McWeekend Thingy

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifוויכוח וויכוח וויכוח../images/Emo70.gif

שנים לא דיברנו במסן|! אנחנו צריכות לדבר

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo12.gif את מכירה את דוד??

אמג יווואוו הוא שבר לי אתמול את הלב שהוא עמד והקואצ'ר הזה מאחוריו מסתכל עליו ופתאום הוא התחיל לבכות
בכיתי איתו!! יווו

Maddie

New member
כה, הוא היה בבצפר שלי היום../images/Emo185.gif

הוא חמודיישן^^ זה מלפני שנה
הוא אקס של חברה טובה שלי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo6.gif הציטוט האחרון..

sweet shir

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo33.gif סופשבוע נעים! D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: THNL כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Crawling - Linkin Park Bohemian Rhapsody - Queen Nine In The Afternoon - PATD כי חרשו לו את מוות והוא שיר שממש נדבק בראש >< Dear Maria - All Time Low נפלת חזק - איפה ילד. למישהי יש את השיר הזה?!?! למי שכן, באמאשלי שתעלה לי
הלהקה המגניבה של השבוע: פאניק, קווין, לינקין פארק, מקפליי, סאמת'ינג קורפורייט, אול טיים לואו וקיוט איז וואט ווי איים פור. ממש מעט להקות, הא?
אלבום שחרשתן עליו: A Fever You Can't Sweat Out - PATD כ"כ. אלבום מעולה!!! אחח, הנוסטגליות
חבל שהם ממש ירדו ברמה
קליפ שעשה לכן את זה: The Great Escape - BLG הזמר כ"כ מתוק!
Nine In The Afternoon - PATD רק כי חרשו עליו. ~~~ הסרטון מקפליי הכי מושלם בעולם. פאד.
6 Stages of Love: http://youtube.com/watch?v=iGgj7jE3Oi4 עאעאעעע גאד. ~נמסה~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית: המחיר לתהילה - יציאה מהארון בערוץ E! ~משהו כזה~, בובות, קייל XY, ואחת שיודעת. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים ומחזור. משהו ששימח: השער בראש 1 D: משהו שהעציב: -- ציטוטיה: (R) U.V says: כואב לי בידיים. ממש כאילו ממש כואב. |אוף| *naf(pi)שירD: says: למה? >: *naf(pi)שירD: says: אמרתי לך כבר אין ספור פעמים יובלי, מותק, יש גבול לאוננות! *naf(pi)שירD: says: אני יודעת שיש לך יצרים, אבל באמת יובל, יש גבול! (R) U.V says: יופי שאמרת! יש דברים שקל להגיד אבל קשה לקיים! מה לעשות?! *naf(pi)שירD: says: יש עוד הנאות בחיים!! (R) U.V says: אני לא יכולה... לא נכון! את לא תביני אותי בחיים!!!!!!11111111111111 (R) U.V says: |חותך2| *naf(pi)שירD: says: אני לא אבין? ממה שאני יודעת יש לנו אותם חלקים באוטונומיה... *naf(pi)שירD: says: אלא אם שכתבת "קשה לקיים" זה היה תרתי משמע. . . *naf(pi)שירD: says: וואי זה ממש עצוב XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iStav (8) says: כה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג iStav (8) says: אז למה אנחנו צוחקות? iStav (8) says: בואי נבכה! |בוהו| *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אנחנו כלבות XDDDDDDD *naf(pi)שירD: says: מקביצ'ס ftw!!!!1 iStav (8) says: אהההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: דראקו3> *naf(pi)שירD: says: אני נוראאאא אוהבת את דראקוש3> *naf(pi)שירD: says: על הארי אני לא כ"כ מתה
ניצן says: חחחחחחחחחחח את לא אוהבת את הארי?! זה כמו שמישהו שמאוהב בהכי גאים שיש יגיד שהוא לא מת על בריאן וג'סטיןXD *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר מזה, זה כאילו שמישהו רואה הכי גאים שיש יגיד שהוא הומופוב
*naf(pi)שירD: says: וכאילו צופה אדוק ומכור לסדרהXDDDDDDDDD iStav (8)(@) says: בואי מכות בואי@%@^$^$@^$@ *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה יא כונפההההה *naf(pi)שירD: says: יא מכוערתת 5$#^%$63 @%3532 אני אביא את אברילוששששששששש היא תחטיף לך כאפה @^%#@$#% iStav (8)(@) says: יאללללללללללללללללללללללה *naf(pi)שירD: says: אני אחתוך לך את הפטמות עם קאטר קאץ קאץ iStav (8)(@) says: נראה אותך^$^$#^@^642 יש לי חגורה ורודה%$$^#@#36 *naf(pi)שירD: says: ^$#@^@%#@%@ iStav (8)(@) says: #&^#%&**&#&*#* *naf(pi)שירD: says: אני אשמיע לך בפול ווליום עידן יניב#@%^$#@^@!^12 *naf(pi)שירD: says: ויובל המבולבל$#@^%#@^@5 *naf(pi)שירD: says: ויניב המגניב@^%@$^#@$&%&^$&^$%86 iStav (8)(@) says: קטן עליי יש לי אחות בת 4^#%&&@&@^^$@^$@@$^ *naf(pi)שירD: says: לי יש אח בן 7 חודשים2^@$^@#%@%32 ואח בן 8 5#@^%#@^%!#% *naf(pi)שירD: says: הוא כל הזמן מפליץ ותוקע גרעפסים#@^#@%#^%@^ iStav (8)(@) says: אני יביא לך מתנה את הדיסק של רוני בלי פתק החלפה%@^@$^^@^$^@$ *naf(pi)שירD: says: אז שהוא תקע גרעפס בפעם האחרונה צעקתי לו "אני לא שומעת יש פה חלון" @^%#@%#% iStav (8)(@) says: יש לי אח שמלמד אותי כדור יד$%T^@@@&&@@&@& *naf(pi)שירD: says: יש לי אח ששומע מיקה @^^$$#@^#@ iStav (8)(@) says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav (8)(@) says: יש לי אמא#!%@%^$!$^^!#$!^!^5 *naf(pi)שירD: says: גם לי ישT$@^$@^$#&%& iStav (8)(@) says: יש לי אבא^$##^$^@$@^$&@@&%%#&#&% *naf(pi)שירD: says: גם לי יש #@$^$#@^#$%^ האהא אין יור פייס !@%$@$#^%$#@^ iStav (8)(@) says: יש לי סבתא פולניה@%^$@^$@^$^@^$^@$ *naf(pi)שירD: says: גם לי יש @$^@$#^@^@#^ *naf(pi)שירD: says: (ברצינותXDDDD) iStav (8)(@) says: יש לי סבא שמנתק את הטלפון בלי להגיד ביי@%@^$^^$^!$^$@!^@$ *naf(pi)שירD: says: יש לי סבא שבכלל לא יודע מה זה לנתק #@^#@^@%^#@ *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם XDDDDDDDDD iStav (8)(@) says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav (8)(@) says: וואי אנחנו אמורות לריב! iStav (8)(@) says: אני מזה גרועה בזה XDDD
"Take off your clothes." "Hello to you too." "Yeah, hi, strip."​
יובי: "היא מקבלת פיצויים מהמדינה או משו...?"
*naf(pi)שירD: says: למגמת מוזיקה היה ביום שני ערב ארץ ישראלי שכזה, אז הם עשו לקט של הקטעים הכי טובים במשך שעה ביום רביעי. הייתה מישהי ששרה שנראית ממש מוכת גורל חחחחחחחחחחחחחחח ממש אבל. ואיך קוראים לה? ריתנה ניסים ונפלאות. *naf(pi)שירD: says: נשבעת לךXDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(pi)שירD: says: פאקינג *ריתנה ניסים ונפלאות*!!!!!!!! *naf(pi)שירD: says: iStav (8)(@) says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav (8)(@) says: מעכשיו קוראים לי *naf(pi)שירD: says: ריתנה ניסים ונפלאות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav (8)(@) says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם iStav (8)(@) says: וואי מה זה השם הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא ממש מכוערת וכאפה? *naf(pi)שירD: says: כן. אבל מממממממממממממש

