תודע...X__X וסליחה..>>" מישו מכיר את TAKUI? הם מעולים!!!!>< והקול של הזמר הוא כל כך ממכר..*__* לפי דעתי.. דברו איתי בקומונע..>>" (חבל שזה כבר לא קומונע אלא סתם קומונה..X_X)
זה מדהים עד לאן הטימטום שלי נשפך XDDDDD בכל מקרה... אני לא ממש מכירה אותו..>>" איזה יפני (לא יוקי...>>) המליץ לי ואמר לי "מוזיקה נהדרת!!!" אז חיפשתי ביוטובי.. ולא קלטתי שזה הזמר..X_X לא נורא..^^" אתם אמורים להיתרגל לזה כבר...X_X
http://youtube.com/watch?v=-P8jqFJRa7M&search=Avenue%20Q Avenue Q הם ''להקה'' ממש מצחיקה שפוט מבדר לראות את הסרטונים שלהם כל פעם מחדש ^_^ איטס סאקס טו בי מי 3:
בזמן האחרון עלה לי חשק לשמוע יותר מוזיקה יפנית, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על להקות/זמרים אני אשמח. עדיף כאלו שאני אוכל להשיג את הדיסקים שלהם. אני לא שוללת שום ז'אנר, רק לא משהו פופי ממוסחר או להקות מטאל כבדות שמהללות את השטן והרוע. אני מעדיפה משהו פסיכודלי/פרוגרסיב/אלקטרוני עם אפקטים מיוחדים וכלי נגינה מגוונים. גם פופ-לייט יכול להיות נחמד.. המון דרישות. :\ תודה לממליצים.
Janne Da Arc - להקה מעולה.. הנה כמה שירים שלהם לפי הסגנונות שציינת: Diamond Virgin Strange Voice Speed Judgement Fake R-Type את יכולה להשיג את כל השירים האלה בסולסיק, ואם את לא מוצאת, אני יכולה לשלוח לך במסן או משהו... תהני!