שאלון להעביר את הזמן

bזוהר

New member
../images/Emo113.gifשאלון להעביר את הזמן../images/Emo113.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? ובמה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?

bזוהר

New member
../images/Emo113.gifזורו../images/Emo152.gif../images/Emo113.gif

כדי לא ללמוד אנגלית
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? דווקא לא אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות! אתה אוהב להתקלח? כן
איזה שמפו אתה משתמש? אממ DOVE/קרמה ואיזה דאודורנט? DOVE איזה צבע המגבת שלך? סגול בהיר מה אתה אוכל בבוקר? שוקו ועוגה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אממ סופשבוע
למה? כי רק אז אני חיה!
סתאאם האמת שממש לא.. בגלל שחופש כמובן כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? אממ לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום בעיקרון, אבל צבעתי לשחור
אז עכשיו זה דהוי בין לבין ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? אני חושבת שכן
איזה סמיילי אתה הכי אוהב? ואי זה קשה! נראה לי ש
או
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? צרפתית ואיזה הכי מכוערת? לא יודעת
שמאלני/ימני? אממ באמצע
אין לי דעה תי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אממ ברור שבעיות כאלה בכתב של כיתה ו'
פיכס, זכרונות רעים. מה המבחן האחרון שעשית? היום בגיאומטריה וכמה קיבלת בו? המבחן האחרון שקיבלתי קיבלתי 89!!
באנגלית.. באיזה צבע הארון בחדר שלך? ירוק יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? חודשיים שלושה עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? אלכוהול
וגנבתי בזוקה מקיוסק שהייתי קטנה
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אויש אממ לא נראה לי שיש לי כזה הכי הזוי? טלטולילולי
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אממ עם דנה בכיתה ה'-ו'
הכי מצחיק? הרבה, נו. הכי דיכאוני?
הכי יפה? יש המון! יסמין
, אלה, רומה, גילי, טל.. ואין סוף אז אני אפסיק פה. יואו בקושי יש לי חברים בנים
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? האמממ שיחות נפש זה דניאל
אה כן וגם דניאל יפייפיה
אתה בתנועת נוער? לא! איזה? האמת שהייתי בצופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מתן איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור על גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? בורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? ynet אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי? טלטולי
כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם+גילאים? מרים בת 21, אילה בת 17
איך היה השאלון? ואי, הוא היה מקסים!
חחחחח זורו

dsol

New member
תשובון

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כי ענינו על יותר מידי שאלונים ? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? הוואי/האד אנד שולדרס ואיזה דאודורנט? טאסק/אדידס איזה צבע המגבת שלך? שחור מה אתה אוכל בבוקר? סנדוויץ עם משהו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה? סופש מתחיל כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבר ו 2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא שזכור לי איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
ו
ן
וגם
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת? לא יודע... שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טריגו מה המבחן האחרון שעשית? אממממממ היסטוריה נראה לי וכמה קיבלת בו? 65
באיזה צבע הארון בחדר שלך? אין לי ארון בחדר, יש לי חדר ארונות בשביל זה יש לך חדר לבד? כן ! מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אמממ לא זוכר, משהו כמו חודש וחצי עברת על החוק? אתמול על איזה חוק עברת? תנועה תפסו אותך? לא
אם כן- מה עשו לך? - ישבת במעצר? - מי החבר הכי טוב שלך? יעזור לך שמות באמת ? הכי הזוי? - שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? - הכי מצחיק? - הכי דיכאוני? - הכי יפה? - שאתה מדבר איתו הכי הרבה? - אתה בתנועת נוער? לא איזה? - ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין לי מושג ואין לי כח לקום להביא את הפלא איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סוני אריקסון איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מגעיל באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אמממ לא יודע זה היה מזמן עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור אשדוד ובמה אתה גר עכשיו? אשדוד יש לך חיית מחמד? 2 טוכונים אם כן- איזה? טוכונים איך קוראים לה? קוקי וקוקה (לא קוקה כמו קוקה קולה זה אווו יענו נקודה כזו באמצי לא למעלה) אם לא- אתה רוצה? - כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? ריק אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? הגר כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? לילך 14 , שגיא 3 איך היה השאלון? חביב

