WIP!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif לא אמורה

זו הרגל הפלסטית הלבנה, נכון? הקטע שלה זה שהיא אוחזת את הבד כמו שצריך, ולא מחליקה ממנו, ולכן לא צריך נייר [אם אני לא טועה ועד כמה שזכור לי]

akane

New member
המכונה שלי מתה. סופית ../images/Emo7.gif

המארדיקס בת ה27 שנה שלי.... מתה היום סופית. היא עברה תיקון ושימון לפני שבועיים (!) אבל כבר אז הוא הודיע לי שיש בעיות חלקיות במנוע שיעלה 700 שח ויותר לתקן, במידה והוא יימצא חלקי חילוף. אז הוא תיקן אותה בלי לגעת במנוע, היא עבדה בסדר.... ואז זהו. שבקה חיים. ואני לא אשלח אותה שוב לתיקון. בינתיים יש לי את הברנט האמינה יותר של אמא, אבל זהו, הגיע הזמן לקנות גם אחת חדשה ;( הבעיה היא שכל מי ששמעה שאני תופרת פליז בכמויות אמרה לי שאני חייבת תעשייתית....שעולה אגב זול בכמעט 2000 שח מחצי תעשייתית טובה. אבל אין לי מקום למכונה בילט-אין בשולחן של מטר עשרים בדירה הזאת! >.< אני לא יודעת מה לעשות ;;

innocence

New member
זו אכן בעיה..

אבל אני מבינה את מי שאומר לך לגבי תעשייתית.. את תופרת המון, ובדים שלא כל כך נעימים למכונה, את חייבת מכונה רצינית שתעשה את העבודה כמו שצריך, למרות שאין לי ספק שזה לוקח הרבה מקום.. אולי צריך לחשוב מחדש על עיצוב הדירונת כדי שזה יכנס? זה כאב ראש, אבל זו הפרנסה שלך...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תמציאי את ירושליים מחדש

כדיי שיהיה מקום בדירות הארורות האלה! סתם. :) תנחומי על המכונה אבל לפחות יש לך גיבוי.

התקדמות(?!)

לא יאמן. קניתי בדים סוף סוף בשבוע שעבר, והתחלתי לעבוד על השכמיה. כרגע היא כמעט גמורה, אבל אני צריכה עוד לעשות לה פליז לבן מסביב להכל, שזה יהיה כבר מחר אומשו. אה, ולחשוב איך הצווארון יעמוד O_X אני לא אוהבת איך שהיא יצאה עם הגוש הלבן מסביבה, אבל אחרי שזה יהיה תפור אני מקווה שזה יראה יותר טוב. הצבעים של הקוספליי שלי הולכים להיות ערבוביה מזעזעת בין הצביעה של המנגה לאנימה ;-; אני מקווה שהתוצאה הסופית תהיה בסדר... מה שכן - הבד של השכמיה מדהים ם_ם כל כך פרוותי ונעים... זו היתה מציאה נהדרת 3> (רק חבל שאחרי גזירה הוא מנשיר שיערות כמו חתול חולה)

Unit02

New member
נמ נמ נמ

קרוס לאט לאט מקבל צורה P: עוד מעט כל הפרופס מוכנים וצריך רק לתפור! D:

Apushu

New member
אמפג

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

CibiHeart92

New member
איזה טימקאנפי נהדר!

וגם פאה מוצלחת ממש, את המסכה לא כזה רואים, אך אני לא רואה איתה כל בעיה <:

D N ANGEL GRIL

New member
טוב נו...

גם אני אשים התקדמות....ואני אף פעם לא שמהXDDDD אני כזאת עצלנית.... טוב זה האנדרסקורט....D=" עם הטול~

D N ANGEL GRIL

New member
ואחת נוספת~

של השמלה,סתיו מדגמנת לי אותה, יותר מאוחר נוסף לה ריצרצ' וכתפיות ועכשיו חסר רק פלאפ לבן~D:

Lightning9

New member
סיימתי את החצאית D:

ואני ממש מרוצה ממנה! היא יצאה קצת קצרה מידי מאחורה אבל לא נורא, היא עדיין נהדרת לדעתי :) זו החצאית מיני הראשונה שאני תופרת, בערך. כי חצאית כפלים לא באמת נחשבת ^_^~ one down, a lot more to go

Lightning9

New member
והכנתי את התיק מנייר

בהתחלה בשביל המידות, אחר כך זה פשוט נהיה כיף אז המשכתי X:

juliChan

New member
התקדמות נוספת T^T

ואני מכריז חוץ מכמה תיקונים קטנים זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה