השרשור הטוב

chen010189

New member
עכשיו תשאלו את חנה למה

"כי *ת'שמו לי גת'שר בת'שיניים" *ת'ש=יריקה

3has3

New member
חחחח אני ממש לא מדברת ככה XD

אני לא יורקת בכלל O: רק כשזה בכוונה XD ובכללי, אכלתי מלא סוכריות השבוע

DontWakeMeUp

New member
חחחח

הגעתי כזה לסוף וכתבת מקבלת בעיטה וזה. קיצר אני חושבת לעצמי מה קראתי את כל זה בשביל לקבל בעיטה? [רציני חשבתי ככה
] ואז המשכתי לקרוא ובסוף לא
קיצר סיופר חסר משמעות
אז רגע. את יודעת לעשות שפגעט? שפגעת? שגפאת? שפגאט? [נו אני לא יודעת איך כותבים.] שמה שנהנית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo101.gif

כותבים שפאגט או שפגט
וכן, אני יודעת לעשות ^^ אני אפילו יודעת לעשות דומה לזאת
הייתה לנו איזה קומבינציה שהיינו צריכים לעשות את הקפיצה הזאת וכשעשיתי אותה הסתכלתי במראה ואני חושבת לעצמי "איך לעזאזל עשיתי את זה?!?!?!" והייתי כולי בשוק מעצמי XDDD

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאיזה מגניב!!

ווואייי, נראה לי את רוקדת מדהים ! הלכנו מבית ספר להופעת להקת מחול מודרני [נראלי...] והם עשו משהו כזה וזה היה ממש מגניב! כולם היו בשוק כזה, חחח D: ותמשיכי להנות ולקבל מחמאות מהמורים
ולרקוד זה לנפש
חחחח

תבואי להופעה שלי ותחליטי ../images/Emo8.gif ../images/Emo101.gif

איך קוראים ללהקה שהייתם בהופעה שלה?
עבדתי ממש קשה כדי להגיע לרמה שאני יכולה לבצע קפיצות כאלה
אבל יש לי עוד המון ללמוד
לרקוד זה באמת לנפש
זה הדבר שהכי כיף לי לעשות וכשאני רוקדת אין דאגות ושוכחים מהכל וזה ממש כיף DD:: תודה

Mori C

New member
../images/Emo41.gifתזמיני אותי להופעה שלך ואז אני אחליט../images/Emo8.gif

אמממ....ווואיי, אני לא זוכרת, אבל אני אשאל את המחנכת שלי ואני אגיד לך. ואני בטוחה שעבדת ממש קשה, ותמיד יש עוד מה ללמוד חחחח D: וכמו שבשבילך לרקוד זה לנפש בשבילי לנגן ולשיר זה לנפש, להלחין ולכתוב שיר ולנגן אותו או אפילו סתם לנגן, זה מרגיע ובאמת משכיח הכל
ואפילו סתם לשמוע מוסיקה

Mori C

New member
../images/Emo41.gifיאייי!!../images/Emo9.gif

אז רק תגידי לי איפה ות'תאריך חחחח D: ואני מנגנת על גיטרה וקצת על פסנתר

יש לי הופעה מחר בקריית שמונה ../images/Emo101.gif

ובעצמאות אני כנראה אופיע בכנסת בירושלים ועוד חודשיים אני אופיע בקנדה ובחופש הגדול אני אופיע בפסטיבל כרמיאל D: את מנגנת על חשמלית או קלאסית?

Mori C

New member
../images/Emo41.gifתהני!../images/Emo13.gif

אני מנגנת על קלאסית, אקוסטית, קצת על החשמלית [אין לי חשמלית אבל אני מנגנת על החשמלית של המורה שלי לפעמים] ובזמן האחרון התחלתי ללמוד קצת על בס
ותהני במופעים !!

למעלה