שירשורי הופעות

../images/Emo116.gifשירשורי הופעות../images/Emo116.gif

איפה שלא הייתם.. מה שלא עשיתם... שתפונו! ולמי שיצא הערב.. הפרק המלא של השיר שלנו ששודר היום עלה בפליקס! תתחראו!

היה מתיש (הופעה במעלות)

אבל טוב שהיה. פרצופים, חיוכים, חיבוקים... הדס, אני לא יודע אם יצא לך לקרוא אבל באמת עשית לי את ההופעה. טל- המגע שמרגש אותי, החיוך שכובש אותי, החיבוק שמחבר אותי. תודה לך מותק על הכל. עד כאן להפעם, עמרי.
. נ.ב ההופעה עצמה הייתה די רגילה, אבל נחמדה. פליילסט : מחפש תשובה תעזור לי גנבה הזמן שלך ליפול אם כבר עידן האלוהים יובגטו אינטרמת ג'קי אלה עוד ארון אחד לא קל

פלייליסט סבבה לגמרי../images/Emo45.gif הפלייליסט של רוק"צ

התחילו עם גנבה. אחר כך כל הסיפור. אחר כך עוד ארון. וסיימו עם סמי. זה כל השירים שהמארגנים שמו ברקע בין ההופעות. כנראה גם הם הרגישו בחסרונם של היהודים
אגב הפלייליסט של מעלות נשמע סבבה לגמרי. 13 שירים,עידן האלוהים,לא קל,מחפש תשובה,בהחלט מכובד
האמת חשבתי שהם יעשו 8-9 שירים,שיחקו אותה
הייתי בא לנתיבות אבל כולי גמור מהרוק"צ הזה. הייתם חסרים עומרי. האנשים היחידים שראיתי מהפורום היו סטיבן,אלמוג,גל נעם(מהרשמי) ואחות של שעוכ

חחח עזבי הייתי קצת מסטול מעייפות...

קצת הרבה אפילו. לא יודע איך היה לי כוח בכלל להכנס לפורום. בכל מקרה היה ממש סבבה איתך ועם חברייך המצחיקים מראש הע' סורי שלא יצא לי להגיד לך שלום

היי כבר אמרתי לך שלא הייתי בכושר!

לפני רוק עצמאות שבוע וחצי לא הייתי בהופעה! וגם ההיא הייתה רגועה יחסית(שליחי הבלוז מנגנים פינק פלויד) איך בכלליות יש לי כוח? מבחינתי להופעות צריך 3 דברים מרכזיים 1)מצב רוח 2)כסף 3)כוח אם אחד מהם חסר אני לא הולך להופעה. וכוח בדרך כלל יש לי. אתמול לנתיבות אזלו לי הכוחות(גם התייחבתי ללכת לעל האש אצל חברים של המשפחה בצהריים כך שיצא שישנתי רק שעתיים) טוב אעצור כאן לפני שתגידי שוב שאני משוגע

Dug E

New member
אלמוג../images/Emo7.gif

באסה שלא ראיתי אותך ברוקצ.. בבוקר ג'וש אמר לי שאת שם ומן הסתם כבר היה מאוחר מידי

Dug E

New member
אני מבר על כמה שהתבאסתי לא לראות

אותך ואת עונה לי על ג'וש
.

ella42

New member
היהודים היו כל כך חסרים ברוק"צ!!!!

כל הלילה בכתי שהיהודים לא היו, אין רוק"ע בלי היהודים !!! למרות זאת נהנתי בהופעה של אביב שהיה כל כך טוב. ובברי סחרוף שהוא תמיד מלך אין מה להגיד. אם ההופעה של היהודים לא הייתה תקועה באיזה חור ... הייתי הולכת!

אוחנה:

חוויות מההופעה בטיזי. אה.. מעלות תרשיחא... היה אחלה :) חוץ מזה שלא היה כל כך סאונד [שזה דבר דיי נחוץ בהופעה...] ושמעולם לא דימיינתי שקבוצת ילדות בנות 5 בחוג התעמלות אומנותית יחממו את היהודים אבל מילא... כל עוד זה שיעשע... והזמר הזה מרוסיה באהבה... שבר אותי... טוב: ספיר- מזל טוב על סיומו של במלווה והיותך נהגת חופשיה, לכל שאר האוכלוסיה שהיו - אני אוהבת אפילו שלא הראתי את זה כל כך בהופעה. הכוונה לאלה שאני אוהבת... נו. לא משנה... השעה השעה... תודה לעמרי החתיך עולם
, שהסיע אותי בדרך המהירה והנוחה... ובנוסף להכל לא שכח לתדלק בדרך.... צ'או אמיגוס
ליה טוב... נתראה בשמחות

שחוררר

New member
היה

וזהו. קיצצו לנו בהופעה בגלל שלא היה זמן. 3 שירים. עוד ארון אחד אל תדאג השמיים הגבול ערב מאכזב, איך זה שדברים תמיד לא יקרו כמו שאתה מצפה שהם יקרו? בהמשך השבוע נעלה את ההופעה. לילה טוב. חג שמח.

הופעה במעלות. ../images/Emo9.gif

כל כך נהניתי בהופעה עצמה, למרות שהיא הייתה רגילה. חוץ מזה שהיה חרא, אבל חרא סאונד. טיטי באה אליי בג'קי, הסתכלה עליי, ופשוט תפסה לי את הידיים, והרגשתי כל כך כמו בהופעות של פעם. אחר כך דיברתי עם טיטי [וואי כמה סיפרתי את זה, אני מצטערת
] והיא אמרה לי תודה על המכתב והתמונות שהבאתי לה, אני : "דרך אגב, את כל התמונות אני צילמתי." אורית : "אה באמת? אחלה תמונות." אני : "תודה." אורית : "אולי עוד נסדר לך כרטיס צלם." אני : :O אורית : "קראתי אצלך בסוף [היא התכוונה לחתימה] משהו בקשר לכרטיס צלם.. הגיע הזמן לא? אני : "מה את רצינית?" אורית : "כן, אני אדבר עם ק, מה, יש לך אחלה תמונות.." אני : "אני אשמח :O" בקיצור, אם זה באמת יקרה, אני אהיה הכי מאושרת ביקום. ותודה כמובן לאנשים שתמיד כיף לראות אותם. יפית, אני מרגישה שאת מרגישה קצת יותר טוב
, עמרי, אווחנה, טלצ'ו |לב, נעמה
, שיצי
, גל יודה, עדי וגילי התגעגעתי אליכן! וזמי, אני אוהבת אותך
. בקשר לתמונות, אין תמונות משהו. גם נגמרה לי הבטרייה. אז באמת שאל תצפו. אם יהיה לי כוח אני יעלה עכשיו, ועוד יש כמה תמונות שצילמתי במצלמה של זמי. אז יאללה, לילה.

למעלה