שאלון להעביר את הזמן

שישיץ

New member
את הזמן שאין לי../images/Emo133.gif_../images/Emo133.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות, כל העצבים יוצאים לי
אתה אוהב להתקלח? בלילות
איזה שמפו אתה משתמש? כרגע של ד"ר פישר משו עם אלוורה ועלי דפנה
ואיזה דאודורנט? ליידי ספיד סטיק הדרים שקניתי סטוקים בקנדה כי זה עלה 2 $
איזה צבע המגבת שלך? יש מיני צבעים. אבל כשיהיה לי בית כל המגבות יהיו שחורות או חום כהה.
מה אתה אוכל בבוקר? כלום.. עד איזה שעה 2-6 בדר"כ. אבל שותה
כל בוקר כמובן!
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חושבת שחמישי
למה? כי אני מתחילה ממש מאוחר ויש סרט בערב.
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1
יש לך קרובים בחו"ל? הם לא קרובים אליי
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
איזה צבע שיער יש לך? חום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת תצבע מאוד.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח, כי תמיד בא. אבל אני אוהבת מתוק.
איזה שפה הכי יפה? עברית
ואיזה הכי מכוערת? יפנית :p
שמאלני/ימני? ימנית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אמממ רפורמית
sms או לדבר באמת? באמת באמת
טלפון או פנים אל פנים? טלפון
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טריגו'
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
וכמה קיבלת בו? עוד לא החזירה. מחר אספר לכם
באיזה צבע הארון בחדר שלך? של ארון כזה ולמטה יש כחול
יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שנים....
עברת על החוק? שבוע ככה
על איזה חוק עברת? מה זה משנה
תפסו אותך? לא
אם כן- מה עשו לך? -
ישבת במעצר? -
מי החבר הכי טוב שלך? אין אחד
הכי הזוי? אורטל
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ברק
הכי מצחיק? עידן
הכי דיכאוני? אני
הכי יפה? וואו הם באמת כולם יפים. רובם.
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? ברק
אתה בתנועת נוער? לאאא
איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין לי פלא'. אבל הממש אחרונה, לפני 4 חודשים, 20 דק' לפני שגנבו י תפלא הייתה מעומרי
כמה ישן
איזה חברה הפלא' שלך? נו מה
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כבא ארגונומי שחור
באיזה צבע המחשב שלך? כסוף המסף והכונן לבן וסגול
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול עם בז'
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עגילי יהלום יפייים
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? ישראל ממש רבגונית. אמממ עיר אני חושבת... או קיבוץ, או משוב. אוף
קשה...
ובמה אתה גר עכשיו? עיר
יש לך חיית מחמד? לאאא
אם כן- איזה? -
איך קוראים לה? -
אם לא- אתה רוצה? איכככככככ
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לפחות 32 םעם את כל הסדרה
מה הדף בית שלך? גוגל
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? הייתי לפני שניה..
עם מי? ברק
כמה אחים יש לך? 1
איך קוראים להם+גילאים? מור, 13,ולמדתם להכיר תמשתמש שלו בתפוז.
איך היה השאלון? מעולההה. תודה זוהר

