The Silent Weekend

נו שיהיה...

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל האלבום החדש D: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: טו מייסלף איי טרנד- לאקונה קויל אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: טוב?
דבר רע שקרה השבוע: סתם שטויות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נשארו לי 3 ימי עבודה, ואז אני אוכל למות סוף סוף. תבואו יהיה כיף, אמא תעשה מסיבה D: יהיה שמח
!| אתר השבוע: מאכל השבוע:עוף:-F ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע:דוגמה D: תמונת השבוע: ---

taroboy

New member
גם אני כופר../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: פורגיבן אני חושב שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין כזה אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:יצאנו לחופש דבר רע שקרה השבוע: לא קרה משהו רע משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופשפש ת"א וכאלה אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע: עוגיות חיוך המטרידות ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע:

../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ממ. Ice Queen נראלי. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sahara - Nightwish דבר טוב שקרה השבוע: המ.. קניתי כרטיס לנייטויש D= דבר רע שקרה השבוע: אני צריכה להשאר שביעית בספורט Oם נראלי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סוכות.$%^#%& D= אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: מה עובר על בריאן
תמונת השבוע:
. ואין שום דבר רע במיי כמיקל רומנס

עונה נה נה נה P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: נהה לא שמעתי שיר/י השבוע לא של ווית'ין:. Kamelot- Ghost Opera Kamelot- The Human Stain Ayreon- Day Eight: School וכל הדיסקוגרפיה של דימו בורגיר. אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של דימו המבורגר מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica- Death of a Dream דבר טוב שקרה השבוע: נמלטים חזר!!!!! דבר רע שקרה השבוע: לא קרה שום דבר רע O= משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: גיבורים!!! אתר השבוע: נהה מאכל השבוע: אוכל ספר השבוע: בעע סרט/סדרת השבוע: נמלטיםםםם תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
Kamelot- The Human Stain../images/Emo99.gif

Kamelot- Ghost Opera
אלבום גאוני פשוט!!! כמו שאמרתי בצ'אט של נייטוויש D:
והתמונה של וילה
הקליפ הזה תמיד הצחיק אותי...מסכן הוא קפא שם

LadySilkworm

New member
אני:p

השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: what have u done שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה.. אלבום השבוע: דארק פשן פליי מה את/ה שומע/ת עכשיו: סיסטרס אוף מרסי דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד ביום רביעי בעשר וחצי[שש שעות ביטול!!!] דבר רע שקרה השבוע: כמה וכמה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סוכות, לתקן את המצלמה אתר השבוע: stage6 מאכל השבוע:הרבה? ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: סיינפלד, גברים על עצים תמונת השבוע: אין:}

איזה מגניב זה ביטול של 6 שעות ../images/Emo12.gif

לי ביום רביעי היה ביטול של יום שלם 0.0; (התיכון התחרפן) אבל זה היה אמור להיות פעם ראשונה של מגמות אז באסה :{

LadySilkworm

New member
זה היה ממש ממש כיף!

היינו אמורים לסבול עד שלוש וחצי[זה באמת סבל], ובסוף חזרתי ב11 PP:

Liquid Dreams

New member
להלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם, ביטרסוויט
, דה דאנס
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודעת XP אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: מיזרי ביזנס של פאראמור
דבר טוב שקרה השבוע: שיחון עברי שוודי D:::::::::: דבר רע שקרה השבוע: יש בו טעויות T_T מזל שיש אימא שוודית לתקן הכל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ לא דעת :X אתר השבוע: http://www.freedomwritersfoundation.org/site/c.kqIXL2PFJtH/b.2259975/k.BF19/Home.htm מאכל השבוע: אממ צ'ילי D: ספר השבוע: השיחון
לא סתם ++ הארי פוטר הראשון סרט/סדרת השבוע: הסרט הראשון
ראינו אותו עכשיו במסגרת "הסרט היחיד שנראה ביום כיפור כי אנחנו חסרי מוטיבציה להיות ביחד כמשפחה" XP תמונת השבוע: אין

שבוע טוב! :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין XD מה את/ה שומע/ת עכשיו: בשבילך - אביב גפן דבר טוב שקרה השבוע: ממ חזרתי מאיטליה, היה נחמד לחזור הביתה ++ דבר רע שקרה השבוע: החמור נהיה טיפש ואני רוצה את הבאפי (החוקי) שלי!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: לחם עם גבינת פילדלפיה XD כל הזמן אכלנו את זה באיטליה, פשוט לא היו דברים אחרים לסנדוויצ'ים
ספר השבוע: המיתולוגיה הסקנדינבית/יעקב שריג סרט/סדרת השבוע: באפי ומכושפות (ראיתי אתמול פרק מתחילת עונה 4 שזה אחרי שפרו מתה וזה עצובי
) תמונת השבוע: בלע תגובה מהירה
ממ התמונות שאסיה הביאה לפני שבועיים מההופעה בטורקיה

אזירפאל

New member
ממ ../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Sounds of Freedom, Say My Name, The Promise, The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - So Close Radiohead - Sit Down. Stand Up Radiohead - How to Disappear Completely Radiohead - Let Down Radiohead - The National Anthem
Radiohead - Sail to the Moon HIM - Burried Alive By Love Opeth - Deliverance Porcupine Tree - Blackest Eyes Blackfield - My Gift of Silence אלבום השבוע: Blackfield ||, Hail to the Thief מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sit Down. Stand Up של רדיוהד. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר. o_O דבר רע שקרה השבוע: גם.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אתר השבוע:
מאכל השבוע: אני סנילי לגמרי. ספר השבוע: נער החידות ממומביי. לא משהו. סרט/סדרת השבוע: Weeds!
תמונת השבוע: אין.

למעלה