שירשורי הופעות

little WhiSper

New member
וואי וואי

מועדון עם מלא מהשכבה. איייייייף חיכינו 3 שעות!!!!! בצפיפות שואתית מטורפת דחיפות ומה לא... אה, וערסים. ובסוף נכנסנו רק לחצי מסיבה שגם שם היה צפוף ודחפו מלא. חוצמזה היה קצת נחמד. לא שווה אתזה. ואני עכשיו 26 וחצי שעות ערה ורעבה טילים. דיר באלק, אם הם לא דופקים היום הופעה טובה בנתיבות, וכל הסבל של המסיבה היה לשווא, אנ'לא יודעת מה אני עושה....

מתנות

New member
"מכאן עד אלוהים תהום."

ההופעה?... היו כל מיני פשלות קטנות, המון בעיות סאונד, ובכל זאת היה בה משהו.. מאיר. (גם עם הקהל המעפן וגם אחרי כל מיני הופעות מוזרות ומשונות... אבל התרגלנו) בעיקר האחרי היה טוב.
עדי ועידו- תודה על הכל, הצלתם לנו את החיים. ועידו, אתה מלך. אם זה איתך, אני מוכנה להתבלבל שוב בתוך כפר ערבי.
עמרי- אני לא יודעת איך אתה עושה את זה, מרגיע בכל פעם מחדש. אבל תמשיך. אני פשוט אוהבת אותך. יפית- "לפעמים מתפרקת בלי כוח לדחוף את עצמי אל החוף.." אל תשכחי. יאללה, יש כמה תמונות.

מתנות

New member
מדהימה אחת... ../images/Emo24.gif

תמיד את מוצאת אותי ביום העצמאות... אהבתי את המסורת.

נשמת

New member
../images/Emo23.gif

לעולם לא תביני מה זה להגיע להופעה ופתאום לראות אותך מבלי לדעת שתהיי. אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין דרך להסביר. רק לחבק אותך, חזק.

אני עדיין לא מאמין שנסעתי עד מעלות!

טוב, הופעה סטנדרטית לגמרי, בלי יותר מדי הפתעות. היו שם את כל הגורמים כדי שתהיה הופעה מעפנה - קהל גרוע, סאונד מזעזע וחלש אבל למרות הכל היה ממש נחמד... אני חושב שבמקרה הזה האנשים עשו את ההופעה (וגם המפגש עם הלהקה אחרי ההופעה). היה משעשע להתפלח לאזור הVIP - דרך חור בגדר, מעבר לחדר של הלהקה, מעל הבמה עם הרקדניות וישר למתחם הVIP! אחרי ההופעה הלכנו לאיבוד בתוך כפר ערבי ונאצלנו לשאול איזה שייח' איך יוצאים משם! אבל סוף טוב הכל טוב... בקיצור, היה נחמד ביותר והיה כיף לראות שוב את כולם. חג שמח!!!

Z A M i

New member
מעלות..

היה בסדר כזה.. צולע משהו.. סאונד דיי חרא, וקהל מעאפן ברמות.. אבל ההופעה הייתה פסדר אחרי הכל.

ליאןןן

New member
סה"כ היה ערב די נחמד..

מוש היה פשוט מלך
, עשה לי את הערב. בלי ההופעה הזאת היה די מעפן. אינפקציה היו בסדר. שייגעצ היו נחמדים. סינרגיה היו כלכך גרועים שזה מפחיד. מזל שהיו אנשים מסביב שכיפרו קצת על המצב. [יונצ', אני חייבת להגיד שכולי התמרמרתי על כך שתומר היה פה ואת לא :(]

למעלה