ל"ג בעומר

eliavtu

New member
קריית שמונה בליגת העל!

זו עוד חגיגה לכבוד ל"ג בעומר.. :) שנה הבאה בית"ר וכל הגדולות פה, בחיי שאני לא קולט איפה עשיתם? פה, בירדן
עם מי? אממ.. השנה היינו רק 5, כי אנשים מתעפננים* עם הזמן.. איך היה? אממ.. דווקא בגלל שהיינו קצת, זה הפך את זה למיוחד כזה ובאמת שהיה אחלה.. מסר לאומה- טוב יש כמה: - לזרוק דאורדורנט לתוך המדורה זה מאוד לא חכם <עד עכשיו אני לא יודע מאיפה הגיע הדאורדורנט הזה, ולמה בכלל הוא נזרק לשם, לא ברור.. אבל את הבום הזה אנ'לא אשכח, זה בטוח.> - לעשות מדורה כשיש מוסיקה בצד זה ממש נחמד, גם אם זה גורם לך לצרוח מכל הנשמה יחד עם אלה שעושים אתכם מדורה ויורם חזן <מהכנסייה> בסוף של "מיטות חולות", וכתוצאה מכך כולם <כולל אתם> חושבים שנפלתם על הראש ואתם ממש מפגרים.. - חם לי!!!!!!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo117.gif

איפה עשיתם? ביערות הכרמל, מסיבת יער מטורפת
|בדגש| עם מי? עם השכב"ג
איך היה? פשוט מעולה. זה צופים! מסר לאומה-
אולי לא היה, אבל ה
הייתה איכותית

כיף!

איפה עשיתם? בג'רוסלם. עם מי? ע-מית איך היה? כ"כ כיף
מסר לאומה- פורמייקה איז בד!

למרות שעבר דיי זמן.

לעונים אחרי: איפה עשיתם? חוף דור. כמה זמן מחיפה. עם מי? עם הילד הכי חתיך בעולם ועם עוד כמה חברים שלו. איך היה? צחוקים טילים..! מסר לאומה- לא חייבים מדורה בשביל להינות ולעשות בל"ג בעומר.

ל"ג חרא חג.

איפה עשיתם? בכנרת. עם מי? עמרי, טל, הדס, אוחנה, יפית ואדם. איך היה? מאכזב. מסר לאומה- ל"ג זה חרא חג!

...

איפה עשיתם? כנרת עם מי? ברנטל, עמרי, יפית, טלצ', הדס ואדם. איך היה? הכי פחחח בארץ. מסר לאומה- כנרת זה רק לרגעים עם מוזה.

izzys

New member
../images/Emo170.gif

איפה עשיתם? חוף הקשתות, חיפה. עם מי? אנשים מהשכבה, נעמה עדע ותמר. איך היה? נחמד מאוד. ים ואש.
מסר לאומה- יאללה..

באיחור...

לעונים אחרי: איפה עשיתם? חוף מציצים ואז חוף ירושלים. עם מי? יומולדת לעותי עם החברות שלה וספר המתמטיקה שלי ואחרי זה עם בנות מהכיתה. איך היה? כיף כיף! רק באסה שחוף ירושלים כ"כ רחוק ממציצים וכ"כ מפוצץ חאג'באג'ים=/ מסר לאומה- ערסים זה איכסה ובנים לא באמת טובים במנגלים!

אין על ל"ג בעומר! אחד החגים../images/Emo45.gif

איפה עשיתם? במעיין עין פואר(עין מבוע) מתחת לכפר שלי(כפר אדומים) עם מי? מלא חברה מהמחזור שלי בכפר איך היה? לפנים! מסר לאומה- אין כמו לחגוג ל"ג בעומר מתחת לבית עם החברי ילדות,שנה שעברה נסעתי כמו טמבל לחוף ירושלים והיה מעאפן ברמות. רק חבל ששנה הבאה זה בטח יצא באמצע שבוע וכל החברה מהצבא לא יהיו
בכל מקרה ל"ג בעומר זה אחד החגים הטובים ביותר שיש,רק לעלות להר גבוה ליד הכפר שלי להסתכל על הכפר מגבוה ולראות איזה 20 מדורות זה עושה את הכל

למעלה