The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo110.gif The Silent Weekend ../images/Emo192.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש (שוס!) אוונסנס (עוד יותר שוס!) מיי כמיקל רומנס (מה לעזאזל
) מצעדים וביקורת מוזיקה (אין תגובה) להקת HIM (שוס!) המציפנים:
(64) Cry For The Moon (79) ZuLi90 (84) The Phantom Agony (88) TheImpactBoy (90) אטומיק בייגל (106) אזירפאל (107) To The Edge (124) PerfectSP (149) Liquid Dreams (298) מגרש השוודים (אפשר לשאול מה זו הירידה הזו?!
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: גמר חתימה טובה!

../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם אנוט'ר דיי TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיסנצ'נטד ואירלי סאנסטס של MCR. אלבום השבוע: אושנבורן וסנצ'ורי צ'יילד של נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: בלס דא צ'יילד- נייטוייש דבר טוב שקרה השבוע: חשמלית חדשה ומדהימה העונה לשם שארון *__* דבר רע שקרה השבוע: כאב ראש נוראי ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סוכות
אתר השבוע: תפוז ולאסטFM מאכל השבוע: שניצל תירס ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאסקבאן סרט/סדרת השבוע: פמילי גיי P: תמונת השבוע: שנוזל D:::

Jilian

New member
מיי כימיקל רומנס טובים ../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: blue eyes, sounds of freedom שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אין אלבום השבוע: נממ THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: enter דבר טוב שקרה השבוע: אני עומד לקנות את הדי ויד יד של מת'ר ארת' ושל TSF דבר רע שקרה השבוע: שינו לי את המערכת שעות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ אני יקנה את הדי וי די אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: פסטרמה
ספר השבוע: מתמטיקה במבנה הצבירה שאלון 35005 XDD סרט/סדרת השבוע: זיכרונותיה של גיישה
תמונת השבוע: נמ אין לי רעיון

הם טובים בלי קשר למסחור שלהם, נסי לשמוע שירים

ישנים שלהם ולא להכיר אותם כ"אימואים מקרי און קרי און"

ישנים?

כמה ישנים הם להקה חדשה יחסית חחח נגיד מבלק פורייד? השיר הזה בסדר והכל... שיהיה לכם לבריאות D:

טעות ../images/Emo3.gif

יש אתר שמוכר חולצות של MCR שהרווחים הולכים לחולי סרטן, אבל הרווחים מהאלבומים/ הופעות וכל זה הולך אליהם ולמי שצריך

Jilian

New member
בחוברת של הדיסק רשום שהם תורמים את הרווחים

של הדיסק

מה זה!?!? זה לא יכול להיות!../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif

כתבתי הרבה יותר מזה!
שיר/י השבוע של ווית'ין: our farewell אבל גם כל THOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה.. במיוחד של לאקונה קויל. אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של LC ו- rise of the tyrant של AE.. ואולי גם DPP
מה את/ה שומע/ת עכשיו: aquarius מהדיוידי
דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: גם משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש סוכות! אתר השבוע: הרשמי של וויט'ין ונייטוויש
מאכל השבוע: נודלס ספר השבוע: חצוצרה בואדי
סרט/סדרת השבוע: דלתות מסתובבות כי היה בטלוויזיה והיה לי משעמם

זה סרט שלומדים איתו עריכה בקולנוע

מעניין... לא ממש אבל כתבתי עליו הרבה בבגרות וקיבלתי 94 =]

PerfectSP

New member
שאני אבין באמת למה אני מקום שלישי?! ../images/Emo190.gif

רשמתי שלושה הודעות השבוע!באמת!!
אין לי זמן יותר מדי להיכנס לפה כבר,ואני גם מפחדת מלינטו,שלא תרצח אותי
שיר/י השבוע של ווית'ין:הממ.Our Farewell שיר/י השבוע לא של ווית'ין:הממ.Good Enough-Evanescence כל כך
אלבום השבוע:המ.מת'ר ארת'.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Foundation-Kate Nash!!!אני מתה על השיר הזה ועל קייט נאש!!אה,ועכשיו התחלף לגוד אינופ של אוו
דבר טוב שקרה השבוע:הממ.לא יודעת
דבר רע שקרה השבוע:הממ.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:סוכוווווווווווווווווווווווות!!!!חופשDD: אתר השבוע:הממ.ישרא מאכל השבוע:אההה....אפרסקDD: ספר השבוע:שוב השאלה הזאת?!השאלה היא ספר השנה,או ספר היובל!
סרט/סדרת השבוע:CSI-MIAMI
תמונת השבוע:הממ.אחחח,פייר כזה קרוע

למעלה