התפקדות דצמבר

darklighter

New member
../images/Emo115.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo115.gif../images/Emo190.gif

שם:
עד איזה פרק ראית?
דמות ראשית אהובה:
דמות משנה אהובה:
רע אהוב/ה:
פרק אהוב מהחודש האחרון:
סצנה אהובה מהחודש האחרון:
מסר לאומה:
תמונה שתעשה לכם את החודש:

רעותוש02

New member
עונה[ראשונהXD]

שם:רעות גיל:עוד חודשיים 13 לוקיישן:ישראל.... עד איזה פרק ראית?שהיה ביס דמות ראשית אהובה:סאמי
ודין[אבל טיפ טיפה פחות] דמות משנה אהובה:ג'ו,ג'ון,אלן ועודXD רע אהוב/ה:גורדון,מלאך המוות[עונה1]מגי פרק אהוב מהחודש האחרון:קשה.... סצנה אהובה מהחודש האחרון:לא יודעת.... מסר לאומה:תאכלו גזר זה בריאXD תמונה שתעשה לכם את החודש: לא יודעת עם את החודש אבל שיהיה... אה ואני מתחילה לשנוא שדין עוקץ את סאם ככה[לא בבדיחות אלה ממש בנבזיות] אבל בטח רק אני....

רעותוש02

New member
שלייי

שם:רעות גיל:עוד חודשיים 13 לוקיישן:ישראל.... עד איזה פרק ראית?שהיה ביס דמות ראשית אהובה:סאמי
ודין[אבל טיפ טיפה פחות] דמות משנה אהובה:ג'ו,ג'ון,אלן ועודXD רע אהוב/ה:גורדון,מלאך המוות[עונה1]מגי פרק אהוב מהחודש האחרון:קשה.... סצנה אהובה מהחודש האחרון:לא יודעת.... מסר לאומה:תאכלו גזר זה בריאXD תמונה שתעשה לכם את החודש: לא יודעת עם את החודש אבל שיהיה... אה ואני מתחילה לשנוא שדין עוקץ את סאם ככה[לא בבדיחות אלה ממש בנבזיות] אבל בטח רק אני.... [פעם 200000 שאני מנסה לשלוח!]

A m e l y

New member
מתפקדת

שם:גיאה/גיאנה
לוקיישן:ב"ש
עד איזה פרק ראית?3.07
דמות ראשית אהובה:דין
דמות משנה אהובה:בלה
רע אהוב/ה:גורדון,על אף שכבר נמאס ממנו
פרק אהוב מהחודש האחרון:3.06 ו3.07,די צמוד
סצנה אהובה מהחודש האחרון:של דין וסם מדברים מפרק 3.07 (לא נראה לי שזה מספיילר,זה לא מגלה על העלילה נכון?)
מסר לאומה:תאכלו ירקות...
תמונה שתעשה לכם את החודש:

מתפקדת + ../images/Emo58.gif לעונה 3

שם: לירון גיל: 16 לוקיישן: קריות עד איזה פרק ראית? 7 בעונה השלישית דמות ראשית אהובה: לנצח דין דמות משנה אהובה: בלה רע אהוב/ה: אהמ... הקפטן מהספינת רפאים פרק אהוב מהחודש האחרון: 306 סצנה אהובה מהחודש האחרון: כל הקטעים של דין ובלה מ306.. אני אוהבת אותה יותר ויותר מפרק לפרק מסר לאומה: הידעתם שבשודדי הקריביים 3 יש סצינה נסתרת אחרי הקרדיטים?! (טוב.. זה לא בדיוק מסר.. אבל רק גיליתי את זה היום..) תמונה שתעשה לכם את החודש: לא יודעת לגבי כל החודש.. אבל.. בינתיים.. זה מדהים! (לא ציור שלי.. אני לא כזו מוכשרת.. של אחד בשם אדם.. זה כל מה שאני יודעת)

מתפקד..XD

שם: סהר (פינקס..XD) גיל: 17 וחודש (עוד 7 ימים..XDD) לוקיישן: חדרי הקט והנעים..XD עד איזה פרק ראית? עד.. הפרק האחרון של ארה"ב..XDD דמות ראשית אהובה: דין..XD דמות משנה אהובה: דין.. והשדה מ3.4..XD רע אהוב/ה: השדה מ3.4..XD פרק אהוב מהחודש האחרון: נלך על הפרק עם הספינת הרפאים..XD סצנה אהובה מהחודש האחרון: "סקס עצבני".. באמת. .זה מה שבלה בלה אמרה..XDD מסר לאומה: Go Go Power Rangers...XDDDD תמונה שתעשה לכם את החודש: השמיעו קול.. תצילו את דרפור..XDD

ידעתי ששכחתי משו..XD

והפאוור ריינג'רס.. היה מרתון של העונה הראשונה אתמול.. אז ראיתי XDD

darklighter

New member
אהה ואגב פאוור ריינג'רס-../images/Emo58.gifאיך פגשתי|שטן

ההיא בפרק ההוא שלא הפסיקה לדבר לא הייתה משם במקרה? כי לא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי...

LeAnnDylan

Well-known member
קירה מפאוור רנג'רס דינו טנדר הייתה בפרק 215

איך התלהבתי שראיתי אותה
היא הפאווררנג'ריתשאני הכי אוהבת

נכון.. XDDDDD

אני זוכר שפעם ראשונה שראיתי אותה ממש התלהבתי.. למרות שבקושי היו לה 3 שורות..XD מי שלא הבינה.. היא משחקת שם את ג'ן..הסטודנטית..XDDD חוץ מזה שיש לי את כל השירים של אמה לאהנה (זאת שמשחקת את קירה פורד ואת ג'ן..XD)..אז בכלל אני מטורף עליה..XDD

LeAnnDylan

Well-known member
יו גם לי!! חשבתי שאני היחידה שאוהבת אותה../images/Emo2.gif

ס'קטע

נראה לך?! XD

ראיתי את PROO רק בשביל שני פרקים איתה.. למרות שזאת עונה גרועה..XDD אע. וcrawl שלה שליטע..XD

darklighter

New member
מתפקדת עם טיפה ../images/Emo58.gifים../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: מי שצריך לדעת יודע לוקיישן: בחדר של אחים שלי, כי שם נמצא המחשב עד איזה פרק ראית? 307 דמות ראשית אהובה: דין דמות משנה אהובה: ג'ון רע אהוב/ה: YED, בלה פרק אהוב מהחודש האחרון: מתלבטת בין 306 ל307... סצנה אהובה מהחודש האחרון: סצנות דין ובלה מ306 והסצנה בסוף 307 שדין מלמד את סם לתקן את האימפלה
מסר לאומה: --- תמונה שתעשה לכם את החודש: לא בלונדינית שנדחפת לסדרה ועושה לה רק טוב

למעלה