השרשור הטוב

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאאא טיול שנתי!

אוקיי אז אם זה אכפת למישהי, אני יחפור קצת על הטיול השנתי שלפני שעה וחצי חזרתי ממנו: יום I [ראשון 17.3.08]: אוקיי באונו לביתספר ב-6.30 בבוקר וכולנו עוד היינו קצת מסטולים מהשינהXDD ראיתי את כולם ואז הלכנו לשים את התיקים [המזוודות כה?
] ואז חזרנו לכיתה וישבנו קצת עד 7.00 בערך ואז עלינו לאוטובוס. היינו שם איזה שעה ומשהו וראינו את כולם הולכים לביתספרXDDD [חנהי- כן, קיוויתי לראות מישהו אבל לא יצא
]. בסביבות 8.00 האוטובוס יצא לדרך, ישבתי לבד במושב וכול החברות שלי ישבו בסביבה שלי, בחצי דרך שמעתי שירים באמפי, עד שהמדריכה הקודחתתתתתתתתת [
] הזאת התחילה לדבר ולעשות לנו חידות, והתחילה לחוש "קולית". אז היה לי משעמם ונשכבתי על המושב כדי לנסות לישון ולא מצאתי את התנוחה שנוחה לי, ואני כבר רואה חצי אוטובוס ישן ותבאסתי אש
. טוב אז היתה עצירה במקום שקוראים לו חוצות אלונים, אז אני וכמה בנות עלינו לעשות פיפי [טוב אני יורדת לפרטים
]. מחוצות אלונים נסענו למסלול בנחל בצת [אם מישהי מכירה]. זה היה מקום מלא קוצים ומלא צמחיה שנופלת מלמעלה וצריך ללכת מכופפים
. עד הארוחת צהריים כול המסלול היה ירידה. עכשיו כול המסלול היה מלא סלעים, אבנים וירידות למיניהם ובלי ששמתי לב, שמתי את הרגל במקום לא נכון ופתאום אני קולטת את עצמי דופקת סיבובים על הרצפה והתפדחתי כמו שלא התפדחתי בחיים שלי. טוב אחרי הארוחת צהריים היתה עליה קשה שיצאתי ממנה אדומה ובסופה קניתי פרילי תות [כן נו אין לי מה לספרXDD]. כשסיימנו הגענו למלון [2 כוכבים אל תתלהבו
] שקורים לו "חופית" ואני וחברות שלי סידרנו לעצמנו אחלה של מיטה זוגית מ-3 מזרונים ומשהו שנראה כמו קוביית אירוביXDDD טוב, התקלחנו והכול ואז אמרו לנו להתלבש יפה ולעלות לאוטובוס. לקחו אותנו לראש הנקרה וירדנו ברכבל וראינו סרט [
] ואז אכלנו על האש [שיחקו אותה מהבצפר שלנו, שנה שעברה אכלנו אצל בדואים] ואז קצת הסתובבנו בין הנקרות. חזרנו למלון ואז כולם כזה יצאו החוצה והתחילו לדפוק לנו על המרפסת [כן היתה לנו מרפסת בחדר
] אבל לא היה לנו [לי ולאלה שהיו איתי בחדר] כוח אז הלכנו לישון ב-12.00 בלילה ככה. יום II [שני 18.3.08]: הילדים הקרציות האלה עשו לנו השכמה ב-6.30 בבוקר בערך והתחילו לדפוק לנו על הדלת שנקום והתעבנו רצחח
. אכלנו ארוחת בוקר במלון [שתיתי נס קפה ואכלתי לחמניה עם גבינה] ואז עלינו לאוטובוס למסלול השני [נחל עמוד]. שם היו שירותים כימיים ונגעלתי להשתין שם אבל לא היתה לי ברירה כי הייתי חייבתXDDD טוב שנה אני צועקת לחברות שלי שאנ ילא מצליחה חחח שיגעתי אותן
ואז.. היו שם מלא מרבי רגליים כאלה משהומגעיל עם סוג של פרווה או מה שזה לא יהיה
ויש לי פוביה מטורפת מג'וקים וכאלה [אפילו מהנמלים הקטנות האלה] וילד אחד מהכיתה לקח אחד על מקל ורצה לשים עלי, אז הלכתי אחורה ולא ראיתי שהיה סלע ונפלתי על הגב ויש לי פצעים על הידיים והגב. בכיתי שעות מהכאב ומהפדיחה שהיתה לי כי חצי שכבה ראתה את זה ואחרי זה לא הפסיקו לצחוק עלי [כן ילדים חארות
]. עד החצי מסלול לא היה לי מצב רוח, שמעתי כמה בנים צוחקים עלי ועוד יותר התבאסתי. מזל שהמחנכת שלי חמודה אז היא היתה איתי ועם חברות שלי אז צחקנו והצטלמנו וזה
לא היתה לי ארוחת צהריים לאותו היום אז אכלתי את כול הממתקים שהבאתי
והיתה עליה קשה אחושרמוטההה כול איזה 5 דקות עשיתי הפסקה כי לא יכולתי להמשיך
אחרי שסיימנו את המסלול עלינו לאוטובוס ואז ילד מהכיתה השתין בתוך בקבוק ולילדה אחרת היה פיפי אז האוטובוס עצר לה בדרך והיא שעתה בשיחיםXDDD עוד פעם עצרנו בחוצות אלונים וקניתי אוכל תאילנדי
ואז הגענו לביתספר, רצתי הביתה להתקלח|ג'יפה| וראיתי את כול המשפחה שלי ודיברתי עם חנהי ועכשיו עם מיכל במסן
הוו שכחתי להגיד שישנתי כמו מלכה! ישנתי במיטה זוגית, חברה אחת מצד ימין, וחברה שניה מצד שמאל [אני באמצע
] והיה לי נעים כי גם היתה שמיכה נעימה כזאת
*היה עוד משהו שביניתי עליו לטיול, אבל בסוף זה לא יצא לפועל, אבל זה לא לפה
* סה"כ היה נחמד מאוד! מי שקוראת הכול מקבלת חיבוק וירטואלי ופרילי תות

