שאלון להעביר את הזמן

ללא נושא

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? שמתי לב אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? לא איזה שמפו אתה משתמש? הוואי ואיזה דאודורנט? דאב איזה צבע המגבת שלך? היא לא קבועה מה אתה אוכל בבוקר? לא אוכלת בבוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה? ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שתי סבתות וסבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך? המקורי? חום. הנוכחי? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? סגול כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא רק בארון איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת? ספרדית שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? SMSים זו הסטיה שלי.
טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לא לומדת מתמטיקה. לא לומדת בכלל
מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ביום שני עברת על החוק? ממ על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? הדס הכי הזוי? לא יודעת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת הכי מצחיק? המון הכי דיכאוני? הכי יפה? דנה ודנה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? גל והדס אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? לא יודעת. הוא מת כרגע
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? נראה באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן ואדום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? קיבוץ יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? לא. במה חטאתי? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברות כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? סתם איך היה השאלון? אחלה, תודה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? בערך, אבל תמיד כיף לענות
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? פנטן ואיזה דאודורנט? של דאב איזה צבע המגבת שלך? חלוק? ורוד מה אתה אוכל בבוקר? כלום בד"כ איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי למה? כי לומדים עד יחסית מוקדם והשיעורים קלים+ פעולה בצופים כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? גל, שירן, הראל איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום, איי גס כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? ממש לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?
מלוח איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? נוטה לשמאל דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? אסמאמאס טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אסימפטוטות, בנתיים
מה המבחן האחרון שעשית? מתמ' וכמה קיבלת בו? 90
באיזה צבע הארון בחדר שלך? כחול וכתום ובז' (נו מה אני מגוונת) יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שלושה ימים עברת על החוק? אני מניחה על איזה חוק עברת? לא שלימתי מתישו על כרטיס רכבת תפסו אותך? הממ, אמרו לי להראות כרטיס, אמרתי שנפל לי, עשיתי פרצוף מתחנן, נתנו לי לעבור
אם כן- מה עשו לך? כלום ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין דבר כזה
הכי הזוי? אתי שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? יעל הכי מצחיק? רוני הכי דיכאוני? גל הכי יפה? שיר ונועה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתי וטל אתה בתנועת נוער? אהא איזה? צופים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מהצופים, להירשם לטיול איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')- נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כרגע, חרדל מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? היום, תאמת
, כורסא מגניבה מאיקאה וכרית
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? מושבה יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב לברדור איך קוראים לה? לו, צ'יפס אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כע עם מי? עדי (ולא עונה לה מהר בגלל השאלון
) כמה אחים יש לך? 6(
, זה יותר מורכב מזה...וזה בלי החורגים
) איך קוראים להם+גילאים? יעל 17, (אני תמר 16), מיכל 10, עומר 9 וחצי, עידו 5 וחצי, דורון ואסף 2 וחצי איך היה השאלון? מרנין ביותר

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו../images/Emo141.gif

לא כזה כיף, יותר מדי קטנים, הלוואי עלי אחים גדולים
(אחותי הגדולה לא נחשבת
) ואני מאוכזבת מה-90 כי זה היה פאקינג 11 שאלות לשעה וחצי שזה היה טוטאלי לא מספיק זמן ופשוט לא הספקתי תשאלה האחרונה הקלה ביותר, ומאכזב לדעת שאם היו עוד חמש דקות היה ניתן לקבל 100....יש מבין? יופי

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחח../images/Emo141.gif

אבל לא שמה אותן בתוך השמפו...
לא, אבל את צודקת, תאמת זה לא הכי משנה לי לפעמים אני חופפת סתם במשו שהיה במבצע אז ההורים שלי קנו