שוודה

New member
../images/Emo66.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? תלוי... לפעמים אני ממש שונאת, ולפעמים זה כיף... איזה שמפו אתה משתמש? דוקטור פישר ואיזה דאודורנט? קרליין כתום ספריי איזה צבע המגבת שלך? סגול מה אתה אוכל בבוקר? ברנפלקס עם דנונה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה? כי זה יום עבודה בביצפר... זה שאומר שאני כל היום במגמה ולא לומדת! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 יש לך קרובים בחו"ל? לא... יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן. גדולה ממני ב3 חודשים. והיא גם תבוא לרונה איתי. יהההה! איך קוראים לו/ה? נטע איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? מממ לא עקרוני לי... אני מסתדרת עם הצבע. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
הוא תמיד נורא מצחיק אותי! מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טריגונומטריה מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה וכמה קיבלת בו? 85 באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ דובדבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שלשום עברת על החוק? במובנים מסויימים... על איזה חוק עברת? שתיתי מתחת לגיל 18 תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? מאיה הדס ונעמה הכי הזוי? אני נחשבת ההזויה מבין החברות אצלנו... שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת לבד בד"כ... אולי נעמה כי אנחנו באותו גוש... הכי מצחיק? מיכל הכי דיכאוני? אין כאלה הכי יפה? הדס שאתה מדבר איתו הכי הרבה? מאיה אתה בתנועת נוער? כן איזה? הצופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? המרכזת שבט שלי ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? עשוי עץ ויש עליו כרית באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? חווה מבודדת ובמה אתה גר עכשיו? ישוב יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתולת מין בשם ניקיטה איך קוראים לה? ראה לע"ל אם לא- אתה רוצה? לא עקרוני לי... כל עוד לא אני מטפלת בה... כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן!!!! קראתי את כל הסדרה!! מה הדף בית שלך? סטארט אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? עם הדס כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? נועם (16) נעמה (14) איך היה השאלון? ארוך...

שוודה

New member
ויש מאחוריהם גם רעיון!

אני אספר לך ב30 או במפגש פורום! יש למה לצפות!

darling2

New member
אני..../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות.. אתה אוהב להתקלח? כן..
איזה שמפו אתה משתמש? ארבל אסנס..(אם ככה כותבים את זה..) ואיזה דאודורנט? dove איזה צבע המגבת שלך? כחולה מה אתה אוכל בבוקר? לא אוכלת בבוקר..אבא מכין לי סנדוויצים לביצפר! עם שוקולד
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? רביעי. למה? יום עבודה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות וסבא אחד. יש לך קרובים בחו"ל? כן.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. גדולה ממני בשנתיים איך קוראים לו/ה? שי איזה צבע שיער יש לך?
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את ה
שלי! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? רוסית שמאלני/ימני? שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? באמת! טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בעיות מילוליות
מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות וכמה קיבלת בו? לא יודעת.אבל בקודם 96
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום. יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע בערך... עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?... אם כן- מה עשו לך? ... ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? עומר, מיקי, קוב, יערה וטלי
הכי הזוי? כולם! שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עם ברית.. הכי מצחיק? כולם! הכי דיכאוני? אף אחד.. הכי יפה? כולם! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? עומר אתה בתנועת נוער? כן
איזה? "בני המושבים" ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? דניאל איזה חברה הפלא' שלך? סלקום (בשבילי ה
זה אתה) ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? עץ כזה באיזה צבע המחשב שלך? רגיל באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דיסק של אביתר
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב
ובמה אתה גר עכשיו? מושב יש לך חיית מחמד? מלא! (גן זאולוגי שלם..
) אם כן- איזה? כלבים, תרנגולות, ארנבים, ברווזים, תוכים, ואווזים
איך קוראים לה? לכלבות ננה וזואי אם לא- אתה רוצה? יש לי מספיק! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ברור!!! מה הדף בית שלך? ואללה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? עדי כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם+גילאים? ברית 16 תאומה..ומטר 13 איך היה השאלון? כיף

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

תאומה? ועוד ברית
יש לי חברה ששמה מטר, מסתבר שהיא לא היחידה
|סוגדלאמאואבאשלדר|

שוודה

New member
אני מכירה מישהו שקוראים לו גשם

והוא נראה כמו אלוהים עלי אדמות

bזוהר

New member
מהמהמה?תכירי לי אותו!

זוהר וגשם
זה משתלב מצוין!
חוצמזה אני מאוהבת בגשם יאללהיאללה מאיפה הוא?<??

שוודה

New member
הוא ממצפה רמון

כאילו הוא לא ממש ממצפה רמון... הוא מחווה ליד מצפה רמון...והוא בכיתה ט'

darling2

New member
../images/Emo9.gif

תמרוש ברוכה השבה
ואני מכירה עוד כמה שישמחו לסגוד להורי..
|יידישזאתהשפה|

זוהר ../images/Emo99.gif תבורכי..

