שלייי D: ../images/Emo9.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: הרבה XD אובסלי בעיקר ~או ההעצלנות~ כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : KT Tunstall - 04 - Suddenly I See Baby, It's Fact איזה שיר חמוד
Beatles - This Boy Beatles - Twist and Shout The Beatles - Drive My Car
זה שיר פשוט מדבק ><" Linking Park - Faint Lincoln Park - Somewhere I Belong Lincoln Park - Numb וכל שיר אפשרי של הביצ' בויז ><" |ליאה| הלהקה המגניבה של השבוע: ביצ' בויז D: אלבום שחרשתן עליו: לא משהו מסויים ... קליפ שעשה לכן את זה:
http://youtube.com/watch?v=iGgj7jE3Oi4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש, אנטומיה של גריי, סמולוויל, ג'קאס משהו שהכעיס אתכם השבוע: הוא טס !@#$#&^&^^%$@#@ המורה לאנגלית ! משהו ששימח: צ'רלי היה ממש כיף D: משהו שהעציב: אחותי
ציטוטיה: 1. איך העולם רואה אותי? דונט וואיק מי אפ – כן כן של מק ><" 2. איך אני רואה את החברים שלי? אי נאבר גרו אפ – פיטר פן 3. האם יהיו לי חיים מאושרים? סיקרט סמייל 4. העצה שאני מממליץ לחברים ?פאן פאן פאן
5. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? צ'יל אין דה איוונינג - V 6. ובהלוויה שלי? אנג'ל 7. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? עתיד מתוק – משינה 8. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? סטורי אוף אה לונלי גאי – בלינק 182 9. בתור מה אנשים יזכרו אותי? מיי סוויט לורד – ביטלס 10. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נטינג אלס מדאר – מטליקה :X 11. איך תהיה השנה הזו? אימג'ן 12. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? גוד נייט – מקפלי XD 13. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? TOO BAD 14. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? טיים אפטר טיים – גוד שרלוט 15. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? פריי מי – פו פייטרס 16. מה אני אעשה מחר? ליב פואראוור 17. מה מרגיז אותי? שאד אפ – סימפל 18. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? בוא הנה מיד ! – ילדים סורגים XD 19. מה אני הכי שונא\ת? מי אנד מיסטר ג'ונס **שיעור אנגלית, סופר משעמם אז קבלו מה עושים ילדי הכיתה : אור - צובעת ומציירת, עוד שנייה נרדמת. ~חהחה אני לא הכרית~ אופיר - מתעסק במה שדרור עושה, ובפיסת טישו שהוא פותח ומקפל מחדש. ~אל תשאלו אותי, אני הייתי בשוק בדיוק בצורה שלכם~ דרור - חשה שבט אינדיאני ומנסה להעביר לי מסרים עם הידיים ופרצופים. ~|מפגר|~ טל - פותח דיון עם המורה, "מה קשור הצרעה ליין קידוש ??!" הוא : "היא לא ! את שאלת מה יין יכול לסמן". "ווארי נעים פה". מאחר לשיעור כי הוא 'התייעץ עם היועצת' ~מחוכם~ טל אחר – מסמס, מקשקש על דף למוות ואוכל את הפקק של העט עד שנשאר גוש פלסטיק כחול ומלא ריר. ~באמת שעם לא הייתי רואה שהוא לעס את הפקק קודם לא הייתי מזהה אותו~ חן – צובעת במרקר סגול ומראה לדר את היצירה שלה. ~ישר לגלריית אומנות !~ עדי – מדברת עם דר ומתנדנדת בחוסר מעשה. ~זהירות לא ליפול~ דר – מדברת עם עדי על פוקימון (OO" ?) משחקת עם השיער שלה ולועסת מסטיק. עושה את הדבר האהוב עליה ומתקנת את ג'קלין (המורה). "איזה חמוד ג'סטין !!" על זה שספרתי לה שקוראים לו גם סאנשיין XD ~המורה כל הזמן אמרה סאנשיין~ אמיר ר. – מנקה את הלכלוך שלו מתחת לציפורנים. ~ניצול מרבי של השיעור~ נופר – פולטת מים על הרצפה מרוב צחוק. מנסה להסביר לרותם משהו שהיא כתבה. ~את אחר כך מנקה את מה שפלטת ? איכ~ רותם – מתכתבת עם נופר בזמן שהיא צוחקת ממה שהיא כותבת. ~מלבב~ רוי (AKA דודה שלי זאת יעל מהישרדות היא הולכת להיות אמא של התינוק של נעם !!)– הורס את הקלסר שלו עם סרגל ומאיים שהוא ירביץ לי. אביתר - דופק על השולחן ומתלונן, ומאיים : "עם אתה עושה ככה עוד פעם אני שובר לך את האצבע". ~מפחיד מאוד.~ רחלי – ישנה כרגיל. מפתחת דיון עם המורה אחרי שהתעוררה ~נדיר~ "מי הרג את הצרעה ?" היא : "דה קילר !" ~המספר הרג אותה, ולא הוא לא רוצח~ נטלי – צוחקת עם דור, מרביצה לו, יורדת עליו על זה שהוא מצרי ~כל השיעור זה ירידות על המוצע של האנשים, מאוד בוגר~. דור – יוצא מהכיתה בגלל הפרעה, מחקה את ג'קלין ואומר שהיא מפגרת. איחר לשיעור. ~כל הכבוד~ אמיר – מסמס\ משחק מאחורי המחברת. ~כולם משועממים רצח, מה לא הבנתם ?~ ספיר – אוכלת את הכרטיס עזרה שקיבלנו על זה שאנחנו יודעים לעשות החייאה. מדברת עם תומר ומסמסת. ~בתאבון~ תומר - אומרת לספיר מה לכתוב ב SMS, צובעת במרקר את הציפורניים שלה. ~הסגול הזה 100מם~ ניב מ. – מאחר לשיעור, עושה בוחן. ~אין לי הערה. תמותו
~ אבירם – מנסה להסביר למורה למה אין לו ספר – "בא גנב איך שקניתי את הספר ואמר : "תביא את הספר !" הבאתי לו את הספר, ומאז אין לי ספר ..." מעביר לטל (שנמצא בקצה השני של הכיתה) את המחברת דרך כל האנשים בכיתה, בא באיחור מכיוון שנעלו אותו בשירותים. עושה קולות של גמל. "יורד לו דם מהשפה". **דור : "איך אתה יודע ??" אבירם : "עם הייתה בלוב הייתה יודע !" – הוא לובי "הייתי במצרים, חם שם, עכשיו אני מבין למה נמס לך המוח, רכבתי על גמל אז לקח לי זמן להגיע לשיעור" - הסבר למה הוא איחר לשיעור ><" **המורה למתמטיקה : "יש לך X בריבוע" ילד : "יש לי גיגס בריבוע ? יענו שני גגסים ?" **אבא של אור: "למה את לא אומרת כלום על האור ?" אור : "אני כן ! הסתכלתי לשם, ראיתי אור, ואמרתי: "היי, אור !"" מתנגן בראש / בפלייליסט:Lincoln Park - I try So Hard התמונה הכי חמה: באמת הכי חם