ואי איזה פרקקקק אהבתי!! (ספויילר!!)
סורי הסמיילים לא עובדים לי.. אז כל מי שייקרא ת'הודעה הזאת ולא רוצה לדעת מה ייקרה-עוף מפה מייד!
--- איזה פרק יפה היה היום! ואי היום בפעם הראשונה הבנתי שרובין באמת ביץ'. איזה כלבה איך היא התנהגה לאיליס! "No, I want to go shopping" וחוזר חלילה. בכלל לא נתנה לאיליס לדבר, היא והקניות המטומטמות שלה. מזל שהיא עפה היום..והרג אותי איך שהם יירדו עלייה! איך הג'יי הזה אמר לאיליס, ואחר כך טיירה תקעה לה את זה בפרצוף מול כל השופטים!! "הם ממש זזו קפצו מצד לצד.." LOL!! מגיע לה! הרג אותי איך אחת השופטות כזה: "איפה היה התנ"ך שלך כשעשית את זה?" חחחחחחח.. הכי אהבתי את אדריאן ואיליס היום בפרק!! איזה מתוקות הן היו בסוויטה הזאת בפריזז! חחחח אני מזה אוהבת את האופי של אדריאן, פריקית משוגעת כזו..איליס יותר מתוקה ביישנית כזו. התרככה עם הפרקים וחבל.. אהבתי את התקפות ה"Fuck u all!" שלה בפרקים היותר מוקדמים. ח.. איזה באסה שהיא עפה פרק הבא!!! באסההההה!! מה שאנון ואדריאן ייעשו ביחד?! שאנון יותר מידי סוויטי גירל כזו, ואדריאן ההפך המהופך. בלע שיהיה..וגם שאנון יותר מידי דומה לברבי. אהבתי ת'תמונות עירום ואיך שאיליס ואדריאן לקחו את זה באיזי! חופשי כזה בלי בעיות.. וזהו! אדריאן ואיליסס ר=ו=ל=ז!