אני חולה ומשעמם לי
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? תלוי במצב רוח אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? קרמה ואיזה דאודורנט? דאב איזה צבע המגבת שלך? סגול בהיר מה אתה אוכל בבוקר? קפה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישבת למה? כי זה סופ"ש..
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא נורי וסבתא נורית
[באמת ככה קוראים להם..
] יש לך קרובים בחו"ל? כן
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בערך.. איך קוראים לו/ה? יש כמה בסביבות הגיל שלי..
איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? אני חושבת שכן..
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? עברית ואנגלית ואיזה הכי מכוערת? צרפתית
שפה פלצנית.. שמאלני/ימני? איפשהו שם באמצע..
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית עם המון כבוד לדת.. sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? סטטיסטיקה..
חכו, זה מגיע באוניברסיטה..
מה המבחן האחרון שעשית?
לא זוכרת.. אבל העבודה האחרונה שהגשתי השבוע הייתה בפסיכולוגיה התפתחותית וכמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי.. האחרון שקיבלתי היה גנטיקה..
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ.. לפני חודש בערך.. עברת על החוק? כן.. על איזה חוק עברת? אממ, נהגתי בתוך העיר על 80 קמ"ש [לנטולי הרישיון- מותר עד 50..
] תפסו אותך? כן.. אם כן- מה עשו לך? כלום, חייכתי יפה וזה היה שוטר חמוד..
ישבת במעצר? לא..
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה.. הכי הזוי? מור שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אינה הכי מצחיק? מור הכי דיכאוני? טלי הכי יפה? אושרי ומיכל ודנה וגאי ואדווה.. אוף. אני מוקפת אנשים יפים..
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אינה אתה בתנועת נוער? לא
איזה? - ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מור איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') LG איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור וכחול באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? יש לי עוד פחות מחודש..
אני כבר לא זוכרת.. אני מאמינה שאלבום
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? יישוב ובמה אתה גר עכשיו? שכונה בעיר שלי שהיא כמו יישוב.. יש לך חיית מחמד? כן
אם כן- איזה? כלב איך קוראים לה? בילי אם לא- אתה רוצה? - כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא זוכרת אבל מצלצל לי מוכר..
מה הדף בית שלך? google אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? - כמה אחים יש לך? שלוש אחיות איך קוראים להם+גילאים? מאיה-26, אורלי-36 וסמדר-38 איך היה השאלון? נחמד

the cow

New member
אני

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?-לא..
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?-לענות
אתה אוהב להתקלח?-בחורף פחות
איזה שמפו אתה משתמש?-דאב|מאוה| ואיזה דאודורנט?-careline
איזה צבע המגבת שלך?-אין קבועה מה אתה אוכל בבוקר?-שותה קפה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?-שלישי למה?-מעבירים פעולה
כמה סבים ו/או סבתות יש לך?-סבא(אין) סבתא(2) יש לך קרובים בחו"ל?-לא שידוע לי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?-אממ אחד שקטן ממני בשנה נקרא
איך קוראים לו/ה?-צח איזה צבע שיער יש לך?-חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?-כמו שהוא עכשיו כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?-האמת שלא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?-
מתוק או מלוח?-מלוח
איזה שפה הכי יפה?-עברית
ואיזה הכי מכוערת?-צרפתית שמאלני/ימני?-אמצע דתי/חילוני/מסורתי וכו'?-מסורתי sms או לדבר באמת?-לדבר טלפון או פנים אל פנים?-פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?-פונקציות מה המבחן האחרון שעשית?-אנגלית וכמה קיבלת בו?-94 באיזה צבע הארון בחדר שלך?-חום בהיר כזה יש לך חדר לבד?-לא עם אחותי התאומה
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?-לפני מ-ל-א
זמן עברת על החוק?-בכיתה ג' על איזה חוק עברת?-לקחתי עוגיה מהמכולת מול הבית
תפסו אותך?-לא אם כן- מה עשו לך?-לא תפסו
ישבת במעצר?-חח כן... ל-א
מי החבר הכי טוב שלך?-זה מסובך עקרונית גוני הכי הזוי?-קרן/עדן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?-שירה הכי מצחיק?-אור הכי דיכאוני?-עושרי הכי יפה?-דוריש שאתה מדבר איתו הכי הרבה?-עדן אתה בתנועת נוער?-כן
איזה?-צופים רולז
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?-עדן איזה חברה הפלא' שלך?-סלקום
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')-נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?-שחור נוח ומסתובב
באיזה צבע המחשב שלך?-לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?-כחול נראה לי מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?-לאזוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? ובמה אתה גר עכשיו?-ישוב או קיבוץ ואני גרה עכשיו בישוב. יש לך חיית מחמד?-בהחלט
אם כן- איזה?-כלבה,חתול ודגים והיו גם תוכים ואוגרים איך קוראים לה?-דפי,ג'ינג'י ואממ פשוט דגים אם לא- אתה רוצה?-אבל יש לי
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?-לא מה הדף בית שלך?-תנועת הצופים העיבריים
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?-כן עם מי?-ים המלכה
כמה אחים יש לך?-3 איך קוראים להם+גילאים?-מתן(21)איתי(18)תהל-תאומה שלי(15) איך היה השאלון?-מציק רצח

0mroosh

New member
הופה הופה!

אנשים מכפישים את שמה של הטריגונומטריה, ובכן- זה סוג של שואה מהנה,
. (קיבלתי 99 במתמ'. הו-יה. שאלון 006 עושה רושם חביב עד כה).

שישיץ

New member
חכה תגיע ל007_../images/Emo79.gif

כן לא אני עושה ישבתי בכיתה של האפסשבעיסטים במבחן כי הגעתי באיחור וכבר לא היה לי מקום בכיתתי, וממה שראיתי, לא נחמד. מאוד לא. ואני עוד אחת שמחבבת מתמטיקה. אבל אתה חכם אין דבר שהוא מחוץ להישג ידיך.

למעלה