sweet shir

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo33.gif המשך, כי תפוז זבל ><

כן. אבל מממממממממממממש מכוערת וכאפה. כאילו *ממש* מוכת גורל. ~אני משנה את השם של סתיו~ ריתנה ניסים ונפלאות says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה מסכנה חחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני מסכנה *naf(pi)שירD: says: אגב: ריתנה ניסים ונפלאות says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה מסכנה חחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ריתנה ניסים ונפלאות says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: "ריתנה ניסים ונפלאות איז רייטינג אה מסג'" *naf(pi)שירD: says: XDDDDDDDDD עכשיו גיליתי שהשם שלה זה רינתינה ניסים ונפלאות. לא נורא D: מתנגן בראש / בפלייליסט: אמטיוי2. עכשיו יש ד'ה גרייט אסקייפ D: יש עוד, אבל אין לי כוח לכתוב חחחחח התמונה הכי חמה: ~אקראית~ אז נשים עוד תמונה אקראית D: אוי, ונזכרתי בעוד שיר השבוע: This Is The New Shit - Marylin Manson

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDD

ריתנה ניסים ונפלאות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD yeah. hi. strip DDDDDDDDDDD=

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים קורעים
אנחנו כבר לא מדברות כמעט, וזה בגללי ]]; 3333>

Maddie

New member
השיר של מרלין../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

אני כ"כ מתה עליו!

Yu vi

New member
שירוש../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

פאניק כלכך איכזבו. אני עדיין ממליצה לך לא לשמוע תדיסק החדש כי זה עוד יותר יאכזב אותך X: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ה'ריב' שלך ושל סתיו XDDDDDDDDDDDD מפגרות.
בואי נתפלל יחדיו שהמסן יישאר נורמלי כמו שהוא ושימשיך לשלוח הודעות ולא ייתפגר כמו שהוא היה ביומיים האחרונים. )-: |חותך2| א א מ ן . לאבייייייייה בייייייצ'
333>

sweet shir

New member
כן, גם מישהי בכיתה שלי אמרה שהאלבום ממש גרוע

:/ אבל אני אשמע בכל אופן, אני חייבת. חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
<: זו תהיה הנחמה החדשה שלנו XDDDDDDD לאביו בחזרה33333333333>

למעלה