ל"ג בעומר

../images/Emo117.gif

איפה עושים את ל"ג? בכנרת ב"ה. עם מי? האנשים הכי טובים שיש בעולם.
מה מתוכנן ללילה? להיות מתחת לשמיכה עם האנשים שאני אוהב, להסתכל בכוכבים ולדבר על החיים. מסר לאומה - עלמוג גורביץ היא חולת נפש, אבל שווה דפיקה
.

Sunshine41

New member
../images/Emo3.gif

איפה עושים את ל"ג? קרוב לבית... עם מי? חברים מה מתוכנן ללילה? אוכל אוכל אוכל!!! וגם החבר שקופץ לישון
מסר לאומה - עידן האלוהים היוםםםם!!!!!!!

Z A M i

New member
../images/Emo117.gif?

איפה עושים את ל"ג? נראה לי ת"א.. עם מי? ציטרין ושניר..
מה מתוכנן ללילה? להסתובב בין מדורות של אנשים שעושים בת"א והסביבה(כאילו, אנשים שאנחנו מכירים, לא סתם אנשים
) מסר לאומה - אם אני ארדם היום בדרך חזור מת"א. תדעו שאהבתי אתכם.

Z A M i

New member
תיקונטעות:

לעונים אחרי: איפה עשיתם? אריאל סיטי עם מי? הסתובבתי עם שניר וציטרין
איך היה? אנחנו קצת מוכי-גורל.. אבל אתם יודעים, בקטנה
עבר עם חיוך
מסר לאומה- come to the arihell city, we have russian people!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלג בעומר!../images/Emo117.gif../images/Emo116.gif

איפה עושים את ל"ג? בחוף פלמחים עם מי? חברים . מה מתוכנן ללילה? אוכל אוכל אוכל,שתייה. מסר לאומה - תשתדלו לא להשרף יותר מידי.

hadas2401

New member
כוסעומו נשבר לי מל"ג בעומר הזה כבר

הרי אין באמת מה לעשות וחברות שלי כאלההה מציקות כוסעומו שישרף ל"ג בעומר הזה.

אדם ק

New member
מצטרף!!!! אויש כלכך!!!!

פשוט אין מה לעשות פה, כל הזמן מצפים שיהיה משו טוב... ובסוף פשוט כלום! ואי אפשר כי יש בגרות מחורבנת! ואני תקוע פה בבית! ורק דברים רעים קרו עד עכשיו! זיין ה"חג" הזה!

-

לעונים אחרי: איפה עשיתם?בים עם מי?מור,הסלבסקיות,שחורה,צחר,בורי וכל השישיסטים האלו
שאלוהים ישמור איזה אנשים.. איך היה?נחמד+ מסר לאומה-יש אנשים שעגיל בפיטמה זה כל כך לא יפה להם

2shahar

New member
..

לעונים אחרי: איפה עשיתם? בשכונה פה ליד.. עם מי? שכנים שלי, חברים, וי'בתים מהבצפר איך היה? נחמדי מסר לאומה- כנראה שאיבדתי את זה:|| הו..;[

../images/Emo121.gifעוד מעט גדנ"ע:)

לעונים אחרי: איפה עשיתם? במושב, אצל חבר עם מי? כמה חברים איך היה? בעיקר טעים מסר לאומה- אל תתנו ליוגורט לנצח את השמנת

ליאןןן

New member
אני בחרם על ל"ג בעומר. זהו. אין כזה דבר יותר.

לעונים אחרי: איפה עשיתם? על האש אצל חברה בהרצליה, ואז מדורה ביחד הקטן ברעננה. עם מי? רוב של אנשים מעפנים בטירוף ומיעוט של אנשים איכותיים. איך היה? ממש רע. חרא של לילה. מסר לאומה- לא נוסעים להופיע בנס ציונה אחרי שעתיים שינה

ׁ(יפית)

לעונים אחרי: איפה עשיתם?בכינרת
עם מי?עמרי ענבר אוחנה אדם טל (חולה לך על התחת) והדס איך היה?שיא הכיף... מסר לאומה: בכינרת ממש קר בלילה ושיא החום ביום. אבל מימיה נעימים

למעלה