טולייצ

New member
תשובות ../images/Emo68.gif

[בין לבין אני פותרת שאלוני G באנגלית] שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן,חוץ מאלו של ישרא,אבל אני עדיין עונה.. זה מאוד מספק לגרום למידע לחדור לצנזור.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? הממ..לענות אתה אוהב להתקלח? מאוד! איזה שמפו אתה משתמש? בדר"כ הוואי.. ואיזה דאודורנט? כיף,מווווווווווי כיף
איזה צבע המגבת שלך? בדר"כ לבנות מה אתה אוכל בבוקר? בדר"כ במבה בביצפר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני,כי זה בערך תחילת שבוע,ואני מתחילה ב 10:45,וזה נפלא! למה? אני מהירה! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 [2+2] יש לך קרובים בחו"ל? יאפ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן,חצי שנה פחות ממני איך קוראים לו/ה? נטלי [יש סיפור ארוך ארוך מאחורי זה
] איזה צבע שיער יש לך? בלונד [זה עלול להשתנות בקרוב
] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא,אבל פחדתי ממפלצות של יערות,מתוך איזה ספר שהייתי קוראת שוב ושוב,כנראה שזה עשה לי טוב
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
[קשה לבחור] מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? בריטית ואיזה הכי מכוערת? כולן מיוחדות! שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? רפורמית sms או לדבר באמת? גם וגם טלפון או פנים אל פנים? לרוב פנים אל פנים.. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כולם
מה המבחן האחרון שעשית? תאטרון וכמה קיבלת בו? 80 באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? רביעי שעבר עברת על החוק? הממ..כן על איזה חוק עברת? זה משנה? תפסו אותך? כן אם כן- מה עשו לך? זה משנה? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? בקו-שי-מו הכי הזוי? עידן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? שישיץ הכי מצחיק? רן/עידן הכי דיכאוני? אדם
הכי יפה? הממ.. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? שישיץ אתה בתנועת נוער? מועצת נוער עירונית
איזה? ! ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? כפיר איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') SK איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור,מעור,עם ידיות וגלגלים באיזה צבע המחשב שלך? צהוב באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? קופסא כתומה [עם מליון מתנות מדהימות!!
] עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? - איך קוראים לה? - אם לא- אתה רוצה? כרגע לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? אין אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? - כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם+גילאים? אלירן 18 שירן 14 שי 2 איך היה השאלון? חביב

galvin

New member
התשובה שלך בעניין הסבתות הזכירה לי,

אחיינית שלי הסבירה לי לפני שבועיים שיכולים להיות למישהו רק סבים, ובכלל שלא יהיו לו ספתות. חשבתי שהיא הפנימה את ענייני המוות למינהו, ובכל זאת היא בת חמש וקצת, ואז היא מיהרה לפרש: כששני בנים מתחתנים, והבנים שלהם מתחתנים עם בנים, לבנים שלהם (הנכדים של ההם), - יש רק סבים. נו, מה יש לומר?

galvin

New member
אין בעיה, הנה:

בואי נניח שזוג גברים (נקרא להם משפ' כחול אדום), אוהבים זה את זה, ומביאים לעולם ילד. במקום אחר לגמרי, זוג גברים - נקרא להם משפ' כחול צהוב - אוהבים גם, ומביאים לעולם ילד. (אולי יותר מאחד, אבל מה שחשוב- הוא זכר). אז, בואי נקרא לילדים - כחול סגול למשפחת כחול אדום, וכחול ירוק למשפחת כחול צהוב. זכרים. שניים. עד כאן? מעולה. עכשיו, רצה הגורל - והם נפגשו במצעד הגאווה בקליבלנד, אוהבים, וכו' - משפחה צבעונית. נולד להם זכר. בן זכר, סגול כתום שמו. אז, לסגול כתום,- יש 4 סבים. ואין לו סבתות. מ.ש.ל.

galvin

New member
מיד הלכתי לבדוק אם יש פורום

עיוורי צבעים, ואין, ואז חיפשתי פורום עיוורים.
והופתעתי שאין. אני עייף.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

oh' take me now
, (
ועוד אחד על טיפשותי.כושיליאומוק, מזל שאני המנהל.
) -- לפחות הצלחת לבנות "עץ משפחתי" מצבעי הגאווה.