PopPy

New member
דוחה את הלימוד להיסטוריה../images/Emo122.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות על השאלות, אלא אם כן אני קוראת תשובות של מישהו משעשע/מעניין/קרוב אלי במיוחד. אתה אוהב להתקלח? כן. איזה שמפו אתה משתמש? קרליין 10. ואיזה דאודורנט? קליאו. איזה צבע המגבת שלך? לבנה. מה אתה אוכל בבוקר? פרוסת לחם עם גבינה, או משהו כזה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת? ^^; למה? כי שבת. לישון! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? ארבעה. יש לך קרובים בחו"ל? לא. כלומר, יש כמה מאודדדדדדד רחוקים שלא פגשתי אף פעם, אבל זה לא נחשב. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בן דוד שלי בן 14 וחצי, זה הכי קרוב אלי. (ויש תאומות מתוקות 6 וחצי ואחות הקטנה בת חצי שנה.
) איך קוראים לו/ה? קובי. (וחן, נוי והדר. תודו שזה מתוק. D:) איזה צבע שיער יש לך? במקור חום כהה, עכשיו צבוע לשחור (כלומר, בערך. זה כבר ירד והרבה זמן לא חידשתי). ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'י. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא..! איזה סמיילי אתה הכי אוהב? ^^, >.<,
מתוק או מלוח? מלוח. איזה שפה הכי יפה? עברית, לא יעזור כלום. אבל אנגלית יותר כיפית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית, יוונית, אמהרית. שמאלני/ימני? חסרת נטיות פוליטיות בולטות. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אתאיסטית. sms או לדבר באמת? תלוי לאיזה צורך. SMS זה כיף כדי להעביר את הזמן בשיעור/בעבודה וכאלה, אבל ב90% מהמקרים השיחות לא משמעותיות. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים, לא אוהבת טלפון. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל המתמטיקה, מעצם היותה מתמטיקה. ספציפית יש לי בעיה עם גאומטריה, טריגונומטריה, אנליטית וכל דבר אחר שקשור לצורות, הוכחות ושאר ירקות. מה המבחן האחרון שעשית? ספרות, ביום רביעי. וכמה קיבלת בו? מאיפה אני יודעת >.< אבל קיבלתי באותו יום 95 במבחן בתנ"ך שעשית שבוע קודם
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן. יש לך חדר לבד? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אוו, שופינג. לפני חודש בערך. עברת על החוק? אני מניחה שבשלב מסוים o_O על איזה חוק עברת?
תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך? אמרתי לא >.< ישבת במעצר? ^ !!! מי החבר הכי טוב שלך? שאלות כאלה תמיד מעצבנות אותי וגורמות לי להתחרט שהתחלתי לענות על השאלון, אז מעכשיו אני לא אשקיע אפילו באיזה "לא" מחאתי בשאלות שאין לי כח אליהן. אתה בתנועת נוער? בערך? oO איזה? איגי נחשב? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מאמא שלי. הפלאפון נדפק לי שלשום (יכולים לשמוע אותי מדברת, אני לא יכולה לשמוע כלום) אז אני מדברת רק בהודעות. האמת שההבדל כמעט ולא מורגש :X איזה חברה הפלא' שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סימנס שטני ומעצבן. שונאת אותו. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אהמ, שחור, משרדי ועל גלגלים. באיזה צבע המחשב שלך? לבן-קרם. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? טורקיז. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת :X יכול להיות שזה היה ספר, אבל אני לא זוכרת אם זו הייתה האחרונה. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר, אני חייבת שהכל יהיה זמין לידי והכל יפעל 24/7. יש משהו במושבים שמאוד מקסים אותי, אבל לחיות בחור, או אפילו חור במרחק רבע שעה נסיעה מעיר אמיתית זה מרוחק מדי מהבלגן של העיר בשבילי. ובמה אתה גר עכשיו? קופסאת קרטון. יש לך חיית מחמד? כן. אם כן- איזה? כלב. איך קוראים לה? בנג'י. אם לא- אתה רוצה? >.< כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? בקושי. מה הדף בית שלך? תפוז.
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא, פסיכים. שתיים וחצי בלילה ואני לומדת למבחן בהיסטוריה! :X עם מי? >.< כמה אחים יש לך? 0..! איך קוראים להם+גילאים? ^ איך היה השאלון? לא מספיק ארוך
*הולכת ללמוד להיסטוריה*

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אין לך אחים?../images/Emo12.gif../images/Emo141.gif

משום מה זה מה שתפס אותי בשאלון... תמיד תהיתי איך זה

ברררר

New member
יאאייי

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? נכון אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? הרבלאסנס או ד"ר פישר ואיזה דאודורנט? קלאו או מי או אדידס טים פורס של בנים איזה צבע המגבת שלך? כרגע כחולה כהה מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה? כי יש חופש ויש אוכל טוב כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות שיחיו יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?הלוואי איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך?שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?ככה זה טוב כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא אולי ממתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
כפרעליו מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? שמאלנית בדעותיי וביידי דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונייה sms או לדבר באמת? לדבר באמת תודה רבה! טלפון או פנים אל פנים? מממממממממממממממממממממממממממ איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? חישוב שטחים ע"י אינטגרלים. או פונקציית שורש, מה שתבחרו. מה המבחן האחרון שעשית? בוחן במתמטיקה וכמה קיבלת בו? עוד לא באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?ממממ עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת?גנבתי
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך?- ישבת במעצר? - מי החבר הכי טוב שלך?הבויפרנד שלי הכי הזוי? יש הרבה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?חחחחחחחחחחחחח הכי מצחיק? עומר
הכי דיכאוני? אני מה הכי יפה? אני
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?אני
סתם עם מיי בויפרנד אתה בתנועת נוער? הייתי איזה? הנוע"ל ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?משקד איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')לא יודעת איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור כזה ועם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? כסף שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כרגע בורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מממממממ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?כמו עכשיו ביישוב ובמה אתה גר עכשיו? יישוב יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה איך קוראים לה? שלכת
אם לא- אתה רוצה? חחח כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? דההההההה מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי?לא כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם+גילאים?תמר- 33, נדב- 30 ונועה- 25 איך היה השאלון? אחלה בחלה.

ברררר

New member
נ.ב. למה כולם משתמשים בDOVE?

זה פאקינג מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

mslow

New member
מה זה?

מה קרה לבני נוער פעילים חברתית,עומדים בצמתים, רדיקלים ומטופשים כמו שאני ההייתי?

0mroosh

New member
הו. אין שום ביסוס למשפט המטופש

שאמרת.
(לפחות לא בנוגע לפעילים חברתית)

mslow

New member
המשפט אינו מטופש,(אולי מיותר)../images/Emo122.gif

יש לו בסיס, הרוב המכריע ציין כי הוא "באמצע" המפה הפוליטית, ואני בסה"כ כתבתי ש"בזמני" (הלא מי יודע מה רחוק) כולם היו משולהבים. גם אם זה אומר תנועת "כך" בכיכר רבין. מתנצלת, אבל הצופים כתנועה א-פוליטית שהיא לא נחשבת. מאנקדוטה לא חשובה בעליל, גרמת לי להתפלסף במשך שתי שורות שלמות. תודה על כך.

שישיץ

New member
שנה שעברה הייתי כזו_../images/Emo79.gif

מה קרה לי בחייאת אני מתבזבזת

למעלה