הפרק היומי

The Charmed Boy

New member
איןןןןן על אדריאן!!!

עוד כשהן היו 10 שמתי עין על אדריאן ואיליס!!! כל הזמן!!! וכל הזמן קיוויתי (ומקווה) שאדריאן תזכה ואיליס מקום שני! פשוט מטריפות אותי שתיהן! בעיקר אדריאן..
והתמונה בעירום... של איליס היה נחמד פלוס... של אדריאן... וואי וואי וואי... אני לא מסוגל... זה הרג אותי! מדהים! מושלם! מהמם!!!!!!! ורובין הזאת... קודם כל, היא ממש לא נראית כמו סופר מודל. מהתחלה לא אהבתי אותה. יש לה פנים ממש מכוערות וגוף שלא מתאים מבחינת מידות לזה. ובכלל - היא כלבה ברמות! חתיכת כלבה דפוקה. לא סובל אותה!!! גורמת לאנשים לבכות בגללה?! חוצפנית! כמו שאדריאן אמרה - אם יש באמת מישהו שם למעלה.. רובין נדפקה לגמרי! שאנן ממש יפה. באמת באמת יפה. חבל שהיא נגררת אחרי הכלבה הזאתי. והיא חמודה כזו... אני לא מבין מה יש לשופטים מהשיניים שלה.. אני מת על החיוך שלה!
אני אישית חושב שטיירה נראית זוועה עם התסרוקת שהייתה לה היום ועם עוד תסרוקות שהיו לה במהלך התוכנית! רוב הזמן היא נראיתה זוועה. היא צריכה שיער ארוך וחלק. כשזה קצת מורם למעלה... זוועה.. פשוט זוועה.

איך זה הגיוני?!(בתגובה יש ספוילר!!)

אם כל הצוות של טופ מודל מאוד מאוד בעד איליס(כמו שצריך אנשים חכמים!!)אז איך לעזאזל היא לא זכתה?!?!?!?!?!? עזבו זכתה איך היא הגיעה רק למקום השלישי?!?!פשוט בוששההה!

Lady Wood

New member
ואי איזה פרקקקק אהבתי!! (ספויילר!!)

סורי הסמיילים לא עובדים לי.. אז כל מי שייקרא ת'הודעה הזאת ולא רוצה לדעת מה ייקרה-עוף מפה מייד! :) --- איזה פרק יפה היה היום! ואי היום בפעם הראשונה הבנתי שרובין באמת ביץ'. איזה כלבה איך היא התנהגה לאיליס! "No, I want to go shopping" וחוזר חלילה. בכלל לא נתנה לאיליס לדבר, היא והקניות המטומטמות שלה. מזל שהיא עפה היום..והרג אותי איך שהם יירדו עלייה! איך הג'יי הזה אמר לאיליס, ואחר כך טיירה תקעה לה את זה בפרצוף מול כל השופטים!! "הם ממש זזו קפצו מצד לצד.." LOL!! מגיע לה! הרג אותי איך אחת השופטות כזה: "איפה היה התנ"ך שלך כשעשית את זה?" חחחחחחח.. הכי אהבתי את אדריאן ואיליס היום בפרק!! איזה מתוקות הן היו בסוויטה הזאת בפריזז! חחחח אני מזה אוהבת את האופי של אדריאן, פריקית משוגעת כזו..איליס יותר מתוקה ביישנית כזו. התרככה עם הפרקים וחבל.. אהבתי את התקפות ה"Fuck u all!" שלה בפרקים היותר מוקדמים. ח.. איזה באסה שהיא עפה פרק הבא!!! באסההההה!! מה שאנון ואדריאן ייעשו ביחד?! שאנון יותר מידי סוויטי גירל כזו, ואדריאן ההפך המהופך. בלע שיהיה..וגם שאנון יותר מידי דומה לברבי. אהבתי ת'תמונות עירום ואיך שאיליס ואדריאן לקחו את זה באיזי! חופשי כזה בלי בעיות.. וזהו! אדריאן ואיליסס ר=ו=ל=ז!

H a l e l i

New member
נמ פרק שולט..

אדריאן כזאת מלכה, צחקתי כ"כ בפרק. איליס ואדריאן שולטותת..
איכס, כ"כ שונאת את רוביןן.. ושאנון סתם נגררת אחריה, אבל היא סה"כ פסדר.. פעם די שנאתי את איליס:\ כי היא הייתה סנובית כזאת.. עכשיו היא חביבה.. אממממ.. זהו

Dawson girl

New member
אוח, סופסוף רובין עפה!!

יו, איך שנאתי אותה.. כלבה. כלבה צבועה... איליס שולטת כרגיל
ואדריאן חמודה
ושאנון מעצבנת עם החיוך הזה.. אולי תגווני קצת?..

Self Medicate

New member
ענקקק

היה פשוט אחלה פרק אליס ואדריאן =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ שאנון עם החיוך המושלם שלההה מאוהבבב :<

למעלה