DarkRomance

New member
קראתי הההההכל ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

אביבי
שמחה שניהנת!! וואו הקטע עם הרכבל והסרט נשמע ממש כיף!!!!!

3has3

New member
אבל פרילי תות זה לא טעים לי ;;

אבל זה אומר שקראתי
שמחה שנהנת D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif לא אוהבת נסטי ../images/Emo5.gif

תביאי נביעות תפוחים |גבות|

איך אתן יכולות? ../images/Emo2.gif ../images/Emo101.gif

נסטי לימון
|ריררררררררררררררררר| והציטוט בחתימה שלך פשוט
FF5

chen010189

New member
איכס אם כבר האפרסק../images/Emo5.gif

אני התמכרתי למשקאות דנונה עכשיו
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי קונה כמעט כל יום מעדן או משקה כזה של דנונה בטעם פרי
גם אובססיה לדברי חלב וגם הפירות שלהם אוחחחחחחחחחח איזה שילובים תפוח וקינמון תות בננה ומלון ריבת חלב

משקאות דנונה ../images/Emo99.gif ../images/Emo101.gif

הדברים האלה טעימים בטירוף D: נסטי לימון

chen010189

New member
דנונה תות/תות בננה/תות בננה מלון../images/Emo11.gif

במחשבה שניה... כל מאכל/משקה שיש בו תות
תות

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחח ברור שלא D:

מי יכול לשתות תה קר?
אני נגעלת לשתות רגיל אז את זה?

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחחחחחחח

נפלת *מצביע העלייך וצוחקת* סתם אביבי אני אוהבת אותך..
אני רוצה חיבוק
שמחה שנהנית. וכן ילדים זה חרא
[ואני לא ילדה אני נערה
] קיצר אני סותמת. ואני גם רוצה נסטי שונאת פרילי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif*מביאה לך חיבוק וירטואלי ונסטי אפרסק*

חחחח די את לא יודעת כמה הילדים החארות האלה הצביעו וצחקו עלי, ואיך שהם עשו את זה התחלתי לצרוחחחח עליהם שאת לא מבינה
אבל עלייך אני לא יצרח כי אני אוהבת אותך

אחרי מבחן מעצבן במת', קרה לי משהו טוב D:

הלכתי לביה"ס למחול כרגיל ושיעור מודרני היה ממש טוב ^^ ואני שורה ראשונה במופע סוף-שנה וסיימנו ללמוד את הריקוד למופע סוף-שנה D: התחלנו ללמוד את הריקוד הרבה יותר מוקדם מהרגיל כי המורה שלנו למודרני בהיריון [או כמו שהיא קוראת לזה: "מצבי ההולך ותופח"
] והיא כבר בחודש תשיעי והיא רצתה ללמד אותנו את הריקוד לפני שהיא תלד
הריקוד פשוט ג-א-ו-נ-י
היא כל כך כל כך מוכשרת
למי שלא רוקד יהיה קצת קשה להתחבר לריקוד אבל הוא כל כך כל כך גאוני! והשיר מתחיל בנשימות שלנו ואז אחר כך בנשימות של הזמר ואז הוא מתחיל לשיר ויש לו קול בס יפה כזה
אחר כך היה לי שיעור קלאסי והוא היה אפילו עוד יותר טוב D: בהתחלה חשבתי שזה הולך להיות שיעור גרוע כי השרירים שלי היו תפוסים לגמרי והפירואטים בשמאל לא הלכו לי כל כך טוב [
] אבל אז הפסנתרנית שלנו ניגנה לנו שירים של פורים וכולנו שרנו והיה מצחיק D: ואחד התרגילים החדשים היה ממש קשה ומסובך
ובזמן שעשיתי אותו המורה שלי לקלאסי אמרה לי "מצויין! כל הכבוד!" וכאלה DDDDDDDD::::::::::::: סססססססס'כיף היה ^^ מי שקרא הכל מקבל בעיטה D: סתםסתם
מקבל חיבוק וסוכריה ^^

DarkRomance

New member
שמחה שניהנת ;)../images/Emo185.gif

וואי הריקוד המודרני נשמע ממש יפה!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo214.gif ../images/Emo101.gif

הריקוד באמת ממש יפה *-* והשיר גם ממש יפה והזמר שר בספרדית אז בכלל
אני אעלה סרטון של הריקוד מהחזרות או מהמופע סוף-שנה אחרי שהמופע ייגמר

למעלה