ל"ג בעומר

../images/Emo117.gif ל"ג בעומר ../images/Emo117.gif

שבת שלום, חתיכים וחתיכות ! איפה עושים את ל"ג? עם מי? מה מתוכנן ללילה? מסר לאומה - לעונים אחרי: איפה עשיתם? עם מי? איך היה? מסר לאומה- מוזמנים לשרשר לפה חוויות, תמונות וכד'
ל"ג שמח

אש אש מדורה...

איפה עושים את ל"ג?מחר עם חברים בקיבוץ ליד או במושב עם מי?חברים מה מתוכנן ללילה?שתייה-והמון (אבל אני לא יכולה לשתות :(),על האש (אני צמחונית) וחגיגת ל"ג בעומר ליד המדורה +יומולדת לידיד שלי מסר לאומה -תתפרעו בל"ג בעומר,אבל תיזהרו לא להישרף.

The Kinslayer

New member
התפלאתי שאין השנה מדורה לפורום.../images/Emo4.gif

איפה עושים את ל"ג? ניצנים. עם מי? כל הקולים מהבצפר. מה מתוכנן ללילה? אלכוהול ומדורה. מסר לאומה - "אם אין אני לי, מי לי
"
, או: אל תדרשו ממני לחשוב על משהו מפוצץ.

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gifשבת שלום!

איפה עושים את ל"ג? מרכז ראשון, איפשהו=] עם מי?חברים וחבר'ה של נוער לנוער מה מתוכנן ללילה?אלכוהולללל, אוכל, גיטרה, בטוח בטוח שבאסה חחח מסר לאומה -אל תסמכו על אנשים... אין מצב לצאת מורווח

בוו!נוו סתם.

איפה עושים את ל"ג?בשכונה =\ עם מי?עם החבר'ה מהכיתה והשכבה מה מתוכנן ללילה?אממ..אלכוהול,בעיקר בירה..אבל אם לא נחשוב על משהו
וסיגריות(סיגריות אצל חלק,מה שבטוח לא אני) מסר לאומה -

תני לי דקה להתרגל אליך שוב

איפה עושים את ל"ג? חופ באר טוביה
עם מי? כל החבריה מה מתוכנן ללילה? פוייקה, אלכוהול, ושחיה בעירום כמובן. מסר לאומה - אם, אם רק, ורק אם נרצה נהיה פה גם מחר.

mooshki

New member
../images/Emo116.gif

על האש עם חברים הולך להיות די מעפן, אבל ככה זה כשחיים בחור
וכשעושים החלטות מטופשות... מסר לאומה: א-ל תשרפו פלסטיק

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif אש אש מדורה תחתונים של בחורה

איפה עושים את ל"ג? חברה עם מי? הלהקת מחול שלנו מה מתוכנן ללילה? סתם, עלהאש מסר לאומה - רק מרגול תביא שלום

ella42

New member
בעעע מרגול!

איפה עושים את ל"ג? בבית כלשהו עם מי? חברים מה מתוכנן ללילה? אוכל,אוכל ואוכל! מסר לאומה - בבוקר שצריך לכבות את המדורה, אל תלכו על הגחלים עם נעלים שאתם צריכים! תנו לבנים להשתין על המדורה.

Dug E

New member
../images/Emo167.gif../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

איפה עושים את ל"ג? אילת עם מי? יוסי,מאיר,רותם,ג'ניה,חן והדס מה מתוכנן ללילה? לילה בלי מלון אבל יש אוהלים
נתנחל באיזו מדורה של מקומיים. מסר לאומה - אל תלכו לאילת בלי מלון.

bazmaster

New member
קבביזם לשלטון!

איפה עושים את ל"ג?נקפוץ פה לאזור הירדן נשב על החצבני כנראה עם מי?חברים... מה מתוכנן ללילה?מה לא (לאדע חחח) מסר לאומה - תזהרו כשאתם מכבים את המדורה עם הרבה מים מדלי...פעם עלה לי גל גחלים על הרגל..לא נעים חחח

bazmaster

New member
חחח היה אחד ההזויים

בסוף נסענו לנחל הקיבוצים כי התעצלנו לעלות לרמה...בע...פעם הבאה היה ממש מוזר חחח בהתחלה ניסינו להזיז סלע כדי שנוכל להכניס את המכוניות כי לא הייתה תאורה מן הסתם אז זה היה מבצע ממש ממש גדול חחחח הצלחנו להכניס איכשהו פיאט אונו של אחד מאיתנו מאחורי הסלעים, ואז תיכננו לקשור לה חבל ולגרור את הסלע ומאיפה נשיג חבל? מצאנו טרזן שמישהו קשר על אחד העצים אבל זה גבוה! אז נתלנו 4 אנשים על החלבל כדי להוריד אותו חחחח בסוף עוד חבר הגיע והיה לי חבל באוטו אז השתמשנו בו וכשהאוטו גורר את הסלע, החבל עבר מתחת לסלע, נתפס לי בסנדל, והתחלתי להגרר אחרי האוטו חח אני כזה רגל אחת מתוחה עם האוטו ויד אני מחזיק את הסלע חחחחחחחח היו מלא שטויות אני לא אתחיל לחפור
הא חח והיה קטע שהלחנו לטייל במעלה בנחל, ואחנו הולכים במים, מגיעים בערך עד למותניים, פתאום אני רואה מישהו צולל חחחחח עם שנורקל!!!! לידינו, בלי לראות אותנו חחחח הוא עם הגב רק מחוץ למים חחחחחחחח קבלו קצת תמונות בלאט

הולצ

New member
מה אני עושה ערה בשבת בבוקר?

לא משנה. הממ.. איפה עושים את ל"ג? בשכונה עם מי? בעיקרון על האש עם חברות בלבד בלי אלכוהול ובלי בנים :S מקסימום בחורילות P: [סתם.. לא יפה מצדי :] מה מתוכנן ללילה? לטייל בין כל המדורות בשכונה, קצת גיטרה, קצת אלכוהול, המון צחוקים D: מסר לאומה - אופטימיות -כן- משתלמת! :)) ד"א.. איך מעלים פה תמונות? O:

../images/Emo117.gif

איפה עושים את ל"ג? בקיבוץ עם מי? עם הילדים
מה מתוכנן ללילה? יש הצגה שאנחנו עובדים עליה מלא זמן, ואז הולכים למדורה.. וויפי היי(לא) מסר לאומה - תשתדלו לא לשרוף יערות

טוב נו..

בשיא הספונטניות ארגנו מדורה בחצי שעה. לעונים אחרי: איפה עשיתם? קיבוץ עם מי? חברים איך היה? מעולה, הייתי צריכה את זה. מסר לאומה- אין כמו חברים. תמונה

למעלה