התפקדות דצמבר

../images/Emo58.gif

ואני חשבתי שלא אהבת את העונה רק בגלל שהרגו את ניקי ונייתן..XD סימון לא הייתה מיותרת.. היא הייתה חמודה.. וגם בזכותה פיטר פטרלי נמשך לדארק סייד למשך כמה דקות. (ראי תמונה..XD) אח.. קנדיס קנדיס.. אהבתי אותה.. ביחוד אהבתי את כל הקטעים איתה ועם מייקה המקק הקטן הזה.. XDD ובאמת אפשר להרוג את פיטר.. הוא יותר מדי מעצבן בעונה הזאת.. אהבתי אותו יותר בעונה הקודמת..XD

darklighter

New member
מסכימה רק ש../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פיטר ממש עיצבן בעונה הזו... ולא סבלתי לא את נייתן ולא את ניקי אז טוב שהם מתו... השחקנית של קנדיס עכשיו משחקת בריפר...למרות שאני לא הכי מתה על הדמות שלה שםXD קייטלין מעצבנת בטירוף... ווסט סקס
קלייר סתם כזאת... סימון הייתה מיותרת... אוףףף עדיין מעצבן אותי מה שעשו לאדם שלי
טוב נו, לפחות לסיילר חזרו הכוחות אז עונה 3 נראית מבטיחה...

darklighter

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לפני כמה ימים ראיתי בחדשות הבידור שזאק קווינטו קיבל תפקיד בסרט וזה מקביל לזמן הצילומים של עונה 3 של הירוז מה שאומר שסיילר כמעט לא יהיה

darklighter

New member
../images/Emo45.gifזה די נכון../images/Emo58.gif211../images/Emo190.gif

ולמה קברו את אדם שלי חי

../images/Emo58.gif

ולמה הם רצחו את ניקי?! וכבר נמאס מסאיילר.. כל הקטע איתו כבר מתחיל לחזור על עצמו...XD

Guncrazy

New member
../images/Emo45.gif

דילן מכריחה אותי להסכים כי אין לי כוח לשנות לניק שלה

darklighter

New member
אבל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני לא סובלת את ניקי, השחקנית טובה, אבל הדמות לא מעניינת בשיט! כמה פיצולי אישיות כבר יכולים להיות לה
סיילר זה תמיד טוב כפרעליו

../images/Emo45.gif מסכימה

לעונה הראשונה ההיתי מכורה.. אחר כך זה נהיה פשוט משעמם! די כמו מה שקרה למגרש ביתי לקראת סוף עונה 3.. זה התחיל להיות מפגר.. דיאולוגים חסרי היגיון ושיעמום טוטאלי.. (זה והאובר-שימוש במילה כלבה.. זה מעצבן ["בוקר, טוב, כלבה" .... וואט דה..?, מי מברך אחד השני בוקר טוב ככה?])

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני הכי אוהבת ככהן הולכות לישון והן כזה "goodnight silly" "goodnight billie"

darklighter

New member
מה אבל מגרש ביתי היה בשיאו בעונות 3-4../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

darklighter

New member
לא נכון../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

זה העונות הכי חזקות! וכל הברוקאסים אומרים שזה עונות חלשות בגלל שהם לא מרוצים שלייטון יחד! מה איכפת לי אני נהניתי ועוד חודש יש עונה 5

אני דווקא לא ברוקאס..

למרות שאני חייבת להודות שלוקאס ופייטון לא נראים לי טוב ביחד.. אני לא אוהבת את העונות האלה בעיקר בגלל ... לוקאס! (למרות שאף פעם לא אהבתי אותו.. הוא הדמות הראשית וזה מציק) הרסו את הדמות שלו! נתנו לו משפטים גרועים! הרסו את העלילה! ברררררר ת'כלס.. רק רייצ'ל נשארה נורמלית (למרות שהיא לא החלטית.. בהתחלה היא שנאה את ברוק ואחר כך הן חברות טובות... מה נסגר?) ועוד שאלה של "מה נסגר?" - מה נסגר עם ברוק? היא לא הייתה בהריון?

מסכים איתך..

ובקשר לרייצ'ל.. זה לא שהיא שנאה את ברוק או משו.. היא פשוט ביצ'ית..XDD וברוק לא הייתה בהיריון.. בתחילת העונה חשבו שהיא בהיריון ואז היא ללוקאס שהיא לא..XD והבעיה עם לוקאס ופייטון.. זה שהם יותר מדי דומים חיצוניית.. כאילו הוא נראה כמו אח שלה..XDDD

למעלה