שירשורי הופעות

SNUFKI

New member
יום העצמאות שמיייח!:)

רוק"צ בראשל"צ האמת, שנים קודמות היה הרבה יותר טוב! אבל היה נחמד אנשים טובים וכאלה תיכננתי ללכת היום לנתיבות א-ב-ל כל הלילה היו קסמים אז נראה לי מפחיד בסוף נלך לגיאדמק חחחח

../images/Emo198.gifמעלות-תרחישא../images/Emo198.gif../images/Emo166.gif

טוב, היה ממש מצחיק! הדרך לשם (טוב שזה לא בלבנון), עם כל הקירות מוות והכפרים הערביים. הפרצה בגדר (כל הקרדיט להדס), הכניסה ל"מתחם אמנים" או מה שזה לא היה, המעבר דרך הבמה לשטח VIP. [ואחרי כל המאמצים האלו, פתאום ענבר באה, קופצת מעל הגדר וזהו
] ההופעה עצמה הייתה יכולה להיות מעולה אם לא היה סאונד כ-זה גרוע.. אבל לא קל היה מדהים לגמרי. אורית נראתה שכבר ממש קשה לה.. אבל תום, היה מלך! אחרי ההופעה שקעתי בשיחות עם יהב שקצת פספתי את כל השאר.. אבל לא נורא, לפחות קיבלתי מקלות
(שעדיין לי מושג מה לעשות איתם..חח). והאנשים, עשו לי את הערב.
נ.ב- שאלה: כשטועים בדרך באמצע הלילה, לאן עדיף להגיע?. לחוף תל ברוך , או לאמצע כפר ערבי בטיזי..? נ.ב2- נדב, בת אל ומלי.. אני ממש ממש מצטערת :\

היה

היה נחמד. מעלות חזרה לחיפה, קצת עם ולדמן ו-וולף אוכל הביתה:) ספירי(או אלמוג?!)-מזל טוב!אני אוהבת אותך. עמרי-תודה על כל רגע וחיוך.באמת שאין כמוך. זמי-נשמאמי שלי.רק את מבינה..אני אוהבת אותך. תודה למי שהיה הערב.וגל-יודה-תודה על הדרך חזור והכל.ישלך אבא מלך

jointstriker

New member
לא יודע למה אני טורח לשאול כי אני כבר לא ממש

כי אני כבר לא ממש שומע היהודים.......אבל לא אמרו שהדיסק אמור לצאת באפריל?

נשמת

New member
אם אני לא טועה

הוא ייצא לקראת הלידה של אורית, שזה אומר מתישהו סמוך לסוף החודשיים הקרובים... בע"ה מי שעמד בגדר לדבר עם תום ויודע אחרת, תעדכנו בבקשה

הולצ

New member
רק מאילוצים

גררו אותי להופעה של סינרגיה $%^%$&^%^6 בהוד השרון.. נוו לא נורא.. יום מאחר כך הילכתי להופעות של גאידמק.. שורה שלישית.. היה נהדר.. חג שמח!!

izzys

New member
מעלות-תרשיחא ../images/Emo122.gif

סאונד מבאס, חוץ מזה בסה"כ היה נחמד.. נתראה בשמחות.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifהחור של החורים.

אבל החיוך. אוי, החיוך.
"רק המבט שלך..." (אגב, הסאונד? על הפנים.
)

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif"בהמה אדומה"../images/Emo11.gif

שקט שיהיה שם באיזור סרטי ערוץ הילדים (
)

למעלה