שרשור-הגעה לעצרת מחר

תפסיקו להיות חבורה של מפונקים שחושבת רק על

איזה טיול שנתי לאילת. המורים דופקים ת'תלמידים?? אתה שומע מה שאתה אומר? אתה באמת חושב שזה נעשה בשביל לפגוע בתלמידים? יש פה מטרה הרבה יותר חשובה והרבה יותר כללית מסתם לעלות למורים ת'שכר..המאבק הוא על רפורמה בחינוך. זה אומר לקחת את כולנו כמה רמות למעלה. חבל שאתם לא רואים את זה וחושבים שמנסים לפגוע בכם. וכפי שזה נראה, זה באמת נחוץ אם התלונות פה הן על טיולים שנתיים - ולא על בגרויות לדוגמה, תלונה הרבה יותר לגטימית.

eliavtu

New member
כן אבל..

את חושבת ששביתה פותרת את זה? השביתה פוגעת בתלמידים, ירצו או לא ירצו המורים בין אם זה טיול לאילת, בין אם זה בגרויות.. זה לא משנה השביתה הזאת זה דבר מפגר.

izzys

New member
כדי להכין חביתה צריך לשבור כמה ביצים, לא?

אתה מכיר עוד דרכים להזיז דברים במדינה הזאת חוץ מלעשות בלאגן? בשביל להשיג מטרות צריך להקריב קורבנות. ואם אני לא אצא לטיול ואחותי הקטנה תלמד במערכת שבאמת תחנך אני בעד. בלי הבלאגן לא תהיה רפורמה. בלי רפורמה לא יגיעו אנשים הגונים לחינוך. איזה אנשים נכנסים למערכת החינוך כשהם יודעים שהמשכורת היא יותר בכיוון של דמי כיס? רק בררה. מקצוע ההוראה בכל העולם הוא מקצוע שמתגאים בו, לכל מקצוע הרי יש את הסטטוס, הכבוד והמעמד שמגיעים איתו, ובישראל אם בן יגיד לאמא שלו שהוא רוצה ללמוד הוראה היא תחשוב במה היא נכשלה שהוא גדל להיות כזה. סטודנט להוראה? מה הוא טמבל?! שילך ללמוד משפטים, שיעשה עם עצמו משהו, לא? הבעיה האמיתית בשביתה הזאת היא שלא מסבירים לאנשים בשביל מה היא נועדה ומה עומד מאחוריה. ויושבים אנשים וחושבים שכל המורים חמדנים ונבלות, וכל מה שיש להם בראש זה לדפוק לכולנו את הבגרויות והטיול לאילת.

../images/Emo45.gifבדיוק. וחוצמזה,כל המתנגדים לשביתה למיניהם

עוד לא שמעתי אף אחד מציע פתרון אחר לבעיית החינוך.

Kinky DeviL1

New member
הפתרון שהממשלה הציע עד כה נשמע מצויין.

אין דבר כזה, המורים רוצים העלעה (ובצדק), מצויין. שיתנו יותר שעות בכיתה ושיפסיקו להתלונן כבר, משרה מלאה אצל מורים זה בדיוק חצי משרה אצל מישהו שהוא לא מורה. אין דבר כזה, אף אחד לא עובד בחינם ואף אחד לא ישלם סתם. אני מצדיק את הבקשה של המורים כי באמת מגיע להם שכר יותר גבוה, אבל גם הם צריכים להראות נכונות לפיתרון. השביתה הזאת נהייתה בדיחה, פשוט ככה.

Kinky DeviL1

New member
הפתרון שהממשלה הציע עד כה נשמע מצויין.

אין דבר כזה, המורים רוצים העלעה (ובצדק), מצויין. שיתנו יותר שעות בכיתה ושיפסיקו להתלונן כבר, משרה מלאה אצל מורים זה בדיוק חצי משרה אצל מישהו שהוא לא מורה. אין דבר כזה, אף אחד לא עובד בחינם ואף אחד לא ישלם סתם. אני מצדיק את הבקשה של המורים כי באמת מגיע להם שכר יותר גבוה, אבל גם הם צריכים להראות נכונות לפיתרון. השביתה הזאת נהייתה בדיחה, פשוט ככה.

Eldarch

New member
אז ככה.

קודם כל שתיכן, כי הדס היא בת..ומסתבר שגם אני דבר שני, לא..לראות את החברים שלנו לאתמיד נוכל, כי זה חברים מהשבכה, ולא כל אחד שומר על קשר עם 150-200 איש, כי לא עם כולם יש לך קשר חזק. וזו הזדמנות אחרונה לבלות בתור שכבה. ומה לעשות, זה חותם 12 שנים של לימוד. זה בכלל לא בא להחליף את החשיבות של מצב החינוך בעינינו, ובטח זה לא בא בקטע שזה יותר חשוב מהמורים וכו'. אף אחד לא אמר שהטיול השנתי זה כל מה שאכפת. אבל כן, זה חשוב מאוד. מה לעשות, וזה מה שרלוונטי לגבינו כרגע, זה מטריד אותנו. וקל לך לומר שלנו לא מגיע, ולצאת עלינו ככה בהטפות אחרי שאת סביר להניח יצאת אליו<מתוך הנחה שסיימת יב> וזה לא נכתב בקטע של כעס עליך או משהו.

לא, גמאני תלמידת י"ב, וגם אני לא אצא כנראה

לטיול שנתי. לא אמרתי שטיול שנתי זה לא דבר חשוב, אבל החשיבות שלו בהחלט מתגמדת לעומת מה שקורה מסביב. כמו שאמרתי, ממש לא בעייתי לארגן טיול שכבתי על דעת עצמכם [ואני לא סתם אומרת, אנחנו עשינו את זה במשך שלוש שנים רצוף, וזה יצא אפילו טוב יותר מטיול בית ספרי.] וסליחה על הבלבול במינים

הם יכלו לצאת כל כך שנונים אם הם היו שרים

את 'כאילו'.
אבל היה נחמד מאד, פירגנו להם 3 שירים.. מגיע להם אחרי כל הלבטים של מה לשיר. :p

חחח נכון! איך הם לא חשבו על פאקינג כאילו?

איך אנחנו לא חשבנו עליו? :S כאילו, מחפש תשובה, ועוד ארון. זה מה שאני הייתי שרה
[טוב..לא אני]

למעלה