התפקדות דצמבר

darklighter

New member
טוב בתמונה הזו היא נראית קצת בלונדינית../images/Emo190.gif

אבל היא עדיין שולטתXD

darklighter

New member
נדמה לי שכבר אמרתי לך../images/Emo190.gif

ואם לא אז לא על גבי הפורום

darklighter

New member
*מתפקדת בשם Charmed Or*../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

[תפוז לא רצה לשלוח לה] שם: אור גיל: 17 לוקיישן: כדור הארץ? עד איזה פרק ראית? 307 דמות ראשית אהובה: דין וסאם דמות משנה אהובה: אממ ג'ו רע אהוב/ה: אני נורא אוהבת את הערפדים. וגם רובי שווה! [כל הפורום קוטל את אור $:] פרק אהוב מהחודש האחרון: 307 סצנה אהובה מהחודש האחרון: אני חושבת שהדיון הזה של סאם ודין על זה שדין בעצם מפחד למות. [307] זה היה כזה חזק ומרגש! מסר לאומה: אומרים שSN זה הבאפי הבא :O תמונה שתעשה לכם את החודש: אין לי תמונות, נו ):

tamir00

New member
../images/Emo190.gif עונה ../images/Emo190.gif

שם: תמיר גיל: 15 לוקיישן: ישראל עד איזה פרק ראית? 3.07 דמות ראשית אהובה: דיןן התותח דמות משנה אהובה: בובי רע אהוב/ה: רובייי פרק אהוב מהחודש האחרון: 3.02 עם הילדים שנחטפים ועם בן שהוא כמו הבן של דין סצנה אהובה מהחודש האחרון: שסאם הורג את גורדון ומוריד לו את הראש.. ורואים שהוא לא חזר 100% סאם מהגיהנום. מסר לאומה: peace , love & marshmellow תמונה שתעשה לכם את החודש: חח לא הבנתי

darklighter

New member
../images/Emo58.gifים מעליי...התבלבלת בסימון../images/Emo190.gif

= שטן, סתם אייקון יפה ותמים[?]
= ספוילר, מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא...

LoveYourHate

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:אופקיטה
גיל:15 לוקיישן:קריית חיים עד איזה פרק ראית?שוב זה מסובך אני רואה את העונה השניה ביחד עם יס ,למרות שראיתי את הפרק האחרון וראיתי את העונה השלישית עד פרק 3 דמות ראשית אהובה:האמת שאני לא יודעת כבר
דמות משנה אהובה:רע אהוב/ה: האמת שממש אהבתי את קורט האקס של מדיסון לא יודעת,למרות שלא היה לו תפקיד בכלל ממש התרתקתי ממנו. פרק אהוב מהחודש האחרון:הפרק הקודם. סצנה אהובה מהחודש האחרון:שדין בכה..
מסר לאומה:"את מאוד חיננית אבל.העניים שלך מעט רחוקות אחת מהשניה,את בחיים לא תהי דוגמנית את חייבת להשלים עם זה אין מה לעשות!" חח מהבובות,אני מודה אני בוגדת ביס ואני רואה סדרה של הוט .זה מצחיק בטירוף!
"גיא אתה עושה סמים? אתה עושה סמים? תראה לי את האישונים שלך,תפתח את הפה ..גיא! גיא!" " עמליה תעזבי לו את הביצה!" "גיא! גיא תצא משם! מויש לך תראה אם הוא מחביא סמים בחדר""עמליה די!" "טוב,אני אלך!"
זה פשוט ענק,חח חברה טובה שלי מכירה את גיא הזה חח דברתי איתו בטלפון הוא באמת נשמע על סמים
תמונה שתעשה לכם את החודש: אמ לא יודעת אני לא בבית כרגע אני אעלה שתהיה לי תמונה נורמלית

darklighter

New member
רק בגלל גיא את סובלת את הסדרה הזאת?../images/Emo190.gif

זה ההוא שלבש את החולצה המזוייפת של 30 בפריים טיים?

LoveYourHate

New member
חחח כן כן ../images/Emo6.gif

לא בגללו זאת סדרה ממש מצחיקה. אני ואחותי הגדולה כל הזמן יושבות ורואות אותה באינטרנט .. זה ענק אנחנו יושבות ואז שגילינו שיש איזה משהו בסדרה אנחנו יושבות ואומרות .." OMG!!" "ואאאהה" זה כזה מצחיק!!!!!!
זה פשוט ענק !!

LeAnnDylan

Well-known member
אני?

שם: דילן גיל: 21 לוקיישן: אי שם מעבר לקשת עד איזה פרק ראית? 216 (אל תרביצו לי
) דמות ראשית אהובה: סם דמות משנה אהובה: יהיה בסדר אם אני אגיד אמילי ו\או ג'ן? רע אהוב/ה: מג פרק אהוב מהחודש האחרון: 216 סצנה אהובה מהחודש האחרון: נממ כשהיא מגלה שהיא מתה מסר לאומה: אני שונאת הירוז
תמונה שתעשה לכם את החודש:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

darklighter

New member
למה את שונאת הירוז?../images/Emo190.gif

אם התשובה ב211 אז אל תגלי לי!

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שאמרתי את זה בעקבות פרק 11../images/Emo58.gif

פשוט לא רציתי לספיילר לעדי, הרגו לי את ניקול וניית'ן, שתי הדמויות שהכי אהבתי ותקעו את קייטלין בעתיד
מפיקים טיפשים, שימשיכו לשבות

../images/Emo58.gif

אני אמרתי את זה בגלל שבקושי הראו את ניקי ופיטר כל העונה הזאת והתמקדו יותר מדי בקלייר.. וזה ממש עצוב.. ולא הבנתי למה להרוג את ניקי וניית'ן שהן בין הדמויות האהובות.. ולא להרוג (סופית) את מאיה הזאת.. במלא כל החיים שלה היא רק בוכה..XD ובקשר לקייטלין.. בואי נגיד שאהבתי יותר את פיטר עם סימון (ז"ל..XD) מאשר את פיטר עם קייטלין.. והתסריטאים שובתים לא המפיקים..XD

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה משנה שכולם ישבתו../images/Emo58.gif

קייטלין הייתה כזו סקס
סימון סתם מיותרת. בכלל העונה השניה התחילה רע כשהעיפו לי את זאק והחליפו לי את קנדיס
ולא נתנו זמן מסך לניקול שלי בכלל אבל הייתי אופטימית.. כנראה שלשווא אני יכולה לחשוב על מיליון דמיות שהייתי הורגת הרבה לפני ניקול וניית'ן אני מצידי אפשר להרוג את פיטר וקלייר, לא סובלת את שתי הבכיינים האלה>< ומייקה הקוף הזה ו-ווסט
איייייו למה ליהקו אותו בכלל? בלאכס עונה מגעילה

למעלה