*שלוש בטעות הוספתי ה'
P PerfectSP New member 23/9/07 #40 ../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif שקט!!!!! זה שיר מדהים !!! DDDD:
../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif שקט!!!!! זה שיר מדהים !!! DDDD:
P PerfectSP New member 23/9/07 #41 ../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif טוב,אתה גם אוהב אוונסנס אבל עדיים הא!זה אתה עם החתימה שאני ממש אוהבתD:
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif טוב,אתה גם אוהב אוונסנס אבל עדיים הא!זה אתה עם החתימה שאני ממש אוהבתD:
C Cry For The Moon New member 24/9/07 #47 הקליפ אדיר...השיר גרוע.. סתם ביזבזו קליפ מדהים על שיר משעמם.
P PerfectSP New member 26/9/07 #60 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif וזה בהחלט שיר מצויין! אבל כל אחד וטעמו שלו רק תוסיפי בצד,לפי דעתי והכל יהיה אחלה[:
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif וזה בהחלט שיר מצויין! אבל כל אחד וטעמו שלו רק תוסיפי בצד,לפי דעתי והכל יהיה אחלה[:
א אזירפאל New member 22/9/07 #33 באותה מידה אני יכול לשאול מה לא שוס באוונסנס? כך או כך זה ויכוח חסר מטרה, כי אף אחד פה לא הולך לשנות את דעתו.
באותה מידה אני יכול לשאול מה לא שוס באוונסנס? כך או כך זה ויכוח חסר מטרה, כי אף אחד פה לא הולך לשנות את דעתו.
P PerfectSP New member 23/9/07 #43 אני אוהבת אותם,את מוזמנת לא../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif לא הכרחתי אותך אני אישית,זה הטעם שלי[או אחד מהם ]
אני אוהבת אותם,את מוזמנת לא../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif לא הכרחתי אותך אני אישית,זה הטעם שלי[או אחד מהם ]
P PerfectSP New member 25/9/07 #56 DDDDD: ../images/Emo190.gif חחחחח לא תמצאי כמעט סגנון שאני לא אוהבת חוץ מאת הלהקות משנות השבעים שמונים,שכולם אוהבים
DDDDD: ../images/Emo190.gif חחחחח לא תמצאי כמעט סגנון שאני לא אוהבת חוץ מאת הלהקות משנות השבעים שמונים,שכולם אוהבים