טולייצ

New member
וווווווואו

עכשיו הכל ברור!! מגניב,כישרוני ביותר
בהחלט מקרה מוזר,בייחוד אם יד הגורל נגעה בעניין..

galvin

New member
יש להכניס נושא להודעה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. אבל בא לי לענות בכל זאת. אתה אוהב להתקלח? כן, אבל מאז שאני גר בירושלים לא יצא לי. כלומר, יש מעט מים חמים, אז הן קצרות. איזה שמפו אתה משתמש? זה משעשע, בשמפו שרוב האקסיות שלי השתמשו בו. ובכלל אין לי שיער. איזה צבע המגבת שלך? כחול עצוב. מה אתה אוכל בבוקר? מרידול. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? יום שני. הכי עמוס, אין זמן לחשוב. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? לספור גם את אלו שמתו? אם כן, - אז מלא. אם לא- אז אין לי. אם לספור חורגות - אז יש אחת, והיא הכי הכי. אבל רחוקה. מתוק או מלוח? קיבלתי אתמול מטבע שוקולד. זה ריגש אותי במיוחד. איזה שפה הכי יפה? כשהשמש הולכת ליער ירושלים, ומשאירה את העיקול של הרחוב שלי לנוח מתלאות היום. ואיזה הכי מכוערת? 7:40 בבוקר, כשאני מול מעבר החציה, והשמש בעיניים. sms או לדבר באמת? כשאת אומרת לדבר באמת, את מתכוונת בטלפון? כי אי זה עוד ברירות יש? טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים זה פוי, פנים אל צוואר- אפשר? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בטח התכוונת לכימיה, כי מתימטיקה עושה חיוך. מה המבחן האחרון שעשית? עבודה בכימיה. אתמול. לא הגשתי. 0. באיזה צבע הארון בחדר שלך? בורדו - מבריק. באמת.. יש לך חדר לבד? כן. מחפש שותף לחדר. קצת לבד פה מדי. אה! יש לי נחש וטרנטולה שגרים איתי. זה נחשב לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול, וקיבלתי זוז שוקולד, והומלס ניסה לדקור אותי. עברת על החוק? מוותר על השאלה. אם כן- מה עשו לך? מה אתה עושה לעצמך, זו שאלה מתאימה יותר. מוותר גמעליה. מי החבר הכי טוב שלך? כולם רחוקים, ולכולם אני מתגעגע. זה מצחיק. זה מה שנקרא, בעיר זרה. הכי הזוי? זה שהכי מצחיק. הכי מצחיק? זה שהכי יפה. הכי דיכאוני? אני. אבל אנחנו לא תמיד חברים. הכי יפה? זה שאני מדבר איתו הכי הרבה. אתה בתנועת נוער? אגודת הסטודנטים, נחשב? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מהדר. שמתגעגעת. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? בצבע של הסדין של המיטה שלי. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? זה לא עובד ככה אצלי. יש לך חיית מחמד? שני נחשים, ועכביש מחמד. אם כן- איזה? את סתם פורשת את זה על מליון שאלות! חידלי נא. איך קוראים לה? אני לא זוכר, לא אני אחראי על חלוקת השמות. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן! החזרת אותי מליון שנה אחורה. מה הדף בית שלך? ויקיפדיה .. הברזתי מלימודים. לא היה לי כוח לקום, ולא חשבתי שזה יועיל לי. אני חושב שאני 14 שעות במיטה כבר. חוזר לנום. עברי אומר לפתוח חלון ביום שמש יפה, אבל אני לא יודע מה קורה בחוץ, אז אני לא פותח. אולי יש טייפון, והוא יכנס אצלי פנימה? לא לא. אוגר שימורין, לימים קרים. מים ופנסים, ומסקינגטייפ, וסוללות לרדיו הקטן. הרבה זמן לא שמעתי מוסיקה.

