרק הבא זה הפרק האחרון.. אבל לא נורא אחר כך תהייה העונה ה-2..... נ.ב- מי שרוצה תמונות של המתמודדות בעונה ה-2 שיגיד לי.....
פרק הבא זה הפרק האחרון.. אבל לא נורא אחר כך תהייה העונה ה-2..... נ.ב- מי שרוצה תמונות של המתמודדות בעונה ה-2 שיגיד לי.....
R rotemi26 New member 27/8/04 #52 ספויילר- ממה שהבנתי, באתר שלהם רשום שיהיה פרק אחד ובו בהתחלה אליס תצא מהתחרות ואז שאנון... רוצה תמונות מהפרק?
ספויילר- ממה שהבנתי, באתר שלהם רשום שיהיה פרק אחד ובו בהתחלה אליס תצא מהתחרות ואז שאנון... רוצה תמונות מהפרק?
S SMG New member 27/8/04 #55 זה אומר ש..../images/Emo58.gif אדריאן המדהימה תזכה??? כבר מהפרק הראשון הימרתי עליה היא פשוט מדההההההימה!! וסוף סוף רובין הכלבתא הזו עפה... איזה התנהגות מסריחה הייתה לה כבר מההתחלה...
זה אומר ש..../images/Emo58.gif אדריאן המדהימה תזכה??? כבר מהפרק הראשון הימרתי עליה היא פשוט מדההההההימה!! וסוף סוף רובין הכלבתא הזו עפה... איזה התנהגות מסריחה הייתה לה כבר מההתחלה...
א אסי שחר של הפורום New member 27/8/04 #54 אני רוצה תמונות של העונה השנייה את יכולה לתת לי בבקשה.....
R rotemi26 New member 27/8/04 #60 לא רואים את התמונה ששמתי כל כך טוב אז הנה תמונות של כל אחת מהמתמודדות... הראשונה היא: ג'נסקיה (לפחות ככה נראה לי שקוראים לה..)
לא רואים את התמונה ששמתי כל כך טוב אז הנה תמונות של כל אחת מהמתמודדות... הראשונה היא: ג'נסקיה (לפחות ככה נראה לי שקוראים לה..)