הא כן ועוד משהו ניסיונות טיפה כושלים להכין פרחים...
G Grell New member 8/2/11 #23 השתמשתי במה שנסטיה עשתה וחיממתי את הסול ואז הוא תפס את הצורה של מה שעיצבתי אותו ם:
S string chan New member 8/2/11 #26 אפשר פירוט? כאילו, על איך בדיוק לחמם וזה? ראיתי גם מה שנסטיה עשתה וזה נראה ממש יעיל, אז הייתי רוצה לנסותא ת זה גם. 3: ויצא לך ממש יפה! מבד זה נראה לי ממש סיוט, אלא אם כן הבד לא נפרם או משהו. וגם אז אני לא חושבת שזה כיף יותר מדי >_<"
אפשר פירוט? כאילו, על איך בדיוק לחמם וזה? ראיתי גם מה שנסטיה עשתה וזה נראה ממש יעיל, אז הייתי רוצה לנסותא ת זה גם. 3: ויצא לך ממש יפה! מבד זה נראה לי ממש סיוט, אלא אם כן הבד לא נפרם או משהו. וגם אז אני לא חושבת שזה כיף יותר מדי >_<"
G Grell New member 8/2/11 #33 יאפ, השתמשתי במצית מעל הסול... ואחרי שהוא התרכך היה יותר קל לעצב אותו לדברים. למרות שזה ממש מסוכן כי זה בין הגבול של לשרוף את הסול ולהמיס אותו לבין לחמם אותו XD
יאפ, השתמשתי במצית מעל הסול... ואחרי שהוא התרכך היה יותר קל לעצב אותו לדברים. למרות שזה ממש מסוכן כי זה בין הגבול של לשרוף את הסול ולהמיס אותו לבין לחמם אותו XD
N Naxel New member 9/2/11 #38 לול אני עושה את מעל התנור במטבח. אבל זה גם תלוי בגודל של מה שאת עושה :ם
S string chan New member 9/2/11 #43 לא יעבוד אצלי ): למרות שזה נראה לי הכי יעיל. התנור סגור, הכיריים חשמליים. ואני בטוחה שאמא תהרוג אותי אם אני אכניס לה קוספליי למטבח.... מספיק אני שורפת שם פימו.
לא יעבוד אצלי ): למרות שזה נראה לי הכי יעיל. התנור סגור, הכיריים חשמליים. ואני בטוחה שאמא תהרוג אותי אם אני אכניס לה קוספליי למטבח.... מספיק אני שורפת שם פימו.