0mroosh

New member
ז'אן פרנסואה ניקו, כך קראו לו.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אני אצא מנק' הנחה שכמעט ואף אחד לא קורא, אז..לענות. :) אתה אוהב להתקלח? לעתים לא. איזה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס ודברים של אמא. איזה צבע המגבת שלך? כתום זוהר. מה אתה אוכל בבוקר? בהתחשב בעובדה שיש לי 7 דק' להתארגן, אחרת אילושה יחכה יותר מדי זמן וכשאוקראיני מתרגז..(זה עדין נורא, אבל..הייתי חייב לסיים את זה בנימה מאיימת. עטלף). איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני, לומדים קולנוע מעשי ואוכלים תותים. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? היו לי 6, 2 חורגים, סבתא נפרדה מהם (הוללת
),2 נפטרו, נשארנו עם 2 סבתות. זה אומר פעמיים שיניים תותבות ואוכל מתובל. |תוניס|
יש לך קרובים בחו"ל? אכן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? 4
איזה צבע שיער יש לך?יפה. (רציתי להיות בלונדינית לרגע, על אף שאני שטני)
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כתום זוהר, שיתאים למגבת. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן, ובמקרה אני בן למשפחת בריידי, מפלצות בארון?
, פחדתי מהתמונות מהמעברה, של סבתא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק, למרות ששוקו מלוח זה בסדר. (נסו לא לערבב טוב את השוקו בארומה והרי לכם שוקו מלוח). דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אבר"ך. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?סדרות, או אנאלי זה. מה המבחן האחרון שעשית?מבחן באזרחות וכמה קיבלת בו? 94 עברת על החוק? אולי. תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? נעים. מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?אילושה. הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה?
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? אכן איזה? הנוער העובד והלומד. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כחול פטרול ונשברה לו המשענת. :'( באיזה צבע המחשב שלך? יפה. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?ירוק זוהר. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? כלוב עם תוכי, מנוי. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?בפינת חי של דר! ובמה אתה גר עכשיו? בקרטון חלב. יש לך חיית מחמד? 2 תוכונים. איך קוראים לה? תוכי ותוכי בת. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
מה הדף בית שלך? תפוז. S: אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?צור ועדי. עם מי? איזו חלוקה מעצבנת,
קשה לחבר שאלות?
כמה אחים יש לך?2 אחיות איך קוראים להם+גילאים?מעיין, 21, הדר, 10. איך היה השאלון?מרנין ומסעיר חושים. איפה הנוחיות? כואבת לי הבטן. החיים שלי הם ספר, כך הכריז נפוליאו(ן), על ראש תל עפר ואפר כשתפס את השלטו(ן).

bזוהר

New member
אתה מכיר את זה,

שפתאום כוווווווולם (אבל כולם) נראים לך מוזרים?

bזוהר

New member
../images/Emo140.gif

מצטערת, אני לא קשורה לכלום כרגע, וסתם יצא לי בלי לחשוב.

שוודה

New member
הו הו הו אתה תשמח לשמוע

שכרגע סיפקת לי את מנת האושר היומית! חיחיחי אני אמשיך לגחך לי כל הדרך אל הלילה!

שישיץ

New member
../images/Emo67.gif השוקו בארומה מזעזע_../images/Emo79.gif

עושה לי כאב בטן כל פעם מחדש. ואני מטומטמת שמזמינה את זה כל פעם מחדש כי "חייב" להזמין משו ארגג שונאת לאכול בחוץ ותה זה נראה לי מטומטם להזמין כי הם בעצם מביאים לך תיון ומים חמים (הסוכר על השולחן) אז כאבי בטן איט איז :)

שוודה

New member
ולכן הפתרון האידיאלי הוא

אייס קפה אלא אם כן קר. חוצמזה שעליתי על קונספירציה! הם ממש ממש מחממים את המקום, ואז נראה לכם שחם בעצם ואתם מזמינים אייס קפה, אבל לא ולא! אתם יוצאים החוצה שמחים וקלי לבב ופתאום קופאים למוות עם כוס קרח ביד! זה קרה לי! עומר עדי! חוצמזה היום יום שישי!! ואבא הביא לי דיסק של הביטלס !! יוהו!

galvin

New member
אייס קפה עם קש,

מרפא זוועות. גם שקיות מלאות, ומוכרות יפות